PDA

View Full Version : Косово је Србија

Dunja
20-02-2008, 20:04
Е Универзитет ме је ОДУШЕВИО!http://www.singidunum.ac.yu/index.php?CMOD_ACTION=info/detailed&CMOD_info_id=338#На овој теми можемо дискутовати о томе како смо доживели новонасталу ситуацију са Косовом. Сви постове који буду садржали увредљив, политичко-страначки садржај биће обрисани.

Sunasce
20-02-2008, 20:13
Meni se srce cepa!!!!Ne mogu da verujem sta nam rade...a uz to i verujem da je ovo pocetak Svetskog rata jer ce sad svi hteti da se odvajaju i moze da bude rasulo...pu pu
Idem sutra na onaj veliki protest u 17h na Trgu Nikole Pasica... :mrgreen:

GORAN_AS
20-02-2008, 20:27
ПОГЛЕДАЈТЕ ТУ ДЕЦУ УГЛЕДАЈТЕ СЕ НА ЊИХ И НЕМОЈТЕ БИТИ ЛЕЊИ И МРЗОВОЉНИ И ИЗАЂИТЕ НА ПРОТЕСТ СУТРА!!!

PhantomOfTheOpera
20-02-2008, 20:43
Sutra, svi za jednog, jedan za sve!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!!

Ruznidebeli
20-02-2008, 21:33
Posle skupa idemo na Kosovo?

GORAN_AS
20-02-2008, 21:34
@Ruznidebeli

Ruznidebeli
20-02-2008, 21:40
Ја сам рођен спреман, бејби!!! http://img229.imageshack.us/img229/8045/ratnikqf3.gif

GORAN_AS
20-02-2008, 21:42
Ја сам рођен спреман, бејби!!! http://img229.imageshack.us/img229/8045/ratnikqf3.gif

TO LAVE!!!

Dunja
21-02-2008, 05:57
Ja sam skroz pukla ovih dana, sita se isplakah. Ne samo zbog Kosova generalno nikad ne mogu da nam ga uzmu jer dokle god je Srba Kosovo ce biti srpsko. Vec zbog nas samih i svega sto nas kroz nasu istoriju prati. Na RTS1 su davali emisuju o nasima za vreme I svetskog rata kada su bezali na Krf. Iz glave ne mogu da izbrisem sliku srpskog ratnika sa sajkacom i mrsavom glavom.
Za koga su ginuli nasi sveti srpski ratnici kroz istoriju, neretko znajuci da idu u sigurnu smrt. Za nas!
Za slobodnu Srbiju SRbima, buducim pokolenjima. Da ih se ne stidimo. A dokle smo se mi doveli danas? Svi se u grobu okrecu od Kneza Lazara pa nadalje.
Ni na koga nisam besna, kako da budem? Za razliku od velikih evropskih sila ja nemam cega da se stidim. Engleska, ti veliki nacionalisti, a toliko ponizni svojoj bivsoj koloniji. Svi do jedne. Toliko su male i strasljive te Evropske sile, da me je bilo stid za njih. Volim moju malu Srbiju sa najvecom dusom na svetu. A Kosovo NE DAM i ne mogu da nam ga uzmu, dokle god se ne odreknemo ili zaboravimo nasu Istoriju i nase Junake.

"Ја својом Крвљу уписујем границу Хамза, Између МЕНЕ и ТЕБЕ!"

Phantom
21-02-2008, 11:30
SLOGA BICE PORAZ VRAGU!!!

3ер0
21-02-2008, 14:30
"Ја својом Крвљу уписујем границу Хамза, Између МЕНЕ и ТЕБЕ!"

ТУ ГРАНИЦУ ЈЕ ИСПИСАЛО 2.600.000 ПОГИНУЛИХ СРБА У ПРОШЛОМ ВЕКУ!!!

GORAN_AS
21-02-2008, 15:34
ХРИСТЕ БОЖЕ...

Milanche7395
21-02-2008, 16:40
http://img292.imageshack.us/img292/9671/heartofaherobyzark0vacta6.png

FENSERAJ
21-02-2008, 21:47
Pruzimo podrsku Kosovu tako sto cemo zapaliti i sravniti ceo Beograd.
GENIJALNO!!!

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 22:38
Pruzimo podrsku Kosovu tako sto cemo zapaliti i sravniti ceo Beograd.
GENIJALNO!!!

A sta ces, Srbi su ti chudo... Mada u potpunosti opravdavam revolt koji je iskazan prema Americhkoj ambasadi, neka i velika sila vidi, da smo mali ali dostojanstven narod koji nikada prvi ne napada!!! Ali brate mili, kada te neko godinama namerno za*ebava i pokusava da unisti, sto se ne bi pokazalo nezadovoljstvo i na taj nachin?! SNN prenosi desavanja i odmah trazi od saveta bezbednosti da se vandalizam osudi, a kako da se nazove ono sto oni nama vec decenijama namecu???
Sto se tice televizije B92, ja bih prvi otisao tamo i nachestitao im se mile Nove godine, od pocetka nereda samo to prenose, tachno se vidi da su jedva cekali neku "akciju"! Ne vidim ni jedan kadar snimljen sa Molebana i mirnog protesta ispred skupstine...

FENSERAJ
21-02-2008, 22:39
A usput cemo malo da se obrcunamo sa cenama i fiskalnom politikom!!!

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 22:42
Naravno da neopravdavam ni jedan razbijeni izlog, kao ni slomljene semafore, niti opljackane prodavnice, dok se ponosim, zapaljenim zastavama Amerike i Hrvatske!!!

Mozda je moje misljenje pogresno ali sta da radim....

FENSERAJ
21-02-2008, 22:49
A sta ces, Srbi su ti chudo... Mada u potpunosti opravdavam revolt koji je iskazan prema Americhkoj ambasadi, neka i velika sila vidi, da smo mali ali dostojanstven narod koji nikada prvi ne napada!!! Ali brate mili, kada te neko godinama namerno za*ebava i pokusava da unisti, sto se ne bi pokazalo nezadovoljstvo i na taj nachin?! SNN prenosi desavanja i odmah trazi od saveta bezbednosti da se vandalizam osudi, a kako da se nazove ono sto oni nama vec decenijama namecu???
Sto se tice televizije B92, ja bih prvi otisao tamo i nachestitao im se mile Nove godine, od pocetka nereda samo to prenose, tachno se vidi da su jedva cekali neku "akciju"! Ne vidim ni jedan kadar snimljen sa Molebana i mirnog protesta ispred skupstine...
To ne sme da se radi,ne kazem da ne treba nego ne sme,jer ce nam se sada najebati majke a samim cinom dajemo im opravdanje za nepravdu koja se cini nad nama.Dzaba ti nekom lupis cvrgu kada ce taj posle da uzme palicu i da ti rascopa glavu.Nije pravedno.nije posteno,nije legitimno ali dok ne shvatimo da je "uvek u pravu" onaj ko ima vecu batinu uvek cemo biti u govnima kao sto i jesmo.
A ovim PATRIOTAMA sto pale i pljackaju neizmerno ZAHVALJUJEM!
SAMO NAPRED STOKO BEZREPA!!!!!

Boris
21-02-2008, 22:52
Naravno da neopravdavam ni jedan razbijeni izlog, kao ni slomljene semafore, niti opljackane prodavnice, dok se ponosim, zapaljenim zastavama Amerike i Hrvatske!!!

Mozda je moje misljenje pogresno ali sta da radim....

Slichno razmishljam. Treba im pokazati zube... dosta je bilo.

FENSERAJ
21-02-2008, 22:55
I jos nesto.Ako mislimo da Ameri ovo rade samo zato sto nas mrze,grdno se varamo.Njih blagoreceno zabole za nas nego jednostavno imaju svoje interese i zele da ih ostvare;mi smo samo jedna prolazna stanica.Rusi isto.Rusi nas kao vole,braca nasa...boli pace Ruse za nas nego i oni imaju svoja Kosova pa im ne odgovara da nas ne podrze.Setite se samo PRVOG SRPSKOG USTANKA,kako se zavrsio i zasto se tako zavrsio!!!

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 22:55
Pa sta sad, posto imaju "vecu batinu", treba da kleknemo pred njima i da prihvatimo sta god nam oni kazu? E pa ne moze to tako...
Nego nas problem je u tome sto smo mi sami sebi presudili mnogo godina u nazad....i dozvolili da nam drugi kroje sudbinu...

FENSERAJ
21-02-2008, 22:58
Slichno razmishljam. Treba im pokazati zube... dosta je bilo.
Ma da!A onda ce oni da kazu:kako vi imate lepe zubice; i da te iste zubice polome!Mnogo su se usrali od nas.Oni su ovo samo cekali!

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 23:00
I jos nesto.Ako mislimo da Ameri ovo rade samo zato sto nas mrze,grdno se varamo.Njih blagoreceno zabole za nas nego jednostavno imaju svoje interese i zele da ih ostvare;mi smo samo jedna prolazna stanica.Rusi isto.Rusi nas kao vole,braca nasa...boli pace Ruse za nas nego i oni imaju svoja Kosova pa im ne odgovara da nas ne podrze.Setite se samo PRVOG SRPSKOG USTANKA,kako se zavrsio i zasto se tako zavrsio!!!

Tu se u potpunosti slazem sa tobom, ali nikako ne smemo da dozvolimo da time sto ce neko ostvariti svoje interese, morati nas da ukloni i pokori....

FENSERAJ
21-02-2008, 23:02
Pa sta sad, posto imaju "vecu batinu", treba da kleknemo pred njima i da prihvatimo sta god nam oni kazu? E pa ne moze to tako...
Nego nas problem je u tome sto smo mi sami sebi presudili mnogo godina u nazad....i dozvolili da nam drugi kroje sudbinu...
Aj malo razmisli i vidi koliko smo se godina u nazad KURCILI i kako smo prosli i nista nismo naucili.
Nemoj da me pogresno shvatis i meni je strasno krivo zbog svega sto su nam radili proteklih godina i sta nam rade,ali jednostavno NE SMEMO TO DA RADIMO jer cemo samo jos vise da najebemo.Da li je logicno da u izboru izmedju dva zla ti izaberes ono vece.Razmisli molim te!

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 23:09
Aj malo razmisli i vidi koliko smo se godina u nazad KURCILI i kako smo prosli i nista nismo naucili.
Nemoj da me pogresno shvatis i meni je strasno krivo zbog svega sto su nam radili proteklih godina i sta nam rade,ali jednostavno NE SMEMO TO DA RADIMO jer cemo samo jos vise da najebemo.Da li je logicno da u izboru izmedju dva zla ti izaberes ono vece.Razmisli molim te!

Razumem ja sta ti hoces da kazes, i znam vrlo dobro da je to chinjenica, da smo mi sami po sebi kurchevit narod i da nam je to oduvek stetilo, ali ne zelim ni da moje dete sutra ode u skolu i iz geografije uci kako se Srbija granichi sa Shumadijom na jugu, a Sremom na severu!

gile
21-02-2008, 23:21
Prvo zelim da se zahvalim kolegi Phantom Of The Opera i ostalim kolegama (premda ih nisam prepoznao) na cuvanju obraza naseg univerziteta! Jbt, pa njih par sam slucajno sreo veceras ispred squpshtine i imali su transparente sa obelezjima Singidunuma! Sta da vam kazem ljudi, SVAKA VAM CAST! Zao mi je sto se nismo bolje organizovali. Naravno, izvinjavam se svim kolegama koje nisam video, a bili su veceras tamo!

Drugo: ljudi, mali smo, osakatili smo vojsku NACISTO! Sta da ocekujemo? Zasto se ovo nije dogadjalo '99., kada smo imali dovoljno naoruzanja? Tada niko nije smeo da reaguje, jer je, izmedju ostalog, postojao strah da bismo mogli da se prosetamo do Prizrena i Dragasa u punoj ratnoj opremi... Kakvu vojsku mi da formiramo kada regruti sluze VR 6 meseci!!???? Kada vojnik ima izlazak bar 2-3 dana NEDELJNO?! Bojim se da sada ne mozemo APSOLUTNO NISTA!

A ovo veceras? Sta da kazem? Squpila se grupa klinaca, pa udri! Nije frka, ne volim Amere nikako, ali samo cemo da popijemo po nosu i dzepu zbog ovoga...

Ali me jedno tesi: OTETO JE PROKLETO! Uvek bilo, uvek bice! Bog vidi sve! Nije ovo slucajno sto nam se desava! Mozda ne mi, ni nasa deca ni unuci, ali krocice srpska noga ponovo dole... Noga ili cizma. Ne zaboravite jednu stvar: Politika je k*rva!!! Za cas se okrene naopacke! Ako nas je istorija necemu naucila, to je da nijedno carstvo nije opstalo! 500 godina su nas je*avali, pa smo opstali! Bice tako i ubuduce!!! Samo da brat ne udari na brata nikada vise!

A sto se tice Amerike, Rusije, Nemacke, Austrije itd... Pa ljudi, u politici i ekonomiji NE POSTOJE prijatelji i neprijatelji! Postoji samo INTERES!!!

Milanche7395
21-02-2008, 23:28
Imam samo jednu rech za vecherashnje dogadjaje: TUGA!!!

S jedne strane, treba Americhku ambasadu sravniti sa zemljum, i ne dozvoliti izgradnju iste u buduce...
S druge strane... najprimitivniji, i najlakshi moguci nachin je preko vandalizma pokushati reshiti neke stvari, a tako se stvari ne reshavaju... vecherashnjim neredima smo samo sebi navukli josh veche sra*e...

Shta smo dobili time shto su grupa delikvenata demolirali kioske, polupali razne izloge, i zapalili neke ambasade?! Hocemo li time da vratimo mozda Kosovo?!

Te iste vandale zabole uvo za Kosovo... njihov moto je da nanose shtetu kako god stignu, i time su oni sami sebi veci u ochima.. I ti isti "patrioti" shalju totalno pogreshnu sliku o nama... a to nam u ovom trenutku najmanje treba!
Ako treba praviti nerede... ti isti lepo na mobilizaciju, put pod noge, pravac na Kosovo, pa neka se tamo shmekerishu i usput i uchine neshto korisno za nashu otadzbinu...

Jesmo mi vecheras mozda na neki nachin za'ebali Hrvate, Turke i Amere time shto smo im demolirali ambasade?
Stvoren im je josh veci motiv da nas za'ebavaju kako im dune... a i u mogucnosti su za tako neshto...

Srbi imaju zube... ali ih na pogreshan nachin pokazuju...

3ер0
21-02-2008, 23:42
GROBARI I RADOVCI SU POKAZALI SVOJE PRAVO LICE. SVAKA VAM CAST.
DOK SU SE DELIJE I SVI SRBI MOLILI, UPALILI SVECE, A PRE TOGA SKUPILI POMOC ZA SRBE, VI STE SE BAGRO GROBARSKA OBRUKALI... MALOUMNICI, RAT SE VODI NA KOSMETU, A NE U BEOGRADU!!!...VIDECU VAS GDE CETE BITI KADA KRENE MOBILIZACIJA!!!

JEDVA CEKAM DA IZBIJE RAT, OTICI CU I OSLOBODICU SELO U KOME JE MOJ OTAC RODJEN I ODAKLE JE MOJE PREZIME. A KADA SE BUDEM VRATIO PUCACU VAM SVIMA U NOGE, LOPINE MALE, DA OSTANETE INVALIDI DO KRAJA ZIVOTA.

ISTA STE GOVNA KAO AMERI I SIPTARI, KAO I ONAJ NJIHOV BUDJAVI MEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3ер0
21-02-2008, 23:43
Javljeno Je Na Vestima Da Je Nadjeno Ugljenisano Telo U Ambasadi Amerike...

Znaci Poginuo Je Neko Od Demonstranata, 100%

PhantomOfTheOpera
21-02-2008, 23:48
Ja sam Delija, pa opet podrzavam paljenje ambasade....
Ne razumem zasto ljudi mesate, navijachke i stranachke grupe sa ovom situacijom, lepo kazu: Samo Sloga, Srbina Spashava!

gile
21-02-2008, 23:54
Javljeno Je Na Vestima Da Je Nadjeno Ugljenisano Telo U Ambasadi Amerike...

Znaci Poginuo Je Neko Od Demonstranata, 100%

Pa naravno! Da nije mozda amer otiso na razanj? Zao mi je svakog SVAKOG svakog zivota, ali kako kazu: Ko se vatrom igra...

U svakom slucaju greota bre!

3ер0
21-02-2008, 23:57
Ne razumem zasto ljudi mesate, navijachke i stranachke grupe sa ovom situacijom, lepo kazu: Samo Sloga, Srbina Spashava!

SPOMINJEM ZATO STO SU ONI NAPRAAVILI SRANJE, A SUTRA CE DA OKRIVLJUJU DELIJE I SVE SRBE, KOJI SU INACE MIRNO PROTESTVOVALI...
PORED MENE BILI TI ISTI KRETENI I SLUSAJUCI IH ZAKLJUCIO SAM DA NJIH NE INTERESUJE KOSMET, NJIH INTERESUJU NEREDI... A KADA IM DAS PUSKU U RUKE I KAZES AJDE U RAT, USRALI BI SE I PLAKALI BI ZA MAMOM!!! MALOUMNI, PLITKOUMNI MOZGOVI!!!
PONAVLJAM BICE RATA I VIDCETE KO JE VJERA A KO NEVJERA...

Sunasce
22-02-2008, 00:37
Ne bih me cudilo da su Ameri podmetnuli telo da bi nam napakovali i jedno ubistvo uz sve povrede...
Sad sam dosla kuci,super sam se osecala na mitingu i volela bih da bude ponovo i ponovo sve dok ne oslobodimo Kosovo.
Inace jako sam razocarana sto predsednik Srbije nije bio sa nama,jer bi on trebalo da brani interese naroda a nije bio uz nas kada nam je najvise trebao!Nije bio u zemlji!Videlo se danas ko je bio uz nas i ko nas je podrzao...
Drago mi je sto je zapaljena Americka ambasada i sve ostalo sto je demolirano i to necu da krijem...ali ne verujem da je paljenje ambasade tesko palo Amerima jer sam cula da su na Dedinju nedavno poceli da grade svoju novu ambasadu koja ce biti velicine ko Bela kuca.Tako da njih zabole za ovu...da im je stalo vec sad bi pistale sirene za opasnost.

Pozdrav svima koji podrzavaju NASE KOSOVO!NE DAMO GA!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

FENSERAJ
22-02-2008, 00:54
Ne bih me cudilo da su Ameri podmetnuli telo da bi nam napakovali i jedno ubistvo uz sve povrede...
Sad sam dosla kuci,super sam se osecala na mitingu i volela bih da bude ponovo i ponovo sve dok ne oslobodimo Kosovo.
Inace jako sam razocarana sto predsednik Srbije nije bio sa nama,jer bi on trebalo da brani interese naroda a nije bio uz nas kada nam je najvise trebao!Nije bio u zemlji!Videlo se danas ko je bio uz nas i ko nas je podrzao...
Drago mi je sto je zapaljena Americka ambasada i sve ostalo sto je demolirano i to necu da krijem...ali ne verujem da je paljenje ambasade tesko palo Amerima jer sam cula da su na Dedinju nedavno poceli da grade svoju novu ambasadu koja ce biti velicine ko Bela kuca.Tako da njih zabole za ovu...da im je stalo vec sad bi pistale sirene za opasnost.

Pozdrav svima koji podrzavaju NASE KOSOVO!NE DAMO GA!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ma mozemo mi da NE DAMO koliko hocemo ali cinjenice i stvarnost su nesto drugo!I prosetaj malo sutra gradom i razmisli o svojim recima,to ti je moj savet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FENSERAJ
22-02-2008, 00:57
SPOMINJEM ZATO STO SU ONI NAPRAAVILI SRANJE, A SUTRA CE DA OKRIVLJUJU DELIJE I SVE SRBE, KOJI SU INACE MIRNO PROTESTVOVALI...
PORED MENE BILI TI ISTI KRETENI I SLUSAJUCI IH ZAKLJUCIO SAM DA NJIH NE INTERESUJE KOSMET, NJIH INTERESUJU NEREDI... A KADA IM DAS PUSKU U RUKE I KAZES AJDE U RAT, USRALI BI SE I PLAKALI BI ZA MAMOM!!! MALOUMNI, PLITKOUMNI MOZGOVI!!!
PONAVLJAM BICE RATA I VIDCETE KO JE VJERA A KO NEVJERA...
Potpisujem tvoje stavove i razmisljanja ali se ne slazem sa onim oko rate.To je poslednje sto nam treba.Ne bi nista postigli,samo bi nas opet umlatili i nista vise;ne siptari(sa njima bi i ovakvi kakvi smo lako izasli nakraj)vec zna se na koga mislim!

FENSERAJ
22-02-2008, 01:01
Zato jer svi ti navijaci su debili i najobicniji sljam koji bi samo da se bije,pljacka i da unistava!Sto rece covek:Zabole njih za Kosovo,oni su izasli da se izdivljaju;magarci tupavi.A da se suta zarati(ne dao Bog) i da krene mobilizacija svi bi se razbezali!

GORAN_AS
22-02-2008, 01:11
Zato jer svi ti navijaci su debili i najobicniji sljam koji bi samo da se bije,pljacka i da unistava!Sto rece covek:Zabole njih za Kosovo,oni su izasli da se izdivljaju;magarci tupavi.A da se suta zarati(ne dao Bog) i da krene mobilizacija svi bi se razbezali!

Nemoj tako da pricas!!!!!!!!

FENSERAJ
22-02-2008, 01:14
Nemoj tako da pricas!!!!!!!!
Ajde,mozda gresim,ali i suvise puta su me uverili u to,a to su pokazali i danas.

Milanche7395
22-02-2008, 01:46
@3er0

Totalno je nebitno da li su dotichni radovci ili delije ili grobari... sra*e je napravljeno, i to su u svakom sluchaju sve srbi koji su nas vecheras pokopali!
Ono ugljenisano telo koje je nadjeno... ako se ispostavi da je Amer... 'ebali smo jeza u ledja.... mada me ne chudi, shto kaze Sunashce, da su ga Ameri podmetnuli... poshto je tek na kraju izvaljeno za njega... a do tada niko nije nishta ni primetio!

A ti huligani neka posle stave prst na chelo, i neka se zapitaju da li je sve to vredelo toga!

Milanche7395
22-02-2008, 01:48

Bice mnogo korisniji Srbiji na Kosovu nego u Beogradu!!!

GORAN_AS
22-02-2008, 01:48
Ne bih me cudilo da su Ameri podmetnuli telo da bi nam napakovali i jedno ubistvo uz sve povrede.

Ono ugljenisano telo koje je nadjeno... ako se ispostavi da je Amer... 'ebali smo jeza u ledja.... mada me ne chudi, shto kaze Sunashce, da su ga Ameri podmetnuli... poshto je tek na kraju izvaljeno za njega... a do tada niko nije nishta ni primetio!

Ne lupajte...

Dunja
22-02-2008, 02:00
Ne podrzavam paljenje nicega! To mi nikako ne ide uz nas, da se kurcimo i palimo po Srbiji, Velike mi hrabrosti srusiti nesto ovde. Svako od tih maloumnih klinaca ako za sebe trvdi da je patriota onda je Papa pravoslavac. Ruse MEK, KOME BRE! Amerima????? Bole ih bre uvo imaju milijarde dolara opet ce ga izgraditi ali SRBI nece dobiti plate sto rade tamo. Veceras smo mogli svetu da pljunemo u lice , ali mali huligani su sve morali da upropaste. Kada su bile letos predpripreme za Kosovski mars, kad treba miting da se dere i urlice , rusi i psuje svi trce. KAda su se doveli akademici bilo nas jedva 20. Ja pitam gde su ljudi, ovi mi kazu da ima utakmica a posle rostilj pa su svi tamo . ALo bRE!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto ih policija nije sve prebila ,gospode boze sto su me iznervirali. Udjem u WoW , pitaju KOju sto ga nije bilo ceo dan, kaze on da ima nekih problema u Srbiji, a svi odgovore u fazonu , "a da cujemo spalili ste ambasade!!!!!!!"
KAd se izlazilo na ulice pre par godina zbog Srba na Kosovu, kad je zapaljena dzamija. Stao Amfilohije ispred mase, moli, kumi da ne ulaze, niko ga nije je**o 2%. Udju spale ja gledam i neverujem, izlazi lik za sajkacom i kokardom na glavi sa ukradenim samponima iz dzamije. Posvadjase se njih dvojica, pa su poceli da presipaju i dele sampone. E tada sam htela da mu skinem onu kokardu i nabijem je negde. On je sramota za naseg Cicu koji je BRE Sorbonu zavrsio. Samo sam se okrenula i otisla kuci.
Zbog takvog olosa koji sebe naziva patriotama, ja moram da vodim kilometarske debate i opravdavam sebe pred ljudima sto sam nacionalista.
Sebe niko ne moze da nazove patriotom i Srpskim nacionalistom ako nije hriscanin, a hriscani se tako ne ponasaju. Da mogu ja bih kao zensko isla u rat da branim moju zemlju i nije me strah da dam zivot za moju veru ali U ZIVOTU ne bih spalila tudju bogomolju, krala i ponasala se kao vandal. SRAMOTA!!!

Svi se zavaravaju da smo pokazali nekome nesto sto smo spalili ambasade. U hrvatskoj je glavni vic : "Srbija je kao NOKIA, svakim modelom sve manja i manja" Zbog takvih incidenata nisam mogla drugarici iz Australije da objasnim da je nece kidnapovti ili silovati cim sleti na beogradski aerodrom. Mozemo samo da ih ponizimo nasim ponosom, a ponos dolazi iz znanja, znanje je najvece oruzje.

MHz
22-02-2008, 02:01
Drago mi je sto je zapaljena Americka ambasada i sve ostalo sto je demolirano i to necu da krijem...

Super si se osecala na mitingu i volela bi da bude ponovo i ponovo dok ne oslobodimo Kosovo?? Pa mislim, odakle izvlacis takve reci, majke ti? Pa nisu oni nam oteli Bulevar, nego Kosovo, ne mislim ja da ce ovo imati ikakvog uticaja na "velike sile". I sta vise, mi smo sebi veceras mnogo vise sranja napravili, nego sto smo sebi pomogli. Opet ce pogresna slika o Srbima obici vest. Ne prikazuju CNN, BBC i sky ono sto je realnost. Ne kazu da je bilo milion ipo-dva miliona ljudi, nego kazu da ih je bilo 250-300 hiljada. Onda, nece njima u udarnim terminima biti nas protest, nego recimo urnisani mek, ili ambasada. Iskreno da kazem, kako god bilo, po mom misljenju, ambasada je trebala da se sjebe. Ali ono ostalo po gradu nije trebalo. Pa sjebali smo sami sebi ostalo. Cujem svi se zaboli u neke prodavnice, i pazarili na "crtu"! Mislim, ok ako Miskovic ima para, pa moze da dozvoli sebi da mu se razjebe Delta Sport za vece, ali nije opet sa druge strane u redu da na protestu zbog proglasenja nezavisnosti Kosova, mi sjebavamo nase-Srpske trafike i prodavnice. I u potpunosti se slazem sa misljenjem kolega koji su rekli da bi se vecina povukla u misju rupu kada bi izbilo sranje dole, zaista. Ja sam veceras prisustvovao i ucestvovao u protestu pred skupstinom, a posle sam se prosetao sa masom do hrama. Tamo se sluzio Moleban, i verujte mi, tamo je svaka rec koja je recena prepametna i bez mrlje. Tamo je recena poenta. I izuzetno mi se svidelo sto premijer Kostunica nije uvijao jezik, nego je lepo rekao da nas u prevodu bole ku*ac za Evropu ako u nju trebamo uci bez ruke, i ako ce ta ista evropa priznati tu ilegalnu drzavu. Ja sam Srbin, i uvek cu to biti. Ne kazem da imam velika muda, ali kada 300 ludaka upada u delta-sport, moram vam priznati da ne trebaju velika muda za to. Ma ne znam ni ja vise sta da pricam. Idem u krug. Poenta je da ja mislim da ce se buducnost Kosova resiti na njemu samom. Ne moze se iz Beograda nista resavati.

Phantom
22-02-2008, 02:17
AJDEE BRee za 4 sata krece se na KOSOVO a o tome NIKO NI REEC....
JESTE SE PRIJAVILI?
NEcu nista dalje pisati da se ne bi neko uvredio.....

MHz
22-02-2008, 03:01
Sta za 4 sata?? Ja nista nisam cuo o tome...??? Pojasni malo.

MHz
22-02-2008, 03:02
gile, 3epo, milanche, dunja, sunasce.... SVI..... stavite avatar i potpis kao ja, da svi imamo isti, da izgleda onako "patriotski sajt"... :D

Phantom
22-02-2008, 03:35
Sta za 4 sata?? Ja nista nisam cuo o tome...??? Pojasni malo.

Pa studenti organizuju protest u KOSOVSKOJ MITROVICI
(krece se u 6h) ali trebalo je pre toga da se prijavite i da date podatke ili licne karte i onda IDETE NA KOSOVO!!!!
Ali niko nista o tome SVIMA JE STALO DO SEMAFORA
i OSTALIH GLUPOSTIII..... NBT..... IMA NAS KOJI CE ICI!!!

_Nemanja_
22-02-2008, 09:42
@3er0

Totalno je nebitno da li su dotichni radovci ili delije ili grobari... sra*e je napravljeno, i to su u svakom sluchaju sve srbi koji su nas vecheras pokopali!

Битно је која су група а питање је да ли су срби...срби се тако не понашају, што је показало преко 250 000 људи на јучерашњем мирном митнигу! Само 200 њих што чини 0,1 % је правло све нереде и то нису срби то нису патриоте то нису националисти то су дивљаци!!!

Sunasce
22-02-2008, 10:06
Super si se osecala na mitingu i volela bi da bude ponovo i ponovo dok ne oslobodimo Kosovo?? Pa mislim, odakle izvlacis takve reci, majke ti?

Eto vidis,ti sad nesto kao mene napadas...kakav si ti to Srbin kad ne shvatas da u ovoj i svakoj drugoj situaciji SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!
Ali necu o tome da raspravljam,ja sam rekla sta sam htela,sta god da se desi ja sam uz i sve Srbe na Kosovu i ako treba i tamo da se ide,ici cu.
KOSOVO JE SRBIJA!!!

Milanche7395
22-02-2008, 10:08
U svakoj drzavi imash huligane koji vole da prave dzumbus... I oni su bruka svake drzave...

_Nemanja_
22-02-2008, 11:02
Немој да му замериш сунашце није мислио ништа лоше, погледај кад је писао пост :)
Ma ne znam ni ja vise sta pricam.

Ето видиш :)

Само слога србина спасава!

3ер0
22-02-2008, 11:10
@3er0

Totalno je nebitno da li su dotichni radovci ili delije ili grobari

Битно је брате мој...водио их је Кими "Алкатраз", а после сам код храма наишао на ДЕЛИЈЕ, који су запалили свеће и ћутали у част жртвама... ја сам навијач и нећу да мене неко меша са ГРОБАРСКО-РАДОВСКОМ багром... НЕ МИСЛИМ НА СВЕ ГРОБАРЕ, ВЕЋ НА ПРВУ ЕКИПУ!

FENSERAJ - НЕ ЖЕЛИМ НИ ЈА РАТ, АЛИ ОНИ СУ НАМ НАМЕТНУЛИ, ЈА САМ РЕКАО ДА ЈЕДВА ЧЕКАМ РАТ ДА ОСЛОБОДИМ, А НЕ ДА НАПАДАМ... Е У ТОМЕ ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЗАПАДА И ИСТОКА...
НЕЋУ У ЕУ, НЕЋУ У НАТО, НЕЋУ ДА МЕ ИКО УСЛОВЉАВА...ОНИ СУ НАС БОРМБАРДОВАЛИ ДА БИ НАМ ОТЕЛИ КОСОВО...ПОПИС СТАНОВНИШТВА ПРЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА 68%-СРБИ, 26%-АЛБАНЦИ, ОСТАЛО РОМИ, ЕГИПЋАНИ И ТУРЦИ...ПОПИС 1948. 20%-СРБИ, 75%-АЛБАНЦИ. ДОКАЗ КАКО СМО МИ САМИ СЕБЕ СЈЕБАЛИ ВЕРУЈУЋИ У ТИТА...У ПОСЛЕДЊИХ 80 ГОДИНА ЈЕ ОД СТРАНЕ ЕВРОПЕ И ЊИХОВИХ МУЏАХЕДИНСКИХ САВЕЗНИКА ПОГИНУЛО 2.600.000 СРБА... ДЕШАВАЛО СЕ ОВО И ПРЕ ОВИХ 80 ГОДИНА, ПА НАС ЈЕ БИЛО ВИШЕ ОД ЕНГЛЕЗА, А ДА НИЈЕ БИЛО КЛАЊА СРБА САМО У ПОСЛЕДЊА ДВА СВЕТСКА РАТА, БИЛО БИ НАС ОКО 27.000.000, ПРОЦЕНА ИСТОРИЧАРА ПРОФ ДР ТОМИСЛАВА БОГАВЦА...

ЕВРОПА ЈЕ У НАШУ КУЋУ ДОЛАЗИЛА ВИШЕ ПУТА, И ЕВО ШТА НАМ ЈЕ ДОНЕЛА:
- ПРВИ СВЕТСКИ РАТ
- ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ
- ГРАЂАНСКИ РАТ
- КОМУНИЗАМ
- ПРОТЕРИВАЊЕ СРБА СА ЊИХОВИХ ВЕКОВНИХ ОГЊИШТА У КРАЈИНИ
- ЗАМАЛО ЕГЗОДУС СРБА У БОСНИ
- РАТ СА ТЕРОРИСТИМА
- БОМБАРДОВАЊЕ
- РЕВОЛУЦИЈУ
- ОТИМАЊЕ КОСМЕТА
- ЗАМЕНА КОМУНИЗМА У ПАГАНСКУ ТКЗ ДЕМОКРАТИЈУ(КАДА БИ ЕВРОПА ЗНАЛА ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА)
...А ДА НЕ СПОМИЊЕМ САНСТЕФАНСКИ, БЕРЛИНСКИ И ДРУГИ КОНГРЕСИ, ГДЕ СУ НАС УПРОПАШЋАВАЛИ ОТИМАЊЕМ ТЕРИТОРИЈА

ШТО СЕ ТИЧЕ ДАНАШЊЕГ ПУТОВАЊА ДОЛЕ, ОРГАНИЗОВАНО ЈЕ ОД СТРАНЕ БГД УНИВЕРЗИТЕТА... АЛИ НЕ МОРАТЕ ДА ИДЕТЕ СА ЊИМА, ОДЕШ САМ РЕДОВНОМ АУТОБУСКОМ ЛИНИЈОМ, ГРАНИЦЕ СУ ОТВОРЕНЕ И ПОВРАТНА КАРТА ЈЕ ОКО 1500 ДИНАРА...

ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ИМА НОРМАЛНИХ, НЕСЕБИЧНИХ ОСОБА НА ФАКСУ(ФАНТОМ1, ФАНТОМ2, МХЗ, БОРИС, СУНАШЦЕ, МИЛАНЧЕ, ГОРАН АС, ОУШН_СОУЛ, ДУЊА, НЕМАЊА...)

3ер0
22-02-2008, 11:22
@ДУЊА
"...Da mogu ja bih kao zensko isla u rat da branim moju zemlju i nije me strah da dam zivot za moju veru..."

ЗНАЧИ НЕ ВЕРУЈЕМ ДА ДЕВОЈКА СА ОВОГ ФЕЕНСИ ФАКСА, РАЗМИШЉА НА ОВАЈ НАЧИН... СВАКА ТИ ЧАСТ, ОДУШЕВИЛА СИ МЕ:druid:...Е ДА ЈЕ ВИШЕ ТАКВИХ... ПОКАЗАЛА СИ ВЕЋУ МУШКОСТ:druid: ОД ВЕЋИНЕ МУШКАРАЦА КОЈИ СЕ БОЈЕ ДА БРАНЕ СВОЈЕ...

3ер0
22-02-2008, 12:02
Полиција у Јагодини саопштила је да је Драган А. (50) извршио самоубиство а у опроштајном писму породици навео да није могао да поднесе једнострано проглашење независности Косова.

Он се убио у среду, око 11 сати, недалеко од куће, речено је у полицијској управи у Јагодини, уз напомену да друге детаље не могу да саопште јер се ради о "личном чину". Драган А. је иза себе оставио супругу, два сина и старе родитеље, а пре него што ће себи пуцати у главу, укућанима је рекао да иде да се прошета. Његова породица и комшије кажу да је са Косова, бежећи испред албанских сепаратиста, дошао у Јагодину 2000. године.

Све што је имао остало му је у Пожаранима и, кажу његови, сањао је да се врати. у његовој кући на Космету живи једна албанска породица. Драган А. је био скроман човек, али је очигледно у себи носио велики бол због Косова, кажу комшије. Опроштајно писмо, у коме је изнео своју одлуку о самоубиству, пронађено је у његовом џепу.

filipovamama
22-02-2008, 17:42
Kosovo je Srbija, a ovaj materijal,slika i prilika Srbije!

http://www.youtube.com/watch?v=j01e1j251Cs

ja sam shokirana!

a evo i snjimka, Dan posle, gde se, ako pazljivo gledate, u jednom trenutku pojavljuje natpis naseg faxa...
http://www.youtube.com/watch?v=ug2ZyvBqRdE&feature=user

akon
22-02-2008, 18:46
Sa Kosova zora svice,svice,svice novi dan
Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan
Oj Kosovo,Kosovo zemljo moja voljena
Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša
Sve delije od Srbije, svako srce ponosno
Voli i ljubi zemlju svoju Gazimestan Kosovo
Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena
Srbadija kliče cela "Ne damo te Kosovo"
To je naše uvek bilo od dedova ostalo
Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena

GORAN_AS
22-02-2008, 19:05
a evo i snjimka, Dan posle, gde se, ako pazljivo gledate, u jednom trenutku pojavljuje natpis naseg faxa...

Taj natpis je nosila jedna baba...

akon
22-02-2008, 19:08
бака Франц

Maxim
22-02-2008, 19:28
:D natpis je zakon !!! Tuzno je samo to sto je poginuo taj mladic sto je bio u americkoj ambasadi...

3ер0
22-02-2008, 20:04
:D natpis je zakon !!! Tuzno je samo to sto je poginuo taj mladic sto je bio u americkoj ambasadi...

а можда девојка

ZELENOOKA
22-02-2008, 20:16

Bila sam sinoc na mitingu,i pravo da ti kazem cudno mi je kad neko kaze da se super osecao,mene je sinoc obuzela tuga kad znam koji je povod.Ovo nista nece uroditi plodom,sve mi se cini da dok nepadne krv na Kosovu ono nece biti nase.Nemogu da verujem da izjavljujes da ti je drago sto su demolirali grad,donekle mogu da razumem ambasade ali prodavnice i semafore to ne mogu,kad su toliki junaci sto neidu na Kosovo.Pa kad su protiv Amerike sto su pljackali one sportske prodavnice da bi uzeli reebok i nike,sto kupuju koka kolu,cisto licemerstvo.Gledam malo pre devojke kako su uzimale parfeme i patike,kamera ih snima a one nastavljaju,ono nema nista u glavi vazno da je nasminkano i nafurano,pa curke imaju vise u glavi.Zalosno je sto zbog takvog idiotizma onakav skup ljudi na jednom mestu pao je u drugi plan ,a mi smo opet poslali losu sliku u svet,a trebalo je sve drugacije da bude...

Tasa!
22-02-2008, 20:39
Taj natpis je nosila jedna baba...

Ne kolega, taj trasparent nije nosila nijedna baba, vetj studenti nasheg i ostalih fakulteta sa Univeziteta Singidunum. Nazhalost veoma mali broj kolega sa FPI(FIM) se odazvao zvanichnom pozivu Univerziteta, da prisustvuje mitingu podrshke
http://www.singidunum.ac.yu/index.php?PAGE=1&CMOD_ACTION=info/detailed&CMOD_info_id=338
iako su to uradile kolege sa svih ostaih fakulteta, profesori, rukovodstvo, chak i pomotjno osoblje Univerziteta.

Transparent je nesretjnim sluchajem nije ostao u nashim rukama, jer su se vodje kolone dogovorile da povuku studente sa ulica, vetj posle dogadjanja kod Turske ambasade. Tada je ulica Kneza Milosa bila slobodna i chista, pa smo se svi, chak i oni koji ne zhive u tom delu grada uputili ka Mostarskoj petlji, ne bi li mogli jedni druge da shtitimo, a transparente je nekima oduzela policija, koja je krivac shto su se ti transparenti nashli kasnije na ulici. Molim Vas da ubudutje uzdrzhite komentara slichnih ovima, posebno kada je nekome bukvalno zhivot bio ugrozhen. Na sretju svi studenti su nepovredjeni stigli kutji...

Pozdrav,
Tasić

GORAN_AS
22-02-2008, 20:41
Ja samo kazem sta sam video, ti mozes da pricas sta hoces...

Milanche7395
22-02-2008, 20:50
Da ne bi bilo polemike i lupanja gluposti od strane Gorana, evo dokaznog materijala.

GORAN_AS
22-02-2008, 20:51
Shta si bre ti video?!

Uuuuuuuuuu nemoj tako opasno!!!!!!!!!!!!!

filipovamama
22-02-2008, 20:52
Shta si bre ti video?!

Jel ti ovo lichi na babu?!

EXTRA!!!!!!!!
daj jos slika!

Tasa!
22-02-2008, 20:52

Na neke stvari se ne mozhe kulturno odgovoriti. Ja sam Vas zamolio da se uzdrzhite od komentara, jer sam lichno ja, a i mnoge druge kolege sinotj do duboko u notj pokushavali da dobijemo sve i saznamo da li su uopshte stigli kutji, jer je mnogima bukvalno zhivot bio ugrozhen. Shta mislite kako je choveku koji je to celoga dana nosio sa sobom, bacio u trenutku kada je morao da bezhi ne bi li zhiu glavu sachuvao, da Vi insistirate na tome da je to kasnije preuzela neka baba? Sve i da jeste tako, u shta ne sumnjam, jer verujem svojim kolegama, mislim da je iz poshtovanja prema ljudima koji su se odazvali zavanichnom pozivu svog Univerziteta, za razliku od Vas, treba prestati sa svakim daljim komentarima na tu temu.

Pozdrav,
Tasić

GORAN_AS
22-02-2008, 20:54
Ja sam samo rekao sta sam video, a vi ste mene odmah napali...

filipovamama
22-02-2008, 20:56
Ocigledno je da je komentar provokativne prirode, zato Taso, nemoj da se uzbudjujes...
Sve i da je baba nosila to, nekako je moralo da stigne do nje, pa je ujedno odlicna reklama..od 19-77 Univerzitet Singidunum za sve generacije:-)

akon
22-02-2008, 21:01
ja sam bio sa Goranom i video sam bakutu

Jelena
22-02-2008, 21:06

I ja sam bila sa kolegama i videla isto, i niko nije hteo nikoga da provocira, ne znam cemu takve reakcije ubaceno je kao mala sala u ovoj jako tuznoj temi! I steta je samo sto se na reportazi na tv-u pojavljuje taj transparent pored demolirane ambasade jer niko nece pomisliti drugo nego da je neko od nas ucestvovao u celom tom haosu! :(

gile
22-02-2008, 21:21
Zezas da se vidi transparent pored ambasade???!!! Xexe, toliko o nashim poslovima... :D

GORAN_AS
22-02-2008, 21:30
Zezas da se vidi transparent pored ambasade???!!! Xexe, toliko o nashim poslovima... :D

Jelena
22-02-2008, 22:31
Komentar gospodjica snimljenih na delu! :(:(:(

http://www.youtube.com/watch?v=0wxJ3GfjG5U&eurl=http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=22&nav_category=640&nav_id=285968

FENSERAJ
22-02-2008, 23:29
A sta je taj koj ***** trazio u ambasadi,branio KOSOVO??????????!!!!!!!!!!!!!

FENSERAJ
22-02-2008, 23:51
A vidi samo izjave onih glupih fuljara.Pa mamu vam jebem nije trista hiljada ljudi krali i razbijalo vec saka smrdljivog olosa kao sto ste i vas dve.(ladno su na youtube-u stavili zabranu komentara)
Ja idem posle da skocim sa mosta,idete i vas dve zato jer cu ja to da uradim?!SVAKO IMA I TREBA DA SNOSI POSLEDICE ZA UCINJENA DELA!!!
NEMA OPRAVDANJA!!!
I zamolio bih sve RATNIKE i RATNICE na ovom forumu da ne apeluju na nikakve ratove i prolivanje krvi i da se ne kurce jer u koliko bi do toga doslo TAKO BI DOBILI PO NOSU DA TO NIJE NORMALNO!!!

nosferato
23-02-2008, 00:01
ja se potpuno u svemu do sada slazem sa onim sto fenseraj kaze.....svaka cast!Najrealniji si,svaka cast

Ziza
23-02-2008, 00:09
najlakse je pokazati zube iz udobne fotlje (ili je mozda neudobna,ne znam na cemu sedite ispred vaseg racunara) i kuckati na forumu,,,, tako je najlakse onda svi da dobijemo orden za hrabrost ;)

bio sam u gradu kad su bile demonstracije,miting ili kako god da ga nazovem ... I totalno razumem "revolt" ljudi koji su uradili to sa ambasadama i ostalim objektima... Bes je cudo!!!! i bes se gomila!!!!

Ocemo da pokazemo revolt Amerima i ostaloj svetskoj "stoci" ? AJDE!!!!! al onda da zabranimo uvoz Coca-Cole,Nike-a,McDonaldsa,Mercatora i svega ostalog!!!! Ajde da pijemo samo nase pivo,samo frutelu,da niko ne zapali Marlboro i ostale inostrane cigarete!!! ... AJDE da svi vozimo Yuga i Zastavu a ne da vozimo neke druge automobile... Ugasite svoje racunare ! (pa bobogu vecina nas je na Windowsu!!! a odakle bese Win OS>??? ) e to bi bio najjaci protest!!!!! SVE STO JE U OVOJ DRZAVI POVEZANO SA ZEMLJAMA KOJE SU PRIZNALE NEZAVISNOST KOSOVA DA IZBACIMO I UKINEMO!!! ZAKONOM DA ZABRANIMO!!!! AJDE!!!!

e to bio bio revolt!!!! to bi bio moirni protest!!!!! tako bi pokazali svima da nam je pun qrac njihove lazne "demokratije",njihovog licemerja i svih njihovih sranja!!!! AJDE TO DA URADIMO!!! al ne pojednici nego svi zajedno!!!!! al onda je nasa drzava nama duzna nesto !!!! duzna nam je da otvori nova radna mesta,a ne da nasi studenti moraju da rade u McDonaldu za dzeparac i svoje izdrzavanje ako nemaju roditlje koji mogu da im pruze finansijsku podrsku ( a mnogo je takvh ZAR NE?) ja volim ovu zemlju kolko god da je looda,kakva takva NASHA JE!!!!!! al onda nemoj da palite Slvenacku ambasadu sa Lashkim pivom u ruci!!! PARADOX JE!!!!! nego lepo da im kazemo "%#%&^%^# svi kompletno zlocinci pun nam je ku... vaseg izivljavanja,OSTAVITE NAS NA MIRU!!!!!" pokazimo im koliko smo LUDI za svojom zemljom do kraja!!!! nek zivimo u mraku al da znamo da je taj mrak NASH a ne njihov mrak koji su nam nametnuli!!!! spalite njihove novcanice i zapalite garderobu njihovih proizvodjaca,ukinimo onda strano trziste u nasoj zemlji i pokazimo im da nam NIKO ne treba pored NAS SAMIH!!!! AJDE!!! AL ONDA SVI DA URADIMO!!!!!!!

Ziza
23-02-2008, 00:13
Ii da stavim P.S na prethodni moj post

P.S. mozda sam previse bukvalno dao primer i verujem da ce neki tako i shvatiti al nadam se da kapirate poentu onog sto sam zeleo da kazem

Sunasce
23-02-2008, 00:18
Bila sam sinoc na mitingu,i pravo da ti kazem cudno mi je kad neko kaze da se super osecao,mene je sinoc obuzela tuga kad znam koji je povod.Ovo nista nece uroditi plodom,sve mi se cini da dok nepadne krv na Kosovu ono nece biti nase.Nemogu da verujem da izjavljujes da ti je drago sto su demolirali grad,donekle mogu da razumem ambasade ali prodavnice i semafore to ne mogu,kad su toliki junaci sto neidu na Kosovo.Pa kad su protiv Amerike sto su pljackali one sportske prodavnice da bi uzeli reebok i nike,sto kupuju koka kolu,cisto licemerstvo.Gledam malo pre devojke kako su uzimale parfeme i patike,kamera ih snima a one nastavljaju,ono nema nista u glavi vazno da je nasminkano i nafurano,pa curke imaju vise u glavi.Zalosno je sto zbog takvog idiotizma onakav skup ljudi na jednom mestu pao je u drugi plan ,a mi smo opet poslali losu sliku u svet,a trebalo je sve drugacije da bude...

Izvini ali ja pricam o mirnim protestima i molebanu (tamo sam bila a nisam ucestvovala u vandalizmu),bilo mi je drago sto ima toliko ljudi...pogresno si me razumela:mrgreen:

Sunasce
23-02-2008, 00:21
najlakse je pokazati zube iz udobne fotlje (ili je mozda neudobna,ne znam na cemu sedite ispred vaseg racunara) i kuckati na forumu,,,, tako je najlakse onda svi da dobijemo orden za hrabrost ;)

bio sam u gradu kad su bile demonstracije,miting ili kako god da ga nazovem ... I totalno razumem "revolt" ljudi koji su uradili to sa ambasadama i ostalim objektima... Bes je cudo!!!! i bes se gomila!!!!

Ocemo da pokazemo revolt Amerima i ostaloj svetskoj "stoci" ? AJDE!!!!! al onda da zabranimo uvoz Coca-Cole,Nike-a,McDonaldsa,Mercatora i svega ostalog!!!! Ajde da pijemo samo nase pivo,samo frutelu,da niko ne zapali Marlboro i ostale inostrane cigarete!!! AJDE JA SAM PRVI ONDA ZA!!! ( ako cemo svi da budemo slozni!)... AJDE da svi vozimo Yuga i Zastavu a ne da vozimo neke druge automobile... Ugasite svoje racunare ! (pa bobogu vecina nas je na Windowsu!!! a odakle bese Win OS>??? ) e to bi bio najjaci protest!!!!! SVE STO JE U OVOJ DRZAVI POVEZANO SA ZEMLJAMA KOJE SU PRIZNALE NEZAVISNOST KOSOVA DA IZBACIMO I UKINEMO!!! ZAKONOM DA ZABRANIMO!!!! AJDE!!!!

e to bio bio revolt!!!! to bi bio moirni protest!!!!! tako bi pokazali svima da nam je pun qrac njihove lazne "demokratije",njihovog licemerja i svih njihovih sranja!!!! AJDE TO DA URADIMO!!! al ne pojednici nego svi zajedno!!!!! al onda je nasa drzava nama duzna nesto !!!! duzna nam je da otvori nova radna mesta,a ne da nasi studenti moraju da rade u McDonaldu za dzeparac i svoje izdrzavanje ako nemaju roditlje koji mogu da im pruze finansijsku podrsku ( a mnogo je takvh ZAR NE?) ja volim ovu zemlju kolko god da je looda,kakva takva NASHA JE!!!!!! al onda nemoj da palite Slvenacku ambasadu sa Lashkim pivom u ruci!!! PARADOX JE!!!!! nego lepo da im kazemo "%#%&^%^# svi kompletno zlocinci pun nam je ku... vaseg izivljavanja,OSTAVITE NAS NA MIRU!!!!!" pokazimo im koliko smo LUDI za svojom zemljom do kraja!!!! nek zivimo u mraku al da znamo da je taj mrak NASH a ne njihov mrak koji su nam nametnuli!!!! spalite njihove novcanice i zapalite garderobu njihovih proizvodjaca,ukinimo onda strano trziste u nasoj zemlji i pokazimo im da nam NIKO ne treba pored NAS SAMIH!!!! AJDE!!! AL ONDA SVI DA URADIMO!!!!!!!

Nije losa ideja :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ziza
23-02-2008, 00:55
jel neko cuo izjavu ruskog novinara u vezi Zorana Djindjica? SRAMOTA....

filipovamama
23-02-2008, 01:24
Dobra ti je ideja, ali vecina ne bi to izdrzala...:mrgreen:

gile
23-02-2008, 08:08
Komentar gospodjica snimljenih na delu! :(:(:(

http://www.youtube.com/watch?v=0wxJ3GfjG5U&eurl=http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=22&nav_category=640&nav_id=285968

Jaoooooooooojjjjjjj!!!!!!!! Pa znas sta? Ja da sam im cale, prvo bih dovatio oklagiju pa bih ih lesio od batina! Pa kad se oklagija slomi, na red bi dosao svaki kais koji posedujem!
To bi dobile zato sto su glu-glu-glu-GLUPE ko proliv u podne!

Onda bih ih sam odveo u stanicu, sa svim tim stvarima, predao ih pandurima pa nek trunu guske.

A onda bih skocio sa mosta zato sto sam tako vaspitao svoju decu i dozvolio da se pretvore u takve SPODOBE!

Jao majko, ima li te? Nemam reci!!!!!! A i sta ocekujete bre? Pa takvih glupaca u Srbiji koliko hocete? Samo su im plasticne sise, mobilni i tuki u glavi! To bre nema 3 grama mozga!

TUUUGAAAAAAAAA!!!!!!

3ер0
23-02-2008, 11:46

Ocemo da pokazemo revolt Amerima i ostaloj svetskoj "stoci" ? AJDE!!!!! al onda da zabranimo uvoz Coca-Cole,Nike-a,McDonaldsa,Mercatora i svega ostalog!!!! Ajde da pijemo samo nase pivo,samo frutelu,da niko ne zapali Marlboro i ostale inostrane cigarete!!! ... AJDE da svi vozimo Yuga i Zastavu a ne da vozimo neke druge automobile... Ugasite svoje racunare ! (pa bobogu vecina nas je na Windowsu!!! a odakle bese Win OS>??? ) e to bi bio najjaci protest!!!!! SVE STO JE U OVOJ DRZAVI POVEZANO SA ZEMLJAMA KOJE SU PRIZNALE NEZAVISNOST KOSOVA DA IZBACIMO I UKINEMO!!! ZAKONOM DA ZABRANIMO!!!! AJDE!!!!

НОРМАЛНО ДА ТРЕБА ТАКО... И ЗАПЛЕНИТИ СВЕ ЊИХОВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ И РОБУ У СРБИЈИ...А НЕ ПАЛИТИ

Sunasce
23-02-2008, 12:46
Jaoooooooooojjjjjjj!!!!!!!! Pa znas sta? Ja da sam im cale, prvo bih dovatio oklagiju pa bih ih lesio od batina! Pa kad se oklagija slomi, na red bi dosao svaki kais koji posedujem!
To bi dobile zato sto su glu-glu-glu-GLUPE ko proliv u podne!

Onda bih ih sam odveo u stanicu, sa svim tim stvarima, predao ih pandurima pa nek trunu guske.

A onda bih skocio sa mosta zato sto sam tako vaspitao svoju decu i dozvolio da se pretvore u takve SPODOBE!

Jao majko, ima li te? Nemam reci!!!!!! A i sta ocekujete bre? Pa takvih glupaca u Srbiji koliko hocete? Samo su im plasticne sise, mobilni i tuki u glavi! To bre nema 3 grama mozga!

TUUUGAAAAAAAAA!!!!!!

Pa to je sve nastalo kad su im roditelji ostali bez posla (kao i mnogima) pa se smanjio kucni budzet(ne kazem,ima i drugih faktora)...a deca zele da se ponove,da imaju novu odecu,nov mobilni koji radja zivu decu, da ih ostala deca ne bi zajebavala...to je sve tad pocelo i sada vise ne moze to rasulo da se zaustavi a to je jako tuzno :(

Ruznidebeli
23-02-2008, 12:54
SVE STO JE U OVOJ DRZAVI POVEZANO SA ZEMLJAMA KOJE SU PRIZNALE NEZAVISNOST KOSOVA DA IZBACIMO I UKINEMO!!! ZAKONOM DA ZABRANIMO!!!! AJDE!!!!Između paljenja, zaplene i izbacivanja, uvek sam za paljenje.

Zašto?

Vidiš, to što smo razbili par izloga i zapalili deo Američke ambasade je vandalizam, ali bez drastičnh posledica. Jea, svi će da viču kako smo divljaci i vandali, ali zar ti koji tako ne komentarišu nisu osećali isto prema Srbima i pre? Svi koji su bili uz nas i pre ovog srnja (da se razumemo, govorim o strancima) razumeju revolt, oni koji nisu - oni osuđuju.

Poenta? To je bilo i sad je gotovo, grad će platiti, Amerikanci uskoro treba da počnu sa izgradnjom nove ambasade na periferiji i sl... situacija se stišala, ništa se ne menja...

Da se izvrši, citiram, "zaplena i proterivanje", bi imalo daleko lošije i drastičnije posledice po nas kao narod i državu. Prvo i osnovno - odbilo bi buduće investitore, što i jeste poenta teranja, zar ne, a zatim bi upali u neku vrstu izolacije , te zaista postali "crna rupa", ali ne u smislu vežbi, tekstova i predavanja, već zgrusnutog malog komada kamena, toliko gustog da gravitacijom odbija (privlači) i svetlost, Evrope. Drugim rečima, postali bi nova Albanija - tj. ona Albanija koja je postojala do 1991.

Drugo, i isto ako osnovno, State Department je već dao izjavu tipa: "Ti vandali ne predstavljaju narod i građane Srbije i mi ih razumemo u ovom trenutku, blah, blah, blah..." Ako bi država izvršila zaplenu i/ili bojkot inostranih (zapadnih) firmi i kompanija, te roba i usluga, situacija bi se automatski promenila, umesto stotinjak napaljenh tinejdžera + Ruznidebeli, vandali bi postali država i njene vođe, odnosno, "predstavnici naroda", a samim tim bi i svi mi najebali, s' proštenjem. Ko zna, možda bi i upali i u "osovinu zla" i biili suočeni sa novom pobunom Šiptara i Muslimana...

Slušam iste priče već dugo vremena, sećam se moje debele komšinice Smiljke kako je 1991. bila ubeđena da će Slovenija propasti zbog našeg bojkota, kako Hrvati i Makedonci ne mogu bez nas, kako su Bošnjaci dobri i vole nas i ostaće sa nama... i kad je 2006. bila ubeđena da će Montenegro ostati uz Srbiju sa preko 85% glasova, jer "pa kako će oni bez nas, to su dva oka u glavi"...

S' tim da ovaj put ne pozivaju, neki, na bojkot par, sasvim realno, bezazlenih Balkanskih državica već glavnih država koje vode svet. Pobogu, zašto se zaustaviti na "Виндоузима" Nike, Reebok, Adidas, Motorola, Sony, Philips, Mercedes... Faktički - sve... Možda čak i da država organizuje neku vrstu "naked pride" parade - stalno...

Hoću reći, šta bi dobrili od bojkota? Baš kao što je i poenta bojkota - ne bi dobili ništa. Sad smo barem bili glavna vest na CNN-u i EuroNews...

Pa to je sve nastalo kad su im roditelji ostali bez posla (kao i mnogima) pa se smanjio kucni budzet(ne kazem,ima i drugih faktora)...a deca zele da se ponove,da imaju novu odecu,nov mobilni koji radja zivu decu, da ih ostala deca ne bi zajebavala...to je sve tad pocelo i sada vise ne moze to rasulo da se zaustavi a to je jako tuzno :(
Što je to tužno?

Jedino što je tužno u vezi njih je to što nisu u ćuzi...

Sunasce
23-02-2008, 13:58
Što je to tužno?

Jedino što je tužno u vezi njih je to što nisu u ćuzi...

Tuzno je sto nam omladina ide u tom smeru da mora da krade da bi bila popularna!

Ruznidebeli
23-02-2008, 14:12
Tuzno je sto nam omladina ide u tom smeru da mora da krade da bi bila popularna!Čuj, ja nisam ništa ukrao, a nisi ni ti - jer da jesi ne bi ti smetalo... tako da omladina, ako su one dve ćurke omladina - onda smo i mi, ne ide u pogrešnom smeru. 2 : 2.

Ko još nije krao?

Nego, videh sa na CNN-u na Amerikanskoye ambasadi natpis Kosovo je Srbija, a iznad logo i ime: Univerzitet Singidunum...

Babek
23-02-2008, 14:14
Zizo ubo si pravo gde treba svaka chast !!
To je protest a ne ono izivljavanje!

Sunasce
23-02-2008, 14:22
Nego, videh sa na CNN-u na Amerikanskoye ambasadi natpis Kosovo je Srbija, a iznad logo i ime: Univerzitet Singidunum...

Molim?????

GORAN_AS
23-02-2008, 14:25
Molim?????

ZELENOOKA
23-02-2008, 14:26
Tuzno je sto nam omladina ide u tom smeru da mora da krade da bi bila popularna!
A da omladina malo krene da radi ne bi bilo lose,a ne da sede po kaficima i zele odmah platu minimum 500 evra,jer ispod toga nece ni da ustanu iz kreveta:director:

Sunasce
23-02-2008, 14:58
A da omladina malo krene da radi ne bi bilo lose,a ne da sede po kaficima i zele odmah platu minimum 500 evra,jer ispod toga nece ni da ustanu iz kreveta:director:

Jel ti mislis da je lako naci posao?Ljudi dobijaju otkaze a ti pricas kao da mozes da nadjes posao kad hoces...e pa vidis meni je trebalo skoro 7 meseci da nadjem posao jer niko nece da te zaposli...necu da pricam o tome jer ovde nije tema zaposlenje nego Kosovo.Ne opravdavam postupke omladine,Boze sacuvaj ali svi znamo zasto se to desava,nisu oni postali ovakvi sami od sebe.

PS. videla sam na space-u da je neki lik postavio koment na neciji buletin da jedva ceka da se totalno prizna Kosovo i da udje Srbija i Kosovo u EU pa ce doci siptari da se kote u BG i tako ce se cela Srbija pretvoriti u Siptariju. Nemam reci!
Nadam se da ce Vlada ispuniti one reci koje su izrecene na mitingu '' da Kosovo ne moze da bude cena ulaska u EU i da bez njega necemo uci u EU''...

Sunasce
23-02-2008, 15:01

Nisam paranoik ali sumnjam da su to nasi stavili,mislim da se pre desilo da se u guzvi izgubio transparent pa je nekako dospeo tamo a ne bih me cudilo da je to neko namerno uradio kao losu reklamu Singidunuma jer koliko ja znam za sada je on najbolji privatni fax u Srbiji,sa najboljim uslovima i predavacima i ogromna je navala na njega svake godine sve vise....

Jelena
23-02-2008, 15:06
Jel ti mislis da je lako naci posao?Ljudi dobijaju otkaze a ti pricas kao da mozes da nadjes posao kad hoces...e pa vidis meni je trebalo skoro 7 meseci da nadjem posao jer niko nece da te zaposli...necu da pricam o tome jer ovde nije tema zaposlenje nego Kosovo.

A koliko ce ljudi ostati bez posla ili ce im biti smanjenje plate zbog razbijenih izloga i ukradene robe??
Nije lako naci posao danas, to stoji, ali najlakse je ukrasti i reci ja nemam!

GORAN_AS
23-02-2008, 15:11
Nisam paranoik ali sumnjam da su to nasi stavili,mislim da se pre desilo da se u guzvi izgubio transparent pa je nekako dospeo tamo a ne bih me cudilo da je to neko namerno uradio kao losu reklamu Singidunuma jer koliko ja znam za sada je on najbolji privatni fax u Srbiji,sa najboljim uslovima i predavacima i ogromna je navala na njega svake godine sve vise....

Nisu stavili nasi nego su ga izgubili kao sto je Tasa rekao i onda je dosao u ruke neke babe.

Sunasce
23-02-2008, 15:43
Evo jedne pesme koja odgovara ovoj temi jer se u njoj kaze KOSOVO JE SRPSKO,SRPSKO OSTACE!

Ziza
23-02-2008, 16:10
@Ruznidebeli ti si jedan od onih koji nije shvatio poentu mog posta (kao sto sam i napomenuo de ce biti ),i generalno si u pravu sa ekonomsko-finansijske tacne gledista (sta vise svako normalan zna da si u pravu )

Sunasce i Filipovamama kazu da je ideja dobra...

To nije bila ideja... Nikako mi necemo "postici" nesto ako uradimo i sankcionishemo sve ono sto sam nabrojao i nisam u mom postu... ja sam rekao da je to paradox... Znaci ako ocemo svi grupno da palimo i rusimo (ja nism ni palio,ni rusio,ni krao) ajde onda svi i da uradimo ono sto sam rekao...

"Zapadni zlocinci" nece osetiti to na svojoj kozi,pa pobogu valjda znamo i razumemo da smo mi relativno malo trziste i da je 70% toga (banaka,Meka i ostalih da kazem institucija stacionitano u Beogradu).. Oni NECE propasti!!! i to svi znamo!!! ali dal bi mi onda propali? ja mislim da bi u toj izolaiji otisli kompletno svi u 3 p.m.... Evo ponovicu ono so sam video,ide lik da pali Slovenacku ambasadu sa LAshkim pivom u ruci.... pa sta reci? Taj neki kompletni protest ne bi bio pametan po nas i imao bi stravicne ekonomsko-finansijske posledice po nas narod (barem na vecinu njih) ali bi definitivvno pokazao svetu da nam je pun qrac... Ili onda ajde da se okrenemo drugom trzistu - Kina,Rusija i Indija su uz nas,zar ne? pa njih ima ko pola sveta!!! pa pobogu,pumpe OMW koje su bile (ili jos uvek jesu?) rastrkane po celoj Srbiji su u suvlasnistvu jednog Shiptara.... STA RECI?!

moj post se odnosio na sve paradoxe koje vecina naroda ne razume... i opet kazem ,ako SVI odlucimo da uradimo taj strajk,moramo unapred da znamo posledice a ne posle da kukamo kako nam je lose ( a bilo bi nam stravicno!!!!!!!!!!) nego da budemo ponosni na ono sto smo uradili/ili nismo....

Ziza
23-02-2008, 16:14
BTW onda i vratite sve gasterbajtere i ljude koje je nasa drzava oterala tokom 90ih....

i jos nesto? da li se "izdajnicima" i "stranim placenicima" smatraju i oni sto svohju platu zaradjuju (ili su bar zaradjivali) u Meku,Mercatoru i ostalim radnjama/firmama ? za mene oni nisu izdajnici ni najmanje,vec samo ljudi koji zele da prehrane sebe i svoju porodicu... svi mi tezimo ka nekom normalnom zivotu... to je vlajda normalno i ljudski?

3ер0
23-02-2008, 17:34
http://www.youtube.com/watch?v=rVOy50s03iw&eurl

skwo
24-02-2008, 02:07
Da kazem i ja neku rec... Stvarno je uzasno $to se onako veliki skup pretvorio u op$i haos. Ali mislim da je samo lud covek mogao da misli da u onolikoj masi nece doci do nekog incidenta. Medju toliko ljudi mora da se nadje neko "pametan" da pravi s*anja. Amerikance nikako ne volim, ali iz prethodnih godina znam da uvek jedva cekaju da nas prikazu kao divljake, varvare... Danas su javili kako Ameri nisu hteli dodatno obezbedjenje njihove ambasade... I to mi ba$ smrdi. Svi znamo da nije prvi put da je pale. Sad traze od$tetu da je srede. Kad su im ti marinci tolko dobri, nek njima odbijaju od plata :P Novinari su bili u zgradi preko puta i sve od pocetka snimali, a trebalo je dobrih 15 minuta da dodje policija. Al da ja ne polemi$em na tu temu, oko toga niko od nas ne zna $ta se tacno desilo. Valjda cemo jedog dana znati. Jbt sravni$e Irak sa zemljom zbog navodnog nuklearnog oruzja i $ta su na$li-ni$ta i i dalje ih ubijaju i nikom ni$ta, a ovde vrii$te za Ambasadu. Meni ih je pun k, prevrce mi se stomak od njihove politike, ali ovo sa ambasadom nije nacin. Iskreno se nadam da ce se okrenuti tocak srece, ni jedno carstvo nije vecno, pa da nam se Ameri vi$e skinu sa grbace, da ne odlucuju o nama oni koji nisu ni postojali kada smo mi uveliko imali istoriju. Sa druge strane mislim da bi se svaki covek sa imalo mozga bilo gde u svetu, zapitao za$to neko pali neciju ambasadu, zastavu, jer se takve stvari ne rade zato $to te je neko mrko pogledao, vec iz mnogo dubljih razloga.

Sve one $to su krali bi osudila kao $to se sudi za ratno profiterstvo. Onim ribama (i ne samo njima) bi lomila prst po prst, ma kost po kost. Kao nemaju pa kradu. Pa nisu bile gole i bose ili da nemaju para da jedu, do$le su tu napucane maksimalno. Idu i ispada im iz ruku, vece im oci od dupeta. To $to se po ulicama kralo i razbijalo je najveca sramota!

Neka Bog cuva na$e ljude na Kosovu!

Boris
24-02-2008, 10:56

Najpametniji post na forumu. Svaka chast. Da li imam dozvolu da stavim to u potpis profila??:druid:

Milanche7395
24-02-2008, 20:04

Takvih ima mnogo...

Svi samo neshto prichaju, a nakako i oni sami da se uhvate motike...

3ер0
24-02-2008, 21:01
ја за 500 еура радим на градилишту...

Boze, sta se to desava,
Sve je prekrio mrak,
Sta me to tako iskusava,
Koliko sam jak.

Boze, zasto ne pogledas,
Barem samo na tren.
Zamahni macem istine
Da zveri budu plen.

Ne daj da bude zabluda,
Sve sto smo ucili,
Ne daj semenu bluda sve
Sto su odlucili.

Pokazi znamenje pobede,
Kazi nam prvi put,
Rasteraj horde bezdusne,
Primi nas pod svoj skut.

Nocas su opet rusili,
Neroni vaskrsli,
Jer su veliki, najjaci,
Jer su se igrali.

Boze, zasto ne pogledas,
Barem samo na tren,
Zamahni macem istine,
Nek` zveri budu plen.

3ер0
24-02-2008, 22:11
Званично саопштење групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

Поводом свих дешавања око протеста против независности Косова желели смо као група Делије Север да се обратимо јавности. У тренутку када је Србији преко потребно јединство узели смо учешће у поменутом протесту јер нам је до Косова у Србији много стало, што смо и доказали многим хуманитарним акцијама од 2000. све до концерта 20.02.2008. ове године у Руском дому за куповину лекова за Српски живаљ у енклавама на Косову и Метохији. На том концерту је учествовала и група "Косовски божури" састављена од деце из различитих делова Косова чак и из Приштине и Хоче. Са том емоцијом и свешћу кренули смо на протест мирно, без обележја, са српском заставом. Мирно смо кренули, мирно и завршили све до Храма где се одржавао молебан, где смо учествовали у молитви.

Скренули бисмо пажњу на неке ствари које нам се нису свиделе. Очигледно да су неким људима личне промоције и интереси изнад свега:

- шта ће страначке заставе на протесту када имамо нашу српску
- где је први човек државе када треба да се покаже свету да је Србија јединствена у ставу против независног Косова
- нарочито срамно понашање мале групе демнонстраната који пљачакали и рушили по граду

Знамо да су таква понашања у јавности својствена навијачима, али ово нема везе са тим, поготово не са свешћу наше групе што су грађани могли да виде. Оштро осуђујемо такво понашање јер то нема везе ни са Српством ни са снагом. Упозоравамо да ћемо убудуће на сличним скуповима спречавати ношење страначких застава и овакво понашање. Од толиког броја људи олош је морао да исплива, што не значи да неки медији на сва звона о томе треба да причају бацајући у сенку поруку самог протеста и става целе Србије. Ми као група радимо на томе да љубав и енергију коју носимо у себи и коју имамо према Србији искажемо на прави начи и нећемо стати у томе. Треба да је срамота све, и појединце и медије који су својим понашањем покушали да покваре слику Србије. На њихову жалост у томе нису успели, а јавност мора да буде енергичнија у ставу да је Србија јединствена у погледу Косова, и да је то слика коју шаљемо свету.

Са вером у бога до коначне победе
Делије Север

3ер0
24-02-2008, 22:18
http://aycu06.webshots.com/image/46325/2003093403388463497_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003093403388463497)

ypow
25-02-2008, 01:50
"Crazy Serbs again..."

:booty::booty::booty::booty::booty::booty::booty:

MHz
25-02-2008, 01:57
Eto vidis,ti sad nesto kao mene napadas...kakav si ti to Srbin kad ne shvatas da u ovoj i svakoj drugoj situaciji SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!
Ali necu o tome da raspravljam,ja sam rekla sta sam htela,sta god da se desi ja sam uz i sve Srbe na Kosovu i ako treba i tamo da se ide,ici cu.
KOSOVO JE SRBIJA!!!

Naravno da smo SVI ZAJEDNO!

ps ne napadam te...

MHz
25-02-2008, 02:25
Bravo za razmisljanje. Totalno se slazem sa tobom!

ps imas predivne oci, ako su tvoje.. Inace, takve, iste kao ti ima i jedna moja drugarica na faxu, bas iste, mozda si ti ona... :D

ZELENOOKA
25-02-2008, 19:28
Bravo za razmisljanje. Totalno se slazem sa tobom!

ps imas predivne oci, ako su tvoje.. Inace, takve, iste kao ti ima i jedna moja drugarica na faxu, bas iste, mozda si ti ona... :D
Hvala kolega:druid:,mozda....

3ер0
25-02-2008, 20:50
Зоран Вујовић је у четвртак настрадао у Америчкој амбасади, иначе избеглица са Косова...ево једне од последњих Зоранових порука на форуму јужне трибине:

"...у овим тренутцима, рођене ми мајке, дао бих свој живот за Косово и Метохију и душа ме боли када видим своје другове око себе како се понашају у овим тренутцима... зовем их да палимо за Бг у четвртак а њихови одговори су "не могу идем да купим јакну", "излазим увече, јбга"... скроз сам се разочарао! наравно има и оних, нормалних, који размишљају патриотски али смо у мањини..."

САБЛАСНО ЈЕЗИВО, НЕМА ШТА:sad7:...
НЕКА МУ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА...

Ruznidebeli
25-02-2008, 21:34
E, a šta se priča, kako je stradao?

ypow
26-02-2008, 04:16
Ko ne zna, danas mu je sahrana u Novom Sadu...

Sunasce
26-02-2008, 18:27
E, a šta se priča, kako je stradao?

Pise u novinama da dok je bezao od dima udario je glavom negde i onesvestio se...takodje pise da su ga marinci gledali dok je umirao i nisu mu pomogli (ne znam bas koliko je to tacno posto koliko znam nije bilo nikog u ambasadi)

Boris
26-02-2008, 19:31
To im je sigurno on rekao.. :shock: :shock: Mislim... ko moze biti siguran da su ga marinci gledali i nisu hteli da mu pomognu??? Glupost... ali shta drugo i ochekivati od novinara.

ujka_rale
26-02-2008, 23:22
To im je sigurno on rekao.. :shock: :shock: Mislim... ko moze biti siguran da su ga marinci gledali i nisu hteli da mu pomognu??? Glupost... ali shta drugo i ochekivati od novinara.

Djordje Balasevitj bi rekao memoaristi :) Krivo mi je zbog decka i sto je njegova zrtva ostala u senci one dve krave iz zarkova(kako blic nezvanicno saznaje :) ) i svih onih koji su protest iskoristili za licnu korist...

MHz
27-02-2008, 03:31
Rale, veruj ti meni da Kosovo jeste Srbija! Nema veze sta je na papiru(mislim, naravno da ima veze) ali ce ono uvek biti nase.

3ер0
27-02-2008, 04:58
Pise u novinama da dok je bezao od dima udario je glavom negde i onesvestio se...takodje pise da su ga marinci gledali dok je umirao i nisu mu pomogli (ne znam bas koliko je to tacno posto koliko znam nije bilo nikog u ambasadi)

ИНАЧЕ МАРИНЦИ СУ БИЛИ У АМБАСАДИ И ЈОШ УВЕК СУ ТАМО!!!
ИМАЈУ СВОЈУ БЛИНДИРАНУ ПРОСТРИЈУ!!! ХТЕЛИ СУ ДА ИЗАЂУ ПОСЛЕ НАПАДА, АЛИ ИХ ЈЕ СПРЕЧИЛА НАША ПОЛИЦИЈА, ЈЕР НА ТО НЕМАЈУ ПРАВА... А ИНАЧЕ ИМАЈУ ПРАВА ДА ПУЦАЈУ УНУТАР СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ!!! А ТО ШТО КУРИР ПИШЕ ЈЕ САМО ТЕОРИЈА, АЛИ СВЕ У СВЕМУ СУ ГА УБИЛИ...ТО ЈЕ НЕСПОРНО...СПОРАН ЈЕ САМО СЦЕНАРИО

MHz
27-02-2008, 04:58
Citat iz dnevnih novina "Vecernje novosti":

Brane se sa slobode
26.02.2008 18:47:03
BEOGRAD - Prvi opštinski sud u Beogradu pokrenuo je istragu protiv dve devojke sa snimka poznatog kao „Kosovo za patike“ , Maje Trbojević (20) i Jovane Petrović (19), zbog sumnje da su izvršile krivično delo teška krađa tokom prošlonedeljnih demonstracija, potvrdila je u utorak portparol tog suda Ana Milošević.
Njih dve će se u daljem toku krivičnog postupka braniti sa slobode, pošto im dežurni istražni sudija koji ih je u ponedeljak uveče saslušao, nije odredio pritvor jer ga tužilaštvo nije ni zahtevalo, objasnila je Miloševićeva.
Na video-snimku koji se poslednjih dana može gledati na jednom sajtu vidi se kako Trbojevićeva i Petrovićeva uzimaju robu iz radnji koje su demolirane tokom prošlonedeljnih demonstracija u Beogradu.
One su uhapšene u nedelju, a policija je u njihovim stanovima pronašla ukradenu robu, viski, bombonjere, firmiranu garderobu.
Za počinioce krivičnog dela teška krađa zakonom je zaprećeno od jedne do osam godina zatvora.

----a moj komentar je: KO IH JEBE KAD SU GUSKE!

3ер0
27-02-2008, 05:12
А мој коментар је да је сувишно говорити и трошити време на будале уместо да се држимо теме... не схватите ме погрешно као да желим да се препирем, него једноставно ПРИЧАТЕ О КОЈЕКАКВИМ ИМБЕЦИЛИМА(iQ=20). Држимо се теме и будимо конструктивни и нашу искварену националну свест изградимо заједно... поз

Препоручујем књигу од професора др Томислава Богавца "НЕСТАЈАЊЕ СРБА"... Књига отвара очи!

MHz
27-02-2008, 05:19
Razumem te kolega u potpunosti, ali nekako, nisam mogao a da ne prokomentarisem ovo...

3ер0
27-02-2008, 05:37
Razumem te kolega u potpunosti, ali nekako, nisam mogao a da ne prokomentarisem ovo...

не љутим се него само бих волео да престанемо, хвала на разумевању и свако добро ти желим брате...

3ер0
27-02-2008, 05:38
Да урламо кад нас боли
Оно што нудим је неслагање са стварима које нас тиште

Чему служе књиге под насловом "међународно"...

Отето је Косово! Седим кући тужан и бесан и немоћно пиљим у све вести које извештавају о најврелијем шамару који је икада опаљен српском народу. Покушавам да схватим зашто су западни ветрови дували у албанска леђа, а рушили кровове српских кућа и манастира? Зашто се сада глас једног наркотрафиканта, кога сигурно не због његове хуманости и благости зову Змија, чује даље од свих молби нашег председника, премијера, министара? Зашто су светла међународне позорнице обасјала оне који су претили силом и кезили зубе, а оставила у мраку једну малу демократску државу која јесте чинила грешке, али је из све снаге покушавала де се уклопи у друштво „старијих”. Дође ми да спалим све факултетске књиге које у наслову имају реч „међународно”! Потпуно сам острашћен и желим такав да останем, јер су ми тај бес и инат тренутно једина сламка за коју се очајнички хватам док ме неправда вуче на дно и успут ми шапуће да је тако морало да буде.

Један од мојих најбољих пријатеља је ово што нам се дешава врло сликовито описао: „Ја када ме силују макар вриштим и отимам се, а не облачим танге и халтере”. То је цела суштина. Када ти нешто много није по вољи, а немаш никакву моћ да на то утичеш, онда макар можеш да изразиш неслагање са таквом ситуацијом. Зато је уосталом „Београдски синдикат” и написао „Говедину”, „Они су”, „Већ виђено” и све остале политички ангажоване песме. Они су крали и варали народ, а ми смо гледали али нисмо ћутали. Тако је и сада када нам узимају Косово. Ирци, Баскијци, Каталонци, Корзиканци и сви други морају да ћуте, јер Косово је јединствен случај. Оно што важи за Србе не важи за остале, јер смо ми вероватно најлуђи на планети па нас треба посебно третирати. Бацио сам на брзину поглед на огледало. Немам две главе... па шта онда није у реду!? Док Турци „опуштено љуште” Курде по Ираку и никоме не пада на памет да тај многољудни народ вековима нема ни хладан камен под главом, ти исти Турци се овде брину о праву на самоопредељење косовских Албанаца и кукају због два полупана прозора. Американци траже хитну осуду српског насиља у Савету безбедности – оном истом савету који тако често заобиђу кад треба да се изврши блицкриг на неку „недемократску” државу пуну нафте. Не, ја сада нисам ксенофобичан, што би рекли неки НГО гости Тачијеве „гранд параде”, никада не бих полупао „Мекдоналдс”, јер волим бигмек али мрзим bool shit када ми га сервирају лепо упакованог у лажи и лицемерје. Волим да носим „Nike” патике, али волим да зарадим да их купим, а не да уместо картице користим циглу као платежно средство. Зато сам и ишао на митинг у четвртак и радио ствари које сам мислио да нећу никада у животу. Аплаудирао сам свима који су говорили на том скупу.

Жао ми је што нису ту били и остали, дојучерашњи и будући душмани, да и њих једном у животу поздравим уместо што им стално говорим да су лопови и штеточине, што и даље мислим да јесу, али ћу то своје убеђење задржати за касније.

Јаја и трули парадајз сам оставио код куће за неку другу прилику!

Многи млади људи ће негодовати кад буду читали овај текст. Њима је одавно „пун куфер” приче о Косову, они желе визе да могу да путују, новац да га троше и уживају као што то чине њихови вршњаци у другим европским државама. У потпуности их разумем, али верујем да греше када мисле да је управо Косово главни кривац за све наше проблеме. Да не заборавимо да је тако било и са Слобом. „Пао сам годину у школи због Слобе” или „дрогирам се због Косова”. Животи су нам пуни изговора па после када Слоба заврши у Хагу или Косово добије независност потпуно изгубимо концепцију у самообмањивању. Не мислим да наши животи сада треба да стану зато што су велике силе рекле „да” неправди и насиљу. Управо мислим супротно. Сада треба да будемо сложнији него икада. Још увек памтим како је током бомбардовања постојала нека невидљива нит солидарности која је спајала све људе у Србији. Нико се никоме није мрштио, свако је хтео да ти помогне, да те негде превезе, таксисти су се заустављали да пропусте пешаке ван пешачког прелаза. Много ми је жао што је неколицина пљачкала београдске бутике под паролом „Косово је срце Србије”. То није наша права слика, то је само ноћна мора из које ћемо се, надам се, убрзо пробудити. Исто мислим да није фер кад медији дају већи значај тој мањини уместо већини која је мирно палила свеће и молила се пред Храмом не само за Косово него и за своје голе животе, који овде свакога дана висе о концу.

Хајде једном да престанемо да дижемо руку на себе када нас већ туку са свих страна. Покушали смо дипломатски, пуштали беле голубове, махали маслиновим гранчицама и на крају добили шипак. То никако не може бити наша грешка, јер су победили сила, претња и нетолеранција, фактички све оно због чега су нам годинама уназад уводили санкције, пришивали најгоре етикете па нас успут још и милосрдно бомбардовали. Ми смо криви што никако да испратимо модни тренд на светској политичкој сцени. Политички смо потпуно демоде.

Све што сам овде рекао вероватно одаје утисак збуњености и конфузије. Тако се и осећам. Лагао бих када бих рекао да знам где је излаз из ове ситуације. Нисам професионални аналитичар који свакодневно чита све новине и прати стране медије, не умем да предвидим шта ће сутра урадити Руси, а шта Американци или ЕУ. Немам чаробни штапић да натерам Албанце да пониште своју одлуку и да претворим Србију са Косовом у њеном саставу у функционалну државу. Оно што ја нудим је неслагање са стварима које нас тиште, да урламо када нас боли уместо да будемо мазохисти. Волим Косово као што свако нормалан на свету воли неки део своје домовине, тамо имам пријатеље и бринем се за њих као што се свако нормалан на свету брине за своје пријатеље када им прети било каква опасност. Овај текст посвећујем њима и свима осталима који су сада доле и очекују да им барем пружимо подршку. А ово је мој мали патриотски допринос: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

члан групе „Београдски синдикат”

Феђа Димовић

ujka_rale
27-02-2008, 10:14
Rale, veruj ti meni da Kosovo jeste Srbija! Nema veze sta je na papiru(mislim, naravno da ima veze) ali ce ono uvek biti nase.

nisi me dobro razumeo...nije samo Kosovo Srbija(ovo je bolja formulacija) i moramo da smislimo bolji i konstruktivniji način da branimo ono što je ostalo dole i ONE(ljude koji su ustvari bitni) koji su OSTALI dole...Lako je iz tople fotelje ili josh bolje iz Londona(kao onaj lik) pricati o patriotizmu...Smisliti plan i ostvari ti ga, a ne busati se u grudi, ukljuciti mozak posle 2 veka ratovanja i uraditi nešto. Agree?

MHz
27-02-2008, 16:31
u potpunosti...

GORAN_AS
29-02-2008, 13:33
ЅМЅ за оброк гладнима на КиМ
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/novine/slike/eparhijav.jpg

Хуманитарна акција у организацији Епархије рашко-призренске под називом `Један ЅМЅ за један оброк гладнима на КиМ`. Прикупимо заједно средства за рад народних кухиња на територији Косова и Метохије слањем СМС поруке на број 1033 (само у оквиру 064, 065 мреже).

Цена СМС поруке за препаид и постпаид кориснике износи 50 динара без ПДВ-а

Помоћ се може извршити и уплатом на жиро рачун: Косовско-Метохијска банка а.д. филијала Звечан, бр. 360-0012622700003-39, на име Епархије рашко-призренске, Манастир Грачаница, 38205 Грачаница, за Народне кухиње.

3ер0
29-02-2008, 14:03
Коста Рика
САД
Француска - ИЗДАЈА!!!:banghead:
Авганистан
Албанија
Турска
Велика Британија
Аустралија
Сенегал
Малезија
Немачка
Летонија
Данска
Естонија
Италија
Луксембург
Перу
Белгија
Финска
Литванија
Аустрија
Норвешка - ИЗДАЈА!!!:banghead:

3ер0
29-02-2008, 14:04
"Аргентина неће признати једнострано проглашену независност српске покрајине Косова, зато што би то био опасан преседан у међународном праву који није у националном интересу Аргентине, изјавио је данас у Буенос Аиресу аргентински министар иностраних послова Хорхе Тајана" http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/Flag_of_Argentina.svg/300px-Flag_of_Argentina.svg.png

Dunja
29-02-2008, 14:12
Kao da su nam bili neki prijatelji u skrasnje vreme. Bili su nam prijatelji kada smo im trebali, a oni bili suvise uplaseni da se bore. Ko ce nego ludi Srbi. Mi smo im probijali frontove. A tek Bugari LOL, zabijali su nam noz u ledja kad su stigli a nazivaju se nekim pravoslavcima. Jos su nas zamolili da nas hram sv. Save ne bude veci od njihovog (zaboravila sam ime) i izasli smo im u susret.
Ja se samo uzdam u Grke i Ruse, ostali me i neinteresuju.

3ер0
29-02-2008, 14:43
Kao da su nam bili neki prijatelji u skrasnje vreme. Bili su nam prijatelji kada smo im trebali, a oni bili suvise uplaseni da se bore. Ko ce nego ludi Srbi. Mi smo im probijali frontove. A tek Bugari LOL, zabijali su nam noz u ledja kad su stigli a nazivaju se nekim pravoslavcima. Jos su nas zamolili da nas hram sv. Save ne bude veci od njihovog (zaboravila sam ime) i izasli smo im u susret.
Ja se samo uzdam u Grke i Ruse, ostali me i neinteresuju.

Уздај се у Грке али немој у Грчку... Грчка ће у најскорије време признати независност...исто као у Пољској, народ и председник су уз нас, али влада није, зато ће им и пасти влада...

Поред Руса, Пољака, Грка Румуна, ту је и латинска Америка, која је стала уз нас... А што се бугара тиче они су и даље Татари за мене, а име њихове државе и њиховог народа се пише малим словом...

chris
29-02-2008, 16:26
Evo mape ko je sve prizna a ko nije kosmet kao republiku:
Plavo su oni koji su priznali(svetlo plavo oni koji ce priznati), Crveno i narandzasto oni koji nisu, ovi u ovoj nekoj krem boji nisu jos odlucili sta ce...

http://img412.imageshack.us/img412/8877/kosovorelationsub2.th.png (http://img412.imageshack.us/my.php?image=kosovorelationsub2.png)

Dunja
29-02-2008, 18:51
KOliko sam ja snimila situaciju sada kada sam bila u Grckoj, pukli su oni zbog EU. Kaze Grk moze da se udje ali nemoguce da se izadje.
Elem, nek priznaje ko sta hoce, mi smo kad tad dole. Pa nek im pomogne Bog a i nama, makar ja morala da rodim 7oro dece LOL!

3ер0
29-02-2008, 19:08
KOliko sam ja snimila situaciju sada kada sam bila u Grckoj, pukli su oni zbog EU. Kaze Grk moze da se udje ali nemoguce da se izadje.
Elem, nek priznaje ko sta hoce, mi smo kad tad dole. Pa nek im pomogne Bog a i nama, makar ja morala da rodim 7oro dece LOL!

Ја сам се заљубио у тебе!:druid:

3ер0
29-02-2008, 20:48
http://img167.imageshack.us/img167/5096/flag01vl4.jpg:booty::booty::booty:

3ер0
29-02-2008, 20:52
http://forum.srpskinacionalisti.com/download/file.php?avatar=3293.gif

Ruznidebeli
29-02-2008, 21:24
Elem, nek priznaje ko sta hoce, mi smo kad tad dole. Pa nek im pomogne Bog a i nama, makar ja morala da rodim 7oro dece LOL!Zar ti ne znaš da je, ovaaaaaj... začetak... greh?

_Nemanja_
01-03-2008, 02:52
Само Секс Србина Спасава! ;)

GORAN_AS
01-03-2008, 03:09
Само Секс Србина Спасава! ;)

Tebi je ova situacija zanimljiva??Strasno...

3ер0
01-03-2008, 10:54
http://obronserbie.lpr.pl/

gile
01-03-2008, 11:39
Tebi je ova situacija zanimljiva??Strasno...

Gorane, ima istine u tome!!! Samo to, na duze staze, i moze da nas spasi! Mi imamo problem bele kuge, dok siptar ima 6 sinova! Sve je to matematika...

_Nemanja_
01-03-2008, 12:42
Наравно да је истина, све нас је мање и мање и шта ће нам територија ако неће имати ко да је насели! А децу сигурно не доносе роде...

GORAN_AS
01-03-2008, 13:42
To je trebalo ranije da se misli...mada danas nece ni jedna da radja, naravno cast izuzecima, pozz.

Ruznidebeli
01-03-2008, 14:37
To je trebalo ranije da se misli...mada danas nece ni jedna da radja, naravno cast izuzecima, pozz.Mislim da ne treba kriviti lepši deo naše nacije, problem je i u muškarcima koji nisu spremni na odgovornost , dobro, ne svi, ali ja i većina onih iz mog okruženja. Zapravo, od svih drugara, što iz škole, što iz raznih gradova i ulica u kojima sam živeo, niko se nije oženio niti ima dete, dok je veliki broj devojčica (uključujuči i moju prvi ljubav) udato i ima decu...

Ok, oni defektni kao ja - razumljivo, ali i moj najbolji drug, koga su uvek cure jurile, kao i ostali za koje se može reći da su lepi. Jednostavno nisu/mo spremni da prihvatimo odgovornst. Ipak je lepše sediti za kompom i igrati/forumirati, pa kad dosadi ići na adu, protrčati ili provozati se... OK, ja mrzim adu, ali nema boljeg mesta za šetnju u gradu pogotovo radnim danima posle 21.00 h... onda doći kući i spavati do podne itd...

Neki nemaju taj luksuz, mi koji imamo smo okupirani njime i suviše uplašeni da ga promenimo. Bar ja znam da ja jesam. Evo, Dunja kaže da bi da ima šestoro dece, bez obzira što zna da mora proći kroz sav pakao trudnoće i bola koji joj sledi, ja koji ne moram nikad proći kroz nešto slično ne planiram više od jednog, i to u slučaju da se nađe neka slepa devojka koja bi da se uda za mene. Možda ako izmisle neku vrstu "oplodi i nosi" inkubatora...

Sunasce
01-03-2008, 16:20
To je trebalo ranije da se misli...mada danas nece ni jedna da radja, naravno cast izuzecima, pozz.
A jel znas zasto zene nece da radjaju?
Zato sto im ova drzava ne da nikakve povlastice i novcanu pomoc za drugo i trece dete tako da imamo najvise porodica sa jednim detetom...porodiljsko traje godinu dana tako da mozes da biras,hoces da radis sa stomakom do porodjaja pa da imas god dana sa detetom ili da uzmes porodiljsko malo ranije pre nego sto se rodi pa da radis za prvi detetov rodjendan...
...mogli su to malo drugacije da smisle :(

GORAN_AS
01-03-2008, 16:26
Nisam ja rekao da je zenski pol kriv!!!!!!!!!!!!!!!

GORAN_AS
01-03-2008, 16:27
Zato sto im ova drzava ne da nikakve povlastice i novcanu pomoc za drugo i trece dete tako da imamo najvise porodica sa jednim detetom...porodiljsko traje godinu dana tako da mozes da biras,hoces da radis sa stomakom do porodjaja pa da imas god dana sa detetom ili da uzmes porodiljsko malo ranije pre nego sto se rodi pa da radis za prvi detetov rodjendan...

Znam to je apsolutno tacno!!!!!!!!

FENSERAJ
02-03-2008, 01:10
Jos jednom je pro zapadnjacka grupa kontejnera, semafora i izloga atakovala na nase gradjane proglasivsi nezavisno Kosovo, medjutim nasi hrabri gradjani su ustali i polupali tu bandu semafora, kontejnera i izloga koji otvoreno rade protiv naseg naroda i pokazali svetu da smo jaci i da nam ni jedan kontejner, ni jedan semafor, a kamoli izlog mogu bilo sta uraditi.
Poruka nasih gradjana glasi: "Svi strani placenici, mahom kontejneri, izlozi i semafori, proci ce isto kao i nihove kolege koje su polupane danas 21.02.2008. Dakle, ako jos neko proglasi nezavisno Kosovo, da zna da cemo svoj grad polupati do temelja".

Molim Vas da sirite ovaj buletin kako bi cela nacija znala kako su nasi hrabre mlade patriote jos jednom junacki omeli zle kontejnere, izdajnicke izloge i separatisticke semafore da nam otmu Kosovo.
:booty::booty::booty:

FENSERAJ
02-03-2008, 01:14
A sto se tice zena i radjanja!
Niko nije spreman ni na kakvu zrtvu,svi bi hteli sve na dlanu!!!
Ugledajmo se na Siptare barem sto se toga tice da ne bi doslo do onog prorocanstva u kome se govori o Srbima i kruskama....

Sunasce
02-03-2008, 13:53
Jos jednom je pro zapadnjacka grupa kontejnera, semafora i izloga atakovala na nase gradjane proglasivsi nezavisno Kosovo, medjutim nasi hrabri gradjani su ustali i polupali tu bandu semafora, kontejnera i izloga koji otvoreno rade protiv naseg naroda i pokazali svetu da smo jaci i da nam ni jedan kontejner, ni jedan semafor, a kamoli izlog mogu bilo sta uraditi.
Poruka nasih gradjana glasi: "Svi strani placenici, mahom kontejneri, izlozi i semafori, proci ce isto kao i nihove kolege koje su polupane danas 21.02.2008. Dakle, ako jos neko proglasi nezavisno Kosovo, da zna da cemo svoj grad polupati do temelja".

Molim Vas da sirite ovaj buletin kako bi cela nacija znala kako su nasi hrabre mlade patriote jos jednom junacki omeli zle kontejnere, izdajnicke izloge i separatisticke semafore da nam otmu Kosovo.
:booty::booty::booty:

Taj buletin bi sirio samo neki ANTISRBIN jer ako se i svasta desilo ne moramo bas mi Srbi da potenciramo da smo na mirnom skupu ipak na kraju ispali huligani zbog neke male grupice.Ako sami sebe pljujemo kako da ocekujemo da nas drugi postuju...Boze kad cemo nauciti...

Sunasce
02-03-2008, 13:54
A sto se tice zena i radjanja!
Niko nije spreman ni na kakvu zrtvu,svi bi hteli sve na dlanu!!!
Ugledajmo se na Siptare barem sto se toga tice da ne bi doslo do onog prorocanstva u kome se govori o Srbima i kruskama....

Zrtvu?
Slusaj,kad budes bio zensko i kad budes osetio porodjaj i doziveo da ne dobijes nista od svoje drzave za to kao pomoc onda mozes da pricas o zenama i porodjaju...do tada se ne javljaj jer ces navuci na sebe samo mrznju gde god se budes pojavio.:-D

ZELENOOKA
02-03-2008, 15:13
Zrtvu?
Slusaj,kad budes bio zensko i kad budes osetio porodjaj i doziveo da ne dobijes nista od svoje drzave za to kao pomoc onda mozes da pricas o zenama i porodjaju...do tada se ne javljaj jer ces navuci na sebe samo mrznju gde god se budes pojavio.:-D
Ma daj,nase bake i majke radjale su bez ikakve pomoci drzave i tih gluposti,sustina je da radjanje trazi zrtvu i odricanje zivota kakvog poznajes,a danasnje generacije nisu na to spremne jer su i suvise sebicne.Ako se bude cekalo da drzava nesto ucini taj dan necemo docekati.

chris
02-03-2008, 15:30
Ma daj,nase bake i majke radjale su bez ikakve pomoci drzave i tih gluposti,sustina je da radjanje trazi zrtvu i odricanje zivota kakvog poznajes,a danasnje generacije nisu na to spremne jer su i suvise sebicne.Ako se bude cekalo da drzava nesto ucini taj dan necemo docekati.

slazem se potpuno sa ovim

Sunasce
02-03-2008, 16:13

Da te ispravim koleginice,nase bake i mame su dobijale novcanu pomoc od drzave za 2. i 3. dete - prvo se raspitaj pa onda pricaj...

ZELENOOKA
02-03-2008, 16:30
Da te ispravim koleginice,nase bake i mame su dobijale novcanu pomoc od drzave za 2. i 3. dete - prvo se raspitaj pa onda pricaj...
Neznam u kojoj drzavi zivis,moja mama nije dobijala tu pomoc,a nije ni baka i ako ih je imala devetoro sve ih je odgajila sa puno ljubavi i bez ijedne pomoci drzave,naravno u oskudnim uslovima sa puno zrtve,a ti zapela sa tom pomoci i pravdas sebicnost danasnje omladine zato sto drzava ne pomaze,pa ova drzava nikad nije ni mislila na svoje gradjane,ko god dodje na vlast puni svoju kesu,probudi se nezivis u Utopiji:protest:

gallagher
02-03-2008, 17:16
Prvo zelim da se zahvalim kolegi Phantom Of The Opera i ostalim kolegama (premda ih nisam prepoznao) na cuvanju obraza naseg univerziteta! Jbt, pa njih par sam slucajno sreo veceras ispred squpshtine i imali su transparente sa obelezjima Singidunuma! Sta da vam kazem ljudi, SVAKA VAM CAST! Zao mi je sto se nismo bolje organizovali. Naravno, izvinjavam se svim kolegama koje nisam video, a bili su veceras tamo!

Drugo: ljudi, mali smo, osakatili smo vojsku NACISTO! Sta da ocekujemo? Zasto se ovo nije dogadjalo '99., kada smo imali dovoljno naoruzanja? Tada niko nije smeo da reaguje, jer je, izmedju ostalog, postojao strah da bismo mogli da se prosetamo do Prizrena i Dragasa u punoj ratnoj opremi... Kakvu vojsku mi da formiramo kada regruti sluze VR 6 meseci!!???? Kada vojnik ima izlazak bar 2-3 dana NEDELJNO?! Bojim se da sada ne mozemo APSOLUTNO NISTA!

A ovo veceras? Sta da kazem? Squpila se grupa klinaca, pa udri! Nije frka, ne volim Amere nikako, ali samo cemo da popijemo po nosu i dzepu zbog ovoga...

Ali me jedno tesi: OTETO JE PROKLETO! Uvek bilo, uvek bice! Bog vidi sve! Nije ovo slucajno sto nam se desava! Mozda ne mi, ni nasa deca ni unuci, ali krocice srpska noga ponovo dole... Noga ili cizma. Ne zaboravite jednu stvar: Politika je k*rva!!! Za cas se okrene naopacke! Ako nas je istorija necemu naucila, to je da nijedno carstvo nije opstalo! 500 godina su nas je*avali, pa smo opstali! Bice tako i ubuduce!!! Samo da brat ne udari na brata nikada vise!

A sto se tice Amerike, Rusije, Nemacke, Austrije itd... Pa ljudi, u politici i ekonomiji NE POSTOJE prijatelji i neprijatelji! Postoji samo INTERES!!!

Svaka chast !

Sunasce
02-03-2008, 17:42
Neznam u kojoj drzavi zivis,moja mama nije dobijala tu pomoc,a nije ni baka i ako ih je imala devetoro sve ih je odgajila sa puno ljubavi i bez ijedne pomoci drzave,naravno u oskudnim uslovima sa puno zrtve,a ti zapela sa tom pomoci i pravdas sebicnost danasnje omladine zato sto drzava ne pomaze,pa ova drzava nikad nije ni mislila na svoje gradjane,ko god dodje na vlast puni svoju kesu,probudi se nezivis u Utopiji:protest:

Ne znam o cemu pricas ali do 2000. godine su sve zene dobijale povlastice preko troje dece i nesto malo za drugo dete.Moji su dobijali pomoc kao i svi koje znam,sad ti i ja mozemo da vodimo raspravu do jutra o ovome ali nemojmo da gledamo subjektivno vec objektivno na situaciju u drzavi.Tako da draga moja koleginice nadam se da je ova rasprava zavrsena i da necete vise koristiti postove samo da mene napadate vec i nesto da se slozimo,zar ne?

Pozzz:-D

3ер0
02-03-2008, 18:19

НАравно лутко... Ја сам треће дете и мени су укинули додатак...А иначе био је само за џепарац...Треба давати ткз. "премије" на брак, прво дете, друго, итд.

Ја сам са девојком две године и неколико месеци, ускоро ћу добити добар послић, али како да је оженим кад немамо сопствен кров над главом. Како да купим стан када је квадратура у Србији прецењена за 30% а кредити за 50% и више...Моја релна жеља је четворо деце, а био би најсрећнији да су све девојчице(ово је усмерено зна се коме)...И још нешто, није све у новцу, свестан сам тога, али основно, тј. кров над главом треба имати. Без тога може,али ја тако да узгајам децу, НЕЋУ!!! ОНАЈ КО ИМА И НЕ ГРАДИ СВОЈ ПОРОДИЧАН ЖИВОТ, НЕКА МУ БОГ ОПРОСТИ!!!

Био сам у Грчкој фамилији, које чини отац, мајка и четири сина...Човек ради на грађевини, а мајка не ради и имају ЧЕТИРИ КУЋЕ!!!! КАКО? ПА ЛЕПО. ДРЖАВА МУ ЈЕ ОБЕЗБЕДИЛА ДА РАДИ И ЗАРАДИ...НИЈЕ МУ ОБЕЗБЕДИЛА ЕВРОПСКА УНИЈА, ПАЦЕРИ ДОСОВСКИ!!! МОРАМО МАЛО ВИШЕ ДА РАДИМО И ДА НА СЛЕДЕЋИМ ИЗБОРИМА СКИНЕМО БАГРУ СА ВЛАСТИ И КАДА ПОДИГНЕМО СТАНДАРД НАМА ЕУ НЕЋЕ НИ ТРЕБАТИ!!!!!!!!!!!!!

Sunasce
02-03-2008, 18:38
НАравно лутко... Ја сам треће дете и мени су укинули додатак...А иначе био је само за џепарац...Треба давати ткз. "премије" на брак, прво дете, друго, итд.

Ја сам са девојком две године и неколико месеци, ускоро ћу добити добар послић, али како да је оженим кад немамо сопствен кров над главом. Како да купим стан када је квадратура у Србији прецењена за 30% а кредити за 50% и више...Моја релна жеља је четворо деце, а био би најсрећнији да су све девојчице(ово је усмерено зна се коме)...И још нешто, није све у новцу, свестан сам тога, али основно, тј. кров над главом треба имати. Без тога може,али ја тако да узгајам децу, НЕЋУ!!! ОНАЈ КО ИМА И НЕ ГРАДИ СВОЈ ПОРОДИЧАН ЖИВОТ, НЕКА МУ БОГ ОПРОСТИ!!!

Био сам у Грчкој фамилији, које чини отац, мајка и четири сина...Човек ради на грађевини, а мајка не ради и имају ЧЕТИРИ КУЋЕ!!!! КАКО? ПА ЛЕПО. ДРЖАВА МУ ЈЕ ОБЕЗБЕДИЛА ДА РАДИ И ЗАРАДИ...НИЈЕ МУ ОБЕЗБЕДИЛА ЕВРОПСКА УНИЈА, ПАЦЕРИ ДОСОВСКИ!!! МОРАМО МАЛО ВИШЕ ДА РАДИМО И ДА НА СЛЕДЕЋИМ ИЗБОРИМА СКИНЕМО БАГРУ СА ВЛАСТИ И КАДА ПОДИГНЕМО СТАНДАРД НАМА ЕУ НЕЋЕ НИ ТРЕБАТИ!!!!!!!!!!!!!

E to si bas lepo rekao :-D

gile
02-03-2008, 22:37
U principu se slazem sa svim aspektima u resavanju problema "-" nataliteta. Ali ljudi, zar vi mislite da shiptari imaju drzavu iza sebe kad se radi o radjanju? Muchak! Albanija je najsiromasnija zemlja u Evropi! Pa ih to ne sprecava da se kote ko leminzi... Doduse, to je na Kosovu manje izrazeno, bar u vecim gradovima. Ja sam ziveo u Prizrenu, u mojoj ulici su bile 4 srpske kuce, 2 turske i sve ostalo su bili shiptari. Ni u jednoj kuci nije bilo vise od 4oro dece... ALI, opet ponavljam, to je samo u vecim gradovima... Po selima na KiM i u samoj Albaniji, ljudi, vi ne mozete da poverujete koja su to LEGLA!!!

Elem, oni su zacrtali da im treba veca populacija kako bi ostvarili svoje ciljeve, i RADE NA TOME! Nemaju po 5 televizora, 2 kompjutera, 3-4 kola, 7 stanova i 50 lokala, ali ih za to zabole uvo... Navikli su tako. I NE BUNE SE! Ej, ne volim shiptare nikako, ali jedno stvarno mora da im se prizna: uzasno su dobro organizovani i kad im se nesto kaze, SLUSAJU! 17. niste mogli da cujete ni za jedan incident na KiM, a da su ga napravili shiptari! Verujte, oni su daleko ekstremniji nacionalisti od Srba, ali su ih upozorili da im se slucajno ne desi glupost, i oni su POSLUSALI...

gile
02-03-2008, 22:44
Slazem se sa Aleksandrom, Srbija kao drzava NE STOJI iza trudnica! Ej, nije li skoro vodjena rasprava oko toga da treba da se smanji PDV za bebi opremu?! EEEEEEEJJJ, sramota je sto je uopste i vodjena polemika na tu temu!

Trudnice na porodiljskom dobijaju 60% ili 70% od svoje plate, zar ne? (ispravite me ako gresim)!

Ocevi moraju DA PLATE oko 4000 din. u Narodnom frontu ako zele da prisustvuju rodjenju svoga deteta!!!

A da ne govorimo da NI JEDAN "gazda" nece na posao da primi zenu koja ima manje od 32-33 godine a nema dece!!! Bas zbog toga sto im je to trosak. A drzavu boli uvce. Naravno, ovo necete nigde cuti osim iz necijeg iskustva. Hvala Bogu, u mojoj familiji i okruzenju ima i trudnica i mladih mama, pa znam ovakve stvari.

I ja sam sa svojom devojkom vec 3 i kusur godine, i planiramo, zdravlje Boze, porodicu, ali, kad se covek malo zamisli, dodje do zakljucka da je roditeljstvo u Srbiji prilicno skup sport. No, ostajem pri stavu da cu radije ziveti kao klosar, razbijati ledja na gradjevini i, ako treba, skapavati od gladi, ali da mi, zdravlje Boze, deca imaju sve sto im treba da izrastu u dobre ljude, i da mi zena ne trune od posla, nego da zivim u kuci od 1000 kvadrata i vozim nekog superuberbesnog BMW-a, a da nemam ni roda ni poroda...

GORAN_AS
03-03-2008, 01:04
Ova stvar drugovi vojnici nece da se resi dok se tim siptarskim ****** ne ****** majke i dok ih ne najurimo iz cele albanije sve do jadranskog mora i pobacamo u talase, ko macice da ih ******* jednog po jednog samo one njihove bele kapice da im ostanu...

Phantom
03-03-2008, 01:09
:salute::salute::salute::salute::salute:
:salute::salute::salute::salute::salute:

3ер0
03-03-2008, 02:10
edit by Dunja
Ja se u 90% slucajeva slazem sa onim sto ti kazes, ali zbog caps locka mram da ti obrisem postove. Malo mi je mozak umoran ,kasno je pa nisam trenutno sposobna da se bolje izrazim ali ono sto zelim a kazem, da je po mom misljenju mnogo bolje eto kad ne bi to radio. Da ti ostanu postovi, pa bar o tome da se diskutuje.

Ruznidebeli
03-03-2008, 03:21
OU je mnogo manje radioaktivan od Uranijuma (oko 60:1) i verovatno ne znaš da ga koristi i naša armija, najčešće u raznim tzv. PO (protivoklopnim) projektilima.

Hoće reći, ako ikad vidiš neki naš tenk ili avion znaj da im u cevima (najverovatnije) čuči projektil od OU.

Dunja
03-03-2008, 04:40
Moje generalno misljenje je da za ove silne abortuse je krivo sadasnje vreme. Jer da se nelazemo omladina nam je otisla u 3 ku***.
Komsija mi pokazuje neke klipove pre neki dan, neki klinci svasta rade po gimnaziji. To u moje vreme nije bilo, a ja nisam bas nesto matora. Dok nisam bila toliko u kontaktu sa mladjima od sebe, smatrala sam se izuzetno slobodoumnom devojkom. U zadnje dve godine shvatam da sam u odnosu na njih patrijahalni, ortodoxni skot!
Od koga bre ja da ocekujem da razmislja normalno i o natalitetu. Pa klinke bre od 12-13 god pricaju o sexu i razmisljaju o tome (nisam sigurna da li upraznjavaju) ja sam u tim godinama se jos uvek igrala sa barbikama i pikala fudbal sa ortacima. Sex se spominjao u varijanti porno filmova uz kikot, de da mi padne na pamet realno.
Kako klinke danas izlaze na ulicu ja nisam smela ni sa 18. Tata bi me nasamarao a nije strog. I sad kao ja treba da ocekujem neku nacionalnu svest od njih????????
Evo imam jedan primer.
Dodje jedan klinac 13 god kod mog caleta na cas. I posto cale nesto kasnio, mama ga posalje kod mene u sobu. Udje mali gleda moje slike po zidovima (uglavnom ravnogorci, kokarde itd)
I gleda sliku mog caleta sa Mladicem i krene mali da vristi na mene kako ja mogu tog zlocinca itd... da drzim na zidu, jel ja znam sta je on radio i sl. Posto ja i dalje ne kontam da je mali opasno glup, ja se branim u fazonu ae, bezi mali sta ti znas o Mladicu i sto se to desilo u Srebrenici i bla bla.... KAd mali drekne na mene:
"Alo bre jesi li ti NORMALNA jel ti bre znas sta je on radio PO KOSOVU i ALBANCIMA!!!!!!!"
Eto, ja sam bila zamrznuta nekoliko sekundi jer nisam nikako mogla da shvatim sta je on upravo izgovorio. Nisam znala da li da zaplacem, izbacim ga iz kuce il da se savijem na podu od smeha.
I on treba da ima nacionalnu svest? Pa bre on je cuo na TV-u da je taj zlocinac i vristi o tome i druge ljude navodi na to. A to sto se malo zaj*ebo za vreme i drzavu nikom nista. E tako i one glupace sto su krale po izlozima. Pa kad spojis glupacu i takvog lika jos maloletni nikako ne moze da izadje na dobro. Sledeca scena je kako je majka samara po gaku ili narodnom frontu, vodi je na abortus.
A fala bogu splavovi i klubovi su nam puni k'o da smo New York, tako da se sve lepo uklapa u semu i jedno vuce drugo.
A moj licni stav po pitanju abortusa je da bih pre otisla u manastir da me hrane ako me moji izbace iz kuce i ne znam sta sve jos, pre nego sto bih ga uradila. Tako isto bih pre dala svoj zivot za Kosovo nego da mi daju 10 Evropskih Unija.
Sve je to pitanje vaspitanja, hrabrosti, ponosa i (ne)sebicnosti individue.
Lepo kaze kineska poslovica:KO cuva male stvari , cuva i velike.
A koliko ko postuje i ceni sebe lako se vidi po tome koliko ceni svoju drzavu, veru, kulturu. Jer je to njegov identitet.Samo je razlika medju nama ko je spreman za tu "malu" stvar da se zrtvuje a ko ne!

nosferato
03-03-2008, 11:19
sve vise i vise pricate gluposti....toliko idete u nekom pogresnom smeru i neka misljenja iskazujete vise iz zelje da napisete nesto,nego sto ste stvarno razmislili o tome....meni se na primer svidja ona pesma Suze od Edo maajke....poslusajte pocetak,bice dovoljan

gile
03-03-2008, 16:46
Lepa pesmica, nema sta, ali to nije bEdova, vec Marchelova pesma...

Kad smo kod Eda, ciji li je ovo glasitj na pocetku ovog klipa?

http://www.youtube.com/watch?v=L9btzxfxNGg&feature=related

I on onda prodaje muda za bubrege o nekoj toleranciji?!!!!!

Ej bre, pa mi nemamo narodne pesme koje kazu ubij Hrvata ili Muslimana! A slusaj muziku u gorepomenutom klipu!!!

I NAMA CE BRE NEKO DA SOLI PAMET?!!!???!!!!!!!!

AAAAAAAAALLLOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Boris
03-03-2008, 17:16
Ovo je stvarno nisko... nisko i primitivno... Iz dana u dan mi se sve vishe gade, i jedni i drugi.

3ер0
03-03-2008, 17:40
Едо курветина...па њега у Србији промовише "најдемократскија" телевизија.:-d
Ја не знам што се палите на ове глупе усташке клипове... То говори о њима, а не о нама! Више мрзе Србију, него што воле Хрватску. То је болест, а и клип није меродаван да би сада још више пљувао по њима... То су неке поједине напаћене будале урадиле...А знате због чега, јер немају миран сан, знајући од којег народа су настали...

Али не може нам нико ништа! Јел смо за разлику од њих, ЉУДИ!:-d

Тема је КОСОВО И МЕТОХИЈА! Држимо се теме...

nosferato
03-03-2008, 17:48
stvarno strasno....jbt.....ja sam reko reci,nisam rekao pevaci:-)Ne,meni sva ova mrznja ne moze da bude jasna...mogu da mrzim nekog ko mi je naneo zlo,ali da mrzim njegovu naciju zbog toga,to mi ne ide u glavu.Zbog te glupe mrznje sve ovo u svetu se i desava....evo koj qrac sad njima znaci da oni uzmu ovu teritoriju,tj. Kosovo?Kum mi je iz Prizrena i on mi je rekao da su oni imali ista prava kao i Srbi na Kosovu,da su cak imali i skole na njihovom jeziku.I sad koj qrac njima trebalo da izazovu sve ovo???Cista mrznja,etnicka sarenolikost...to je usadjeno jos od ranijih dana....pa koliko ljudi znate ili vidite i jasno vam je odmah da nemaju blage zasto su i na koga ljuti....kaze jedan drug mrzim ustase,mrzim hrvate,oni su govna...pa jbt stani,ako je jedan kreten,moralno slep,zar su svi onda?Znaci svi Srbi bi bili vandali i seljaci i krali patike?Kazite mi jednu drzavu gde su svi ljudi isti?Navedite mi jednu drzavu u kojoj nema dobrih ljudi?Navedite mi jedan krug od 2km(gde je ima vise od 100ljudi,ne sibir il tako nesto:-))gde ima samo losih ljudi....naravno da ne mozete.....svaki covek je razlicit.....ljudi su zaslepljeni mrznjom i osvetom,ona vrti tu pricu koja se zove rat konstantno u krug....i zbog tog slepila,neduzni ginu....Sta je drzava?Sta je patriotizam?To je po meni jedan veli qrac....glupost najveca....to je samo teritorija,to je zemlja,to je NISTA!!!Patriotizam bi trebao da se ogleda u tome koliko volis svoj narod,koliko si spreman da mu pomognes,ali pritom da postujes druge narode i ako ne isto,onda priblizno isto da ih volis.Sto se tice kretena,svuda ih ima i to dosta....to treba jednom pozitivnom svescu da se suzbije,ali ta pozitivna svest nikada nece da dodje ni u jednu drzavu,a cak i mislim da ni u jedno vece mesto...postoji neka svest,ali ta svest je za svakog drugacija.....mada ja licno mislim da za sve takve ljude i takva razmisljanja su krivi njihovi roditelji...nista drugo...tu je koren sviih problema....vaspitanje...ne znam sta sam sve napisao,pisao sam u hodu,izvinjavam se ako je preopsirno i ako sam se slucajno nesto prolupio...ovo je moj neki stav o Kosovu i o celoj situaciji u svetu...ko razume,shvatice

gile
03-03-2008, 20:43
Xexe decko, ne da su imali skole na albanskom, nego je u Srpskoj skoli OBAVEZAN jezik bio albanski!!!!!!! ALOOOOO BREEEE, pa gde to ima?!!!!

Nosferato, stvarno, ne drzi lekcije o patriotizmu ovde! Naravno da patriotizam nije udri, kidaj, lomi i kradi po Beogradu, ali reci da je KiM "SAMO TERITORIJA"??!!!!!

Dete, na toj teritoriji su ZIVELI LJUDI!!!!!!! Tamo su im kuce ostale! Imanja, CITAVI ZIVOTI!!!!!

Pazi sta pricas! Reci nekoj izbeglici koja je dosla u severnu Srbiju sa JEDNOM torbom u ruci "Ma daj prijatelju, smiri se! Boli te uvo, to je samo teritorija!"?!!!!!!!

Ponavljam, pazi sta pricas...

nosferato
03-03-2008, 21:18
lose si ti razumeo....dzabe da ti objasnjavam....procitaj jos jednom,mozda ces da shvatis....

Ruznidebeli
03-03-2008, 22:40
Lepa pesmica, nema sta, ali to nije bEdova, vec Marchelova pesma...

Kad smo kod Eda, ciji li je ovo glasitj na pocetku ovog klipa?

http://www.youtube.com/watch?v=L9btzxfxNGg&feature=related

I on onda prodaje muda za bubrege o nekoj toleranciji?!!!!!

Ej bre, pa mi nemamo narodne pesme koje kazu ubij Hrvata ili Muslimana! A slusaj muziku u gorepomenutom klipu!!!

I NAMA CE BRE NEKO DA SOLI PAMET?!!!???!!!!!!!!

AAAAAAAAALLLOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yQg8KPV_x78&feature=related

nosferato
03-03-2008, 23:01
vi ste bre nenormalni.....citate samo ono sto vama odgovara.....dzabe ja da pricam,kad niko ne zeli da slusa......

gile
03-03-2008, 23:26
Nosferato, matori, kapiram ja sta ti zelis da kazes, ali, daj bre, razmisli samo...

Taj isti Edo koji "pjeva" u pesmi Suze sa Marcelom, i koji u textu govori kako je dosta bilo mrznje i ubijanja, u drugoj psuje i pljuje Srbe na sva vrata! "Srbe na vrbe...", nije li to deo texta pomenute pesme?! Matori, ako to nije skolski primer L I C E M E R J A, ja ne znam onda sta je!

Vidi, kontam sta pricas. Jbt, pa ni ja ne zelim sutra svoju decu da ucim mrznji, ali shvati da nismo samo mi krivi!!! I onda ti neki bosanac ili hrvat koji ti zeli sve najgore prosipa neke price o ljubavi, moralu, postenju, slozi...

Ja sam za sve to, ali ko sto oni razapinju svakog Srbina na krst kako im se prohte, tako necu sebi da dozvolim da se pomirim IKADA sa njihovim predavanjima kako smo MI za sve krivi, ali, eto, oni ce nam sve oprostiti ukoliko se povijemo do zemlje i poljubimo im cizmu... Ehej bre, pa to me podseca na onu cuvenu recenicu : "Oprostice ti Djole sto te je tukao!". Puki APSURD!!!

Ako ikome drugom, MENI je dosta ratova i sran*a... A ovde, na ovom forumu, se desava UPRAVO ono sto ce nas satrti do golog ruba opstanka. I dalje se okrecemo JEDAN PROTIV DRUGOGA!!!

nosferato
03-03-2008, 23:27
i ovo sve sto pisete za Edu....odslusajte cele pesme,pa cete da vidite sta je hteo da kaze i o cemu repuje!!!Isto su njemu izvlacili reci ko sto i meni izvlacite i pravite skroz drugu sliku i drugo misljenje,ispada ko da sam ja anti-srbin ili za otcepljenje....sta sve necu na kraju da cujem.....bas me zanima sta cete jos da mi napakujete

3ер0
03-03-2008, 23:35
vi ste bre nenormalni.....citate samo ono sto vama odgovara.....dzabe ja da pricam,kad niko ne zeli da slusa......

Има ту неке истине, али та твоја целокупна прича не води никуд! Када ти неко кида срце вековима и ти га толеришеш и на крају си ти тај кољач који сеје страх, онда треба стати у одбрану Вере и Народа и притом се помолити за непријатеље...Е ТО ЈЕ ПАТРИОТИЗАМ!!!!
Проучи историју, неке чињенице, шта је љубав, шта је морал, поимање живота итд. Пази уопште нема везе са животом то што си навео да не могу да ти објашњавам, написао би већу књигу него Воја Шешељ:-D... Шалу на страну, једном си рекао да верујеш у Бога, а не у Цркву...Мислим, не знам шта да кажем...Образуј се мало и видећеш да један покварен поп није Црква и да Црква није комерцијализована, једино ако мислиш на јерес католичку и протестантску...Значи прво се информиши па излажи...Кажем ти у доброј намери, јер ће те људи погрешно разумети...е сада... ако ти не мислиш да је ово у реду што ја кажем, онда и треба да те прозивају, неке стари си рекао исувише безобразно и мене су увредиле јер ми је отац из Метохије и редовно сам ишао доле док сам могао, а више не могу јер су опустошили сва српска имања и то бивши албански пријатељи који су се хранили од нашег рада!!!...да ти знаш само делић тога што се доле десило, не би тако причао, веруј ми

gile
03-03-2008, 23:48
Ej,pa ti si "Sam protiv svih"! :D

Niko tebe ne naziva anti-Srbinom!

Da, Edov text je izvucen iz konteksta, ali razmisli bolje...

Takve fraze se lako zadrze na otvorenoj rani... Takav text dodje ko 1 na 11 pacenicima u susedstvu... Ne napadam samo Maajku, vec SVE magarce koji pljuju... Veruj mi, od njih NE MOZES ocekivati milost, ali milost MORAS da pruzis!!! Tako su mene bar ucili... Samo tako ce ti savest biti mirna...

E, ljudi, znate sta, odosmo mi u off... Daj batalite Bosance i Hrvate, snjima smo se razisli... Neka im je sve po volji, a istorija ce sve pokazati...

Sto se tice prozivki i, NE DAJ BOZE, pretnji izmedju kolega, mogu samo da kazem, NEMO' DJAVO DA VAS NOSI!!!

"Beograd ne zna za patnje onih retkih sto su ostali,
zar smo u trci za boljim zivotom preko noci hladni postali?
Zvone zvona u panici, pada bomba na manastir,
SRBI NE DAJTE POHLEPI DA NAS U NASOJ MUCI ZAVADI!..."

Ceo klip:

http://www.youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM&feature=related

nosferato
03-03-2008, 23:51
meni je kum kao sto sam vec rekao iz prizrena....sve mi je ispricao....pucali su na njega kada je imao 6-7godina,proterali iz kuce,...znam kakva je situacija,ne iz licnog iskustva,ali znam barem taj deo...Crkva je skroz druga stvar...nema nikakve veze sa ovim...nisam ni u jednom trenutku rekao da je crkva 100%komercijalizovana i da nema pravih ljudi koji veruju u Boga i koji su tu zbog vere,a ne zbog para....iako mislim da je cela vera izmisljena,u zivotu nikad nisam rekao da treba da nestane,da je nema...veru podrzavam zbog toga sto uci ljude moralnim vrednostima,pravim moralnim vrednostima,zato sto daje neku nadu coveku kada je totalno izgubljen,...nebitno je koja je vera,sve su napravljene na istom temelju i zbog istih stvari,koje su naravno kasnije zloupotrebljene....ljubav moze da se oseca prema coveku,koliko ja znam,a ne prema zemlji...treba da se pomogne ljudima,a ne da ih saljemo u rat.....ajd nebitno sve ovo,da vas pitam samo nesto.....do sada koliko sam ja primetio,jel neko dole ubio nekog Albanca?Jel ste gledali one reportaze gde kazu Srbi da ce da ostanu jer im je ok,ne zale se?Jel znas da kad je ekipa iz tv sd otisla u kosovsku mitrovicu i bila docekana bolje nego bilo gde,osecala se bezbednije nego u srbiji....rekli su da oni tamo voze mecke i sta sve ne....ZASTO,npr.,zasto svi ljudi sa Kosova u Smederevu nisu izasli na proteste,iako sad sigurno jedno 2/3 stanovnika smedereva su sa KiM?Izaslo je na mitinge samo pedesetak cigana,nijedan covek sa kosova se nije odazvao....zasto?To je skroz neka druga prica.....ne zelim vise da ucestvujem ovde u raspravi jer niko ne zeli da slusa,odnosno cita i zbog toga izvrcete price......pozz

Phantom
03-03-2008, 23:58
SMS za obrok gladnima na Kosovu i Metohiji

Humanitarna akcija u organizaciji Eparhije rasko-prizrenske pod
nazivom "Jedan SMS za jedan obrok gladnima na KiM". Prikupimo
zajedno sredstva za rad narodnih kuhinja na teritoriji Kosova i
Metohije slanjem SMS poruke na broj 1033 (samo u okviru 064, 065
mreze). Cena SMS poruke za pripaid i postpaid korisnike iznosi 50
dinara bez PDV-a.

Pomoc se moze izvrsiti i uplatom na ziro racun: Kosovsko-Metohijska
banka a.d. Filijala Zvecan, br. 360-0012622700003-39, na ime
Eparhije rasko-prizrenske, Manastir Gracanica, 38205 Gracanica, za
Narodne kuhinje. (izvor: www.delije.net)

AJMO KOLEGE!!!

gile
04-03-2008, 00:08
A znas li zasto se TV ekipa osecala bezbedno? Upravo zato sto je TV ekipa, a pred kamerama mora da ispadne sve SAVRSENO i sve prelepo i predivno i bajno i sjajno! O tome ja pricam! Oni su JAAAKO dobro organizovani!
A sidji dole, juznije od Dragasha, u Korishu, pa prosetaj bez bele kapice!!! VERUJ MI, ne pricam napamet!!!!!!!!!!!!
A ja sam ZIVEO u Prizrenu, do duse do '89., ali do '98. sam tamo bio redovniji nego u Beogradu!

Alo bre, govorimo o NACIJI u kojoj je kult ORUZJA svetiji od Islama!!! Vise od pola albanskih narodnih pesama ima textove u kojima je GLAVNA tema KRVNA OSVETA!!!

Krvna osveta- TALION, je bila uobicajena praksa u starom Rimu za razmirivanje nesuglasica. U periodu Republike je ovaj vid resavanja sukoba stavljen van zakona, ali se primenjivao i u doba Principata. Za one koji ne znaju istoriju, govorim o periodu PRE NOVE ERE!!!

Sada je 2008. godina, a u aljbanjiji je ovo i dalje vrlo izrazena socijalna pojava!

Cisto da ne bude zabune, i mi Srbi smo imali SVOJ talion, i to za vreme cara Dusana. Cuvena fraza- "Oko za oko, zub za zub"!!! Eto, nismo ni mi bas nevinasca...

gile
04-03-2008, 00:18
Slazem se, ali je ovo ipak tema o KiM!!! A opet, probaj da otvoris temu o Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini... :( To samo ide u prilog tvojoj prici o tome da se sve to polako zaboravlja... Bojim se da ce se i ovo zaboraviti... To bi nam bila NAJGORA kazna...

Odvojili smo se od vere? Ne bih mogao VISE da se slozim sa tobom! Izem ti veru ako okachish ZLATAN krst od 5 kila oko vrata i viches sa 3 prsta JA SAM PRAVOSLAVAC! Jedino sto sam od devojke trazio za rodjendan je da mi kupi mali drveni krstic...

Sto se tice crkve kao institucije, ne mislim da jedan truli grozd znacilosu godinu... Sto se mene tice, ja samo patrijarha priznajem kao poglavara, ove vasljive gnjide od politicara ne mogu da smislim...

Johnny Lee
04-03-2008, 11:07
mnogo je 19 strana za čitanje, pa ne znam da li je ovo bilo ili ne....
.... pišem vam moj amišljenja povodm svega
ja sam i dalje za EU. doduše, i za Kosovo, ali kad' za njega možemo da uzmemo 212 milijardi $, što da ne :mrgreen:?
neka nam. tako nam i treba. 9 godina ono stoji u pat poziciji. 7 i po godina su ovi na vlasti. 7 i po godina oni koriste Kosovo za politička prepucavanja i poene, i ništa ne rade povodom njegovog statusa. ne može to tako. sve o čemu Voja i kompanija s*** su mogli da urade još pre 5, 6 ili 7 godina, a ne da nas danas oko toga zaj*******. i ovo što oni rade, pozivaju ambasadore nazad i slične gluposti, nam nikako ne treba. to ne vodi ničemu.
i za kraj, nemojte da pomislite da sam ja za nezavisno Kosovo. NI SLUČAJNO!!! ono jeste deo Srbije, i uvek će biti, ali mi ništa povodom toga ne možemo da uradimo.
a što se tiče Rusa i Amera, zabole njih k**** i za Srbiju i Kosovo. Rusi su našli ovce za šišanje (nas) i u fazonu su daj' da to iskoristimo, da ih podržimo, pokupujemo njihove firme (NIS nismo smeli da damo za manje od 3 milijarde €, a dali ga za 500 miliona, i sad' ko je tu lud?), i posle ko ih šiša (zaj***** nas sad' kao i 1812, kao i '48. kao i kasnije). Ameri, k'o Ameri. 99% njih ni ne zna gde je Kosovo, a političarima trebaju nova Kajmanska ostrva (pošto su stara prebukirana) za pranje para, u suštini gledaju svoje dupe. i najbolje je sa njima sarađivati, barem znaš na čemu si. kažu ti u lice, a ne k'o Rusi, okolišaju, te smo sa vama te nismo. a Evropljani ko Evropljani, gledaju da se reše problema što pre, da se ne bi' zaj******* sa tim na duže staze.
a Tarabići su jednom rekli da će se Kosovo ponovo otuđiti od Srbije, ali da će se jednog dana ponovo vratiti. upamtite to.ps nikada u životu nisam napiso ovoliki post, ali uvek postoji prvi put, zar ne? :)

_Nemanja_
04-03-2008, 12:41
Надам се да је онај део о 212 милијарди био шала...

Johnny Lee
04-03-2008, 13:41
Надам се да је онај део о 212 милијарди био шала...

nije. toliko vredi celokupna imovina Republike Srbije na Kosovu, i sve njene investicije od 1960. do 2000. godine. od tih 212 (ili je beše 220, čitao sam u Politici, ali ne mogu da nađem taj tekst na sajtu, ali znam da su u pitanju milijarde) 14tak milijardi otpada na 30000 porodica koje su raseljene sa Kosmeta, tj. blizu 50000$ po porodici

Alexxandar
04-03-2008, 14:01
http://uncyclopedia.org/wiki/Kosovo :lol:

lolla_yu
04-03-2008, 15:33
Najjača je zastava :D

gile
04-03-2008, 15:54
Matori, nisi me dobro razumeo. Nisam ni rekao da si ti naveo takav primer, stoga NE MOGU NI DA IZVRCEM TVOJE RECI! Nisi skapirao da UPRAVO TO sto ti govoris I JA GOVORIM!!!

Phantom
12-03-2008, 00:46
17. MART U 12:44h PROTEST!!!!

3ер0
20-03-2008, 10:31
BUŠ ODOBRIO ISPORUKU ORUŽJA KOSOVU
POLITIKA - SVET I MI - Četvrtak, Mart 20, 2008 10:21

http://www.rts.co.yu/wupload/demo/bus12345678910111213141516171819202122232425262728 293031.jpg Američki predsednik Džordž Buš odobrio je isporuku oružja Kosovu kao znak uspostavljanja međuvladinih odnosa nakon priznanja nezavisnosti Kosova, saopšteno je iz Bele kuće.

U memorandumu Bele kuće upućenom Stejt departmentu, predsednik Buš navodi da Kosovo od sada može da dobija 'odbrambeni materijal i usluge u skladu s američkim propisima'.

Visoki zvaničnik Stejt departmenta je naveo da je ta odluka usledila nakon što su SAD priznale proglašenje nezavisnosti Kosova i dodao da je reč o uobičajenom procesu u okviru uspostavljanja odnosa dve vlade.

Isti izvor je naveo da za Kosovo i dalje važe restrikcije u naoružanju shodno planu speciojalnog izaslanika UN Martija Ahtisarija, kako bi se izbeglo nezadovoljstvo Srbije i Rusije.

ypow
21-03-2008, 02:26
U*rala se *ovna...

GORAN_AS
21-03-2008, 12:54
Čavić suspendovan zbog politike 21. mart 2008. | 10:33 -> 11:46 | Izvor: B92, Beta Ajndhoven, Beograd -- Plivač Milorad Čavić suspendovan je danas sa EP jer je na ceremoniji proglašenja nosio majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija".

http://www.b92.net/news/pics/2008/03/170342340147e380d038d6c345201919_extreme.jpgMilora d Čavić (Beta / AP) Čavić je pre dva dana osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, u disciplini 50 metara delfin, i drugi put u dva dana popravio rekord šampionata. Disciplinska komisija Evropske plivačke federacije ocenila je da je Čavićev gest "čista politička akcija i povreda pravila".

"Disciplinska komisija LEN-a odlučila je da suspenduje Čavića sa daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju te organizacije.

Plivački savez Srbije biće kažnjen sa 7.000 evra.

Čavić je danas trebalo da se takmiči na 100 m slobodno i 100 m delfin.

Čavić je juče rekao da je samo želeo da pošalje "pozitivnu energiju državi koju predstavlja".

"Čavić razočaran, odluka nerazumna"

Menadžer Milorada Čavića Petar Popović izjavio je da je najbolji srpski plivač strašno razočaran današnjom odlukom Evropske plivačke federacije da ga suspenduje iz daljeg toka Evropskog prvenstva.

Bez prava žalbe
Čavićev menadžer Petar Popović naveo je i da se na odluku LEN-a ne može uložiti žalba. "Nadamo se samo da ona neće ostaviti teže posledice", kazao je Popović.
"Posebno je razočaran jer se oseća izvanredno. Trkom na 50 metara delfin Čavić je pokazao da je u izvanrednoj formi i da bi teško neko mogao da mu parira na 100 metara delfin i slobodnim stilom. Ipak, tu majicu je nosio jer je imao takvu potrebu iako je bio svestan mogućih posledica", kazao je Popović.

Čavićev menadžer je ocenio i da je odluka LEN-a da Čavića suspenduje zbog nošenja majice sa natpisom "Kosovo je Srbija" nerazumna i neočekivana.

"Implicirano je da je Čavić slao nekakve političke poruke, ali moj stav je da se više LEN bavio politikom. Zaista me zanima kako bi se LEN poneo da je Čavić nosio majicu sa natpisom "Sloboda za Tibet", rekao je Popović.

Samardžić-Marković: Skandalozan potez

Ministarka sporta i omladine Srbije Snežana Samardžić Marković izjavila je da je odluka Evropske plivačke federacije da suspenduje Milorada Čavića skandalozan potez.

"Čaviću je naneta nepravda, on nije nosio majicu sa haškim optuženicima, nije pozivao na nasilje ili kršenje međunarodnih konvencija", rekla je ministarka.

"Podsetiću da većina zemalja, kao ni Ujedinjene nacije, ni Međunarodni olimpijski komtitet, nisu priznale Kosovo", kazala je ona.

Ministarka sporta je najavila i da će LEN-u uputiti oštar protest, ali i da će platiti kaznu od 7.000 evra izrečenu Plivačkom savezu Srbije zbog istog slučaja.

G17 plus: Kršenje ličnih sloboda

"G17 plus najoštrije osuđuje odluku disciplinske komisije Evropske plivačke federacije da kazni našeg plivača Milorada Čavića", stoji u saopštenju ove stranke.

G17 plus smatra da takva odluka predstavlja kršenje ličnih sloboda i ljudskih prava, i da je time počinjena velika nepravda prema Čaviću.

"Svako ima pravo da izrazi svoje slobodno mišljenje i time pruži podršku svojoj državi. Suspenzija Čavića zbog nošenja majice sa natpisom u kome nema ničeg uvredljivog je skandalozna i predstavlja najgrublji oblik diskriminacije", kaže se u saopštenju.

G17 plus saopštio je da daje punu podršku Miloradu Čaviću, i smatra da država mora da stane u njegovu zaštitu.

GORAN_AS
23-03-2008, 15:01
http://mwcnews.net/images/stories/Europe/1/2/3/4/5/6/7/8/Milorad-Cavic.jpg

3ер0
23-03-2008, 15:39
А какве везе то има са политиком, то што је Чавић урадио???...
ЈЕЛ' ПОЛИТИКА КАД ЈА КАЖЕМ ДА ЈЕ КАРАБУРМА СРБИЈА???...А???

3ер0
24-03-2008, 00:47
ДEВEТ ГOДИНA OД НAТO БOМБAРДOВAЊA СРJ

http://www.rts.co.yu/wupload/demo/Beograd_nato23.jpg Нaвршaвa сe дeвeт гoдинa oд пoчeткa НAТO aгрeсиje прoтив бившe СР Jугoслaвиje, у кojoj je пoгинулo oкo 3.500 људи и пoслe кoje je увeдeн мeђунaрoдни прoтeктoрaт нaд Кoсoвoм и Мeтoхиjoм.

Бeз oдлукe Сaвeтa бeзбeднoсти УН, пoчeли су вaздушни нaпaди НAТO снaгa кojи су трajaли скoрo три мeсeцa и у кojимa су уништaвaни нe сaмo вojни циљeви, вeћ и eнeргeтскa пoстрojeњa, мoстoви, густo нaсeљeнe чeтврти грaдoвa, вoзoви, цивилни кoнвojи...

Иaкo су прe тoгa сви прeгoвoри мeђунaрoднe зajeдницe и тaдaшњeг jугoслoвeнскoг врхa o питaњу Кoсoвa и Мeтoхиje прoпaли, мaлo кo je вeрoвao дa ћe нaпaд зaистa услeдити.

Oдлуку o нaпaду дoнeo je 23. мaртa 1999. гoдинe тaдaшњи гeнeрaлни сeкрeтaр НAТO Хaвиjeр Сoлaнa нaкoн прoпaлих прeгoвoрa у Рaмбуjeу и Пaризу, jeр су тaдaшњe влaсти у Бeoгрaду oдбилe дa прихвaтe вojни aнeкс угoвoрa зa рeшeњe кoсoвскe кризe, кojи je прaктичнo прeдвиђao oкупaциjу СРJ.

Вaздушни удaри пoчeли су у 19,45 минутa. Првa мeтa били су вojни aeрoдрoми у Приштини, Пoдгoрици, Бaтajници и Ужицу, кao и циљeви у Куршумлиjи, Нoвoм Сaду, Пaнчeву, Крaгуjeвцу и Лучaнимa.

Гoтoвo дa нeмa грaдa у Србиjи кojи сe тoкoм 11 нeдeљa aгрeсиje бaр нeкoликo путa ниje нaшao нa мeти НAТO бoмби и рaкeтa, дoк je Црнa Гoрa, углaвнoм, билa пoштeђeнa тaкo мaсoвнoг бoмбaрдoвaњa.

НAТO снaгe су извoдилe нaпaдe нa СРJ сa брoдoвa у Jaдрaну и из чeтири вaздухoплoвнe бaзe у Итaлиjи, a у нeким oпeрaциjaмa учeствoвaли су и стрaтeшки бoмбaрдeри кojи су пoлeтaли из бaзa у зaпaднoj Eврoпи и СAД.

Тoкoм 78 дaнa вaздушнe кaмпaњe нaзвaнe 'Милoсрдни aнђeo' пoгинулa су, прeмa пoдaцимa држaвних oргaнa, 1.002 припaдникa Вojскe Jугoслaвиje и пoлициje Србиje и oкo 2.500 цивилa, мeђу кojимa 89 мaлишaнa, a oкo 10.000 људи je рaњeнo и пoврeдjeнo.

Тoкoм aгрeсиje извршeнo je 2.300 вaздушних удaрa пo 995 oбjeкaтa ширoм зeмљe, a 1.150 бoрбeних aвиoнa НAТO лaнсирaлo je oкo 1.300 крстaрeћих рaкeтa и бaцилo 2.900 бoмби нe сaмo нa вojнe, вeћ и нa цивилнe циљeвe.

Уз упoтрeбу нajубojитиjeг oружja, сeвeрнoaтлaнтскa aлиjaнсa je у рaту прoтив нaшe зeмљe упoтрeбилa и зaбрaњeнo нaoружaњe и изручилa 36.000 'кaсeтних бoмби' и 15 тoнa мунициje сa рaдиoaктивним примeсaмa, кojoм je бoмбaрдoвaнo укупнo 112 лoкaциja.

Прojeктилимa сa oсирoмaшeним урaниjумoм нajвишe je гaдjaнo пoдручje Кoсoвa и Мeтoхиje.

У вишe грaдoвa и мaњих мeстa - Aлeксинцу, Куршумлиjи, Ћуприjи, Нишу, Нoвoм Сaду, Мурину, Вaљeву, Сурдулици. . . - срушeнe су скoрo кoмплeтнe грaдскe чeтврти или нaсeљa, уз вeлики брoj цивилних жртaвa.

Бoмбaрдoвaнe су, пoрeд вojних циљeвa, и избeгличкe кoлoнe нa пoдручjу Кoсoвa, путнички вoз у Грдeличкoj клисури, мoст у Вaрвaрину, пиjaцa у Нишу...

Пoгoђeни су и бoлницa 'Дрaгишa Мишoвић' и кинeскa aмбaсaдa у Бeoгрaду, кaдa je пoгинулo дeсeтaк нeдужних цивлa.

Бeoгрaд je нaпaднут првoг дaнa aгрeсиje рaкeтирaњeм Jaкoвa и aeрoдрoмa у Бaтajници.

Уништeни су скoрo сви прeдajници Рaдиo-тeлeвизиje Србиje, укључуjући Тoрaњ нa Aвaли и, 23. aприлa двa чaсa пoслe пoнoћи, пoгoдjeнa згрaдa РТС-a, гдe je 16 рaдникa убиjeнo, a чeтвoрo тeжe пoврeдjeнo.

У бoмбaрдoвaњу су уништeнa 54 oбjeктa путнe инфрaструктурe, 148 стaмбeних згрaдa, oкo 300 шкoлa, бoлницe и згрaдe држaвнe упрaвe, a тeжe и лaкшe je oштeћeнo 176 спoмeникa културe, oд кojих 23 срeдњoвeкoвнa мaнaстирa и вeлики брoj цркaвa ширoм Србиje, aли и нeкoликo џaмиja и oбjeкaтa ислaмскe културe.

Уништeнa je трeћинa eлeктрoнскoг кaпaцитeтa зeмљe, бoмбaрдoвaнe су двe рaфинeриje [Пaнчeвo и Нoви Сaд], a снaгe НAТO су први пут упoтрeбилe и тaкoзвaнe 'грaфитнe бoмбe', кojимa je, у вишe нaврaтa, oнeспoсoбљaвaн eлeктрoeнeргeтски систeм Србиje.

Прeмa прoцeнaмa стручњaкa, мaтeриjaлнa штeтa причињeнa бoмбaрдoвaњeм прoцeњуje сe измeдjу 30 и 100 милиjaрди дoлaрa.

Интeрвeнциja je пoслe вишe диплoмaтских инициjaтивa oкoнчaнa пoтписивaњeм кумaнoвскoг спoрaзумa, a три дaнa кaсниje пoчeлo je пoвлaчeњe jугoслoвeнских снaгa сa Кoсoвa и Мeтoхиje.

Гeнeрaлни сeкрeтaр НAТO издao je нaрeдбу o прeкиду бoмбaрдoвaњa 10. jунa, кaдa je и СБ УН усвojиo Рeзoлуциjу 1244.

Нa Кoсoвo и Мeтoхиjу je упућeнo 37.200 вojникa Кфoрa из 36 зeмaљa сa зaдaткoм дa чувajу мир и oсигурajу бeзбeднo oкружeњe и пoврaтaк избeглицa дo пoстизaњa трajнoг рeшeњa.

НAТO je нa зaхтeв Србиje прoшлe гoдинe пoслao листу сa кooрдинaтaмa гдe су избaчeнe бoмбe нa нaшу зeмљу, штo je трeбaлo дa пoслужи српскoм Цeнтру зa рaзминирaњe дa прoнaдje и уништи нeeксплoдирaнe бoмбe. Прeмa тoj листи, НAТO je бaциo 1.080 кaсeтних бoмби нa 218 кooрдинaтa у Србиjи, aли су сe зeмљe члaницe oвoг вojнoг сaвeзa oгрaдилe oд билo кaквe oдгoвoрнoсти или прaвнe oбaвeзe, укључуjући и мoгућe инцидeнaтe дo кojих мoжe дoћи при њихoвoм уништaвaњу.

Прeмa сaoпштeњу НAТO, вojнa aлиjaнсa je мунициjoм сa oсирoмaшeним урaниjумoм гaђaлa 95 циљeвa тoкoм 112 нaпaдa.

Из Цeнтрa Србиje зa рaзминирaвaњe je тaдa укaзaнo дa у дoбиjeним пoдaцимa нeмa тзв. eлипсe пoвршинe, штo знaчи дa ниje нaвeдeнo пoтeнциjaлнo зaгaдjeнo пoдручje пoслe eксплoзиje кaсeтнe бoмбe.

Прeдсeдник Влaдe Србиje Вojислaв Кoштуницa присуствoвaћe пaрaстoсу жртвaмa НAТO aгрeсиje нa СР Jугoслaвиjу 1999. гoдинe, кojи ћe бити oдржaн у 12 сaти у Цркви свeтoг Мaркa у Бeoгрaду.

nosferato
24-03-2008, 02:04
u jbt....9godina...kad vec?

ypow
24-03-2008, 02:55
Kako vreme leti, a?

gile
01-04-2008, 14:14
Kako vreme leti i kako se sve brzo zaboravlja...

ypow
02-04-2008, 19:35
Na to sam i mislio...

GORAN_AS
03-04-2008, 18:05
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/924/v92458p0.jpg
Hiljade Srba pozdravilo Đokovića u Mitrovici
Cetvrtak, 3. april 2008. 17:04
Trećeg tenisera sveta Novaka Đokovića u četvrtak je dočekalo i oduševljeno pozdravilo više hiljada dece i građana na centralnom gradskom trgu Šumadija, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Obraćajući se građanima, Đoković je poručio - "sve moje pobede su i vaše pobede".

"Ovo mesto mi je stvarno duboko, duboko u srcu i vraćaću se ovde stalno, kad god mogu i pružati podršku ljudima kojima je to najpotrebnije", rekao je slavni teniser.

"Postoje neki trenuci u životu kada mozak stane, a ovo je jedan od tih trenutaka, za mene i moju porodicu, za sve ljude koji su danas došli", dodao je Đoković.

Najbolji srpski teniser zahvalio je svima koji su došli da ga pozdrave, priznavši da nije očekivao da će to učiniti toliko ljudi.

"To je još jedan pokazatelj da nas ima mnogo. Jako je teško izdvojiti vreme zbog silnih obaveza koje imam u profesionalnom tenisu, ali drage volje sam došao na Kosovo i Metohiju, jer znam da je ovde moj zavičaj, da je moja porodica odavde, moj otac, moj stric, tetka. Deda mi je živeo ovde 30 godina", rekao je Đoković.

Dvadesetogodišnji sportista poklanjao je teniske majice i loptice sa svojim potpisom, a na poseti mu je, u ime organizatora, zahvalio predsednik Srpskog nacionalnog veća severnog Kosova i Metohije Milan Ivanović.

Đoković je sa porodicom i uz jaku pratnju Kosovske policijske službe, potom otišao na teniski teren u Zvečanu, čiji je počasni građanin.

Tamo je takođe dočekan sa oduševljenjem i počastima, posle čega je porazgovarao sa decom i odigrao sa njima nekoliko gemova.

Ruznidebeli
03-04-2008, 20:15
Ви се још нисте помирили?

:druid:

3ер0
04-04-2008, 00:08
Kako vreme leti i kako se sve brzo zaboravlja...
ово си лепо рекао брате...срам да нас буде када заборављамо сопствене жртве и хероје...и нек смо проклети

Ocean_Soul
23-05-2008, 08:45
Други велики хуманитарни концерт
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/novine/slike/0708_koncert_najava1v.jpg
У организацији навијачке групе Делије Север 03.06.2008. биће одржан други велики хуманитарни концерт на Маракани са почетком у 20 сати.

Цена улазнице за концерт је 400 динара, а продаја креће недељу дана пре концерта на благајни стадиона.

Од учесника који су потврдили своје учешће издвајамо прошлогодишње - Рибља чорба, Бајага и инструктори, Неверне бебе, 357, Косовски божури.
Целокупан приход намењен је српском становништву на Косову и Метохији.

Овом приликом вас подсећамо и на акцију "Један СМС за оброк гладнима на КиМ" у којој можете узети учешће слањем СМС поруке на број 064/1033.
Слањем порука обезбеђује се донација за народне кухиње.

svi na koncert!!!!
nema veze ko za koga navija jer ovo nije utakmica!!!

3ер0
18-06-2008, 00:19
Срби, били сте у праву

Ексклузивно: Аутори забрањеног Чешког филма о Косову и Метохији говоре за "Новости" како су стварали своје дело које је узбуркало јавност.

http://www.novosti.rs/upload/images/2008/maj/3105/reportaza.jpg

У КОЈЕМ граду се без прекида, од фебруара до данас, одржавају демонстрације против независности Косова? У Београду? Знамо да не. У Москви? Или можда Србима у дијаспори најнасељенијем Чикагу? Не, ни тамо. Противници цепања Србије редовно се, истрајно, једном недељно, окупљају хиљаду километара североисточно од наше престонице, испод споменика светом Вацлаву, на централном месту централне улице Прага, на Вацлавским намјестима.
И прошлог петка, тачно у пет по подне, окупило се њих стотињак (Срба, којих у Прагу живи на хиљаде, било је тек за прсте једне руке), са чешким и нашим заставама и огромним транспарентом "Косово је српско". Иако далеко од микрофона, и без транспарената у рукама, два човека су била у центру пажње скупа - Вацлав Дворжак и Алеш Беднарж. Окупљени су им прилазили, "само да стисну руку", честитају, пожеле да истрају...

Дворжак и Беднарж су ових дана, без своје воље, усковитлали медијску буру у Чешкој. Њихов документарни филм "Отето Косово" ("Улоупене Косово"), који Чешка телевизија (јавни сервис) одбија да емитује, нашао се на интернет-серверу њњњ.yоутубе.цом, где је за само неколико дана имао 22.000 посета. У чешкој штампи пише се о "филму у бункеру", што подсећа на времена пре "плишане револуције", она којима је владала комунистичка цензура.

Укратко, "Отето Косово" је аутентично сведочанство о страдању Срба на Косову. Сниман у српским енклавама, и проткан архивским материјалима, у својих 57 минута он показује и генезу отимања Косова од Србије.
- Почели смо да га снимамо одмах после мартовског погрома 2004. Обишли смо скоро све српске средине, разговарали са људима, бележили сведочења о убиствима, силовањима, етничком чишћењу Срба и неалбанаца са Косова... - говори за "Новости" продуцент филма Алеш Беднарж.

После 17. марта доноси одлуку да о свом трошку сними филм заснован на истини, а не пропаганди. Договара са са својим зетом, професионалним документаристом Вацлавом Дворжаком (завршио чувени прашки ФАМУ, филмску академију, у генерацији Емира Кустурице), који преузима на себе посао сценаристе, режисера и камермана. У пролеће 2004. крећу пут Србије.
- Први шок за мене били су избеглички кампови у Београду. Разговор са прогнаницима са Косова био је нешто што никада нећу да заборавим. Одмах сам видео шта ме чека на самом Косову - овако режисер Дворжак сажима свој почетни сусрет "са косовском збиљом". До тада у Србији није био.
Одлазе на Косово и Метохију месец дана по мартовском погрому. На сваком кораку виде се последице. Снимају.

- У Бијелом Пољу карабињери нас притварају, не дају нам да снимимо шта је остало од мултиетничког живота. Два сата смо били затворени. Ослобађају нас тек после интервенције пакистанског полицајца.
Од 2004. сваке године бораве на КиМ по неколико недеља, бележе сурову свакодневицу, приче о етничком чишћењу, убиствима, паљевинама, силовањима. Ту је и признање једног Албанца који је, по наређењу, силовао 15-годишњу девојчицу, Српкињу, а онда јој одсекао уши, да би је његов командант после тога убио.
Дворжак и Беднарж у филм уграђују и шири историјски контекст, показују како је Косово, силом, албанизовано.

Не коментаришу, приказују чињенице. Разговарају и са Албанцима.
- Они сви причају исто, фразе, очито научене - Срби могу да се врате ако имају чисте руке. Али, нису знали да нам одговоре ко то процењује, како... Гурали су децу пред нашу камеру, практично их користили као по неком сценарију. Тако сам забележио и за мене један од најпотреснијих, најречитијих кадрова - како група албанске деце из Превалца, под Шар-планином, прети свом вршњаку да ће му пререзати грло јер је католик - сећа се Вацлав Дворжак.

Продуцент Беднарж износи:
- Нисмо хтели да изводимо никакве политичке закључке.
Филм се завршава речима исписаним на екрану: "Отимање Косова и Метохије од Србије су, као прве, уз САД, потписале Немачка, Италија, Француска и Велика Британија, државе које су 1938. потписале и Минхенски споразум". Који је, да подсетимо, отимањем дела чешке територије, био увертира у Други светски рат.
После неколико година снимања Дворжак и Беднарж су забележили много сати потресног материјала. Требало га је монтирати. Нуде га Чешкој телевизији. Потписује се уговор. По договору, филм је требало да се прикаже 17. марта ове године, на годишњицу погрома над Србима. Без објашњења, емитовање се одлаже за 17. април. Није приказан ни тада. Почетком маја неко га ставља на Интернет, где бележи огромну гледаност, постаје прави хит.
Чешка влада 21. маја признаје независност Косова, и поред противљења председника државе и бар две трећине парламента, па цела прича о "Отетом Косову" добија и политички оквир. Медији у Прагу пишу о "заробљеном, неподобном филму", којем је Интернет отворио пут до публике. Портпарол Чешке телевизије Ладислав Штиха мора да објашњава зашто се филм крије од публике:
- Није избалансиран, приказује став само једне стране.

Продуцент Беднарж одговара:
- Објективност и истинитост филма просудиће стручњаци. Ја тврдим да су све информације у њему истините.
Из Чешке телевизије прете да ће тужити ауторе зато што је филм "премијерно приказан" на Интернету, а не у њиховом програму.
Спор траје, јавност је узбуркана... Аутори се надају да цензура неће победити. Продуцент филма Беднарж, међутим, жели да поручи преко "Новости":
- Срби на Косову и Метохији примали су нас као најдраже госте. Али, и одмах питали: шта радите? Снимамо филм, одговарали смо. Хоћете ли рећи истину, питали су. Наравно. Онда вам то неће емитовати, кратко су пренели своје искуство. Ја им нисам веровао. Зато сада желим преко "Новости" да им поручим: извините, изгледа да сте били у праву. И хвала вам што сте нам помогли да направимо овај филм. А ми не одустајемо. Чешка јавност је иза нас. Истина о отетом Косову не може остати скривена.

ПЕТИЦИЈА

НА протестном скупу прошлог петка у центру Прага прочитана је, а потом потписивана петиција, у којој се тражи од чешког парламента да од владе захтева да се придржава норми међународног права и да промени одлуку о признавању независности Косова. Ако то не учини, предложиће се изгласавање неповерења влади.
У парламенту Чешке Републике, значајна већина посланика је против признавања независности, али одлуку о томе доноси Влада, која је по том питању била такође веома подељена.
Чешка јавност је, показују истраживања, била против признавања независности.

За све оне који желе да поглдају поменути Чешки филм о Косову ево линкова...

Uloupené Kosovo – Stolen Kosovo - Отето Косово

трајање: 57. min
видео: 640 x 480 avi
аудио: české,128 kbps

http://rapidshare.com/files/109727750/UloupeneKosovo.part1.exe
http://rapidshare.com/files/109730968/UloupeneKosovo.part2.rar
http://rapidshare.com/files/109734005/UloupeneKosovo.part3.rar
http://rapidshare.com/files/109736645/UloupeneKosovo.part4.rar
http://rapidshare.com/files/109739178/UloupeneKosovo.part5.rar
http://rapidshare.com/files/109741850/UloupeneKosovo.part6.rar
http://rapidshare.com/files/109744436/UloupeneKosovo.part7.rar