View Full Version : Ludilo,fazoni,fore,vicevi,sms poruke......!!!
ludilo_srbija
12-06-2006, 17:01
Pisite sta vam padne na pamet,a da je dobro i zanimljivo,da se malo smejemo i zabavimo,a mozda bude i neke koristi!!!
ORANJE
Ore Lola na cetiri vola,
a moj mili-na jenoj kobili!
NAUKA
Mala moja svud nauku krade,
sto ljubavnih polozaja znade!
RAZLIKA
Sad se seksom svi naucno bave,
pa se opet deca slabo prave.
Staro vreme bese mnogo divno:
-sve prostacki,ali produktivno.
BRDjANSKA PESMA
Na vr brda nesto mrda,
ugiba se zemlja tvrda
ko da jure divlja krda.
To Milorad t*** Veru,
sest stepeni po Rihteru!
I jos mnogo dobrih i bezobraznih fazona na sajtu:
http://www.sumadinac.de/sale/sale1.html
http://www.sumadinac.de/sale/sale.html
Toliko od mene za sada,pa uzivajte.........
:lol: Pozdrav :lol:
Miso pazi avatar i sliku! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kad su cetnici nek su cetnici! :wink:
ludilo_srbija
12-06-2006, 18:48
Miso pazi avatar i sliku! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kad su cetnici nek su cetnici! :wink:
Ekstra druze!!! Pravi si cetnik,dogodine te vodim na Ravnu goru!!!
Extra fora,zezanje preko fona....
ludilo_srbija
12-06-2006, 21:45
druidduki,beki ludilo_srbija CETNICI!!!! Idemo dalje neka se prikljuce i ostali pa vas sev vodim na Ravnu goru!!! A mozda i necu,zavisi kako se pokazete!!!
Uhhhh,Ravna Gora....Ja nikad nisam otisla....Nerviraju me oni sto su brooka za Srpski rod...Kao neke utoke,pijani,krezavi....A cica bio gospodin covek,zavrsio Sorbonu...Mada se uvek nadje pogodna prilika da se zapeva na Planini....I nad Karljevom ziva vatra seva... :wink:
Moje komsije su vec navikle :lol: ...
Elem posto vidim da si u tom fazonu...Trazim jednu pesmu jakoooo dugo...
"Hriste Boze" ali ne u verziji Gedzinoj tu imam...Nego bas iz filma Kosovski Boj ili kao himnu Crvenih Beretki....Nemas pojma koliko bih bila srecna kad bih bar znala gde da je nadjem.....
ludilo_srbija
12-06-2006, 23:17
Uhhhh,Ravna Gora....Ja nikad nisam otisla....Nerviraju me oni sto su brooka za Srpski rod...Kao neke utoke,pijani,krezavi....A cica bio gospodin covek,zavrsio Sorbonu...Mada se uvek nadje pogodna prilika da se zapeva na Planini....I nad Karljevom ziva vatra seva... :wink:
Moje komsije su vec navikle :lol: ...
Elem posto vidim da si u tom fazonu...Trazim jednu pesmu jakoooo dugo...
"Hriste Boze" ali ne u verziji Gedzinoj tu imam...Nego bas iz filma Kosovski Boj ili kao himnu Crvenih Beretki....Nemas pojma koliko bih bila srecna kad bih bar znala gde da je nadjem.....
Ma znam u pravu si za to,nista nije kao sto je nekada bilo,ali tema za veliku pricu.Duki,mislim da imam neku verziju,ali ne znam tacno koju pogledacu,pa cu ti javiti.
Kakve sam ja srece 100% verzija Nikole Urosevica Gedze....
ludilo_srbija
12-06-2006, 23:27
Kakve sam ja srece 100% verzija Nikole Urosevica Gedze....
nemam pojma gde sam je stavio,ali videcu da je nadjem,pokusaj na sajtu koji sam gore naveo,imaju bas tu pesmu
Ima ali nemaju ni 1 MB...A treba mi i krsina od real player-a...Ne mirise mi tu nesto :?
Da nije to pesma " Hriste boze Raspeti i sveti, sva Srbija na Kosovo leti..." :?:
E ako je onda je nemam!
Jeste ta pesma... :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.