PDA

View Full Version : Kompletna Škola Gitare

Boris
12-01-2007, 22:31
"Kompletna Škola Gitare" sa detaljnim objašnjenjem... akordi, skale, ritmovi.... sve to na našem jeziku!

kongonja
13-11-2008, 14:48
Da li mogu da dobijem html kod za školu gitare?

mLaDi HaCKeR
13-11-2008, 15:04
Bravo legendo. Ovo mi je trebalo:-D

Milantex
01-12-2008, 22:46
Ah, dobra stara...
Skoro pa pozelim da je uzmem iz ugla sobe, obrisem prasinu i odsviram nesto... -_-' Mada ocekujem da sestra izleti iz sobe i odvali me po glavi jednom od onih njenih 800-strancanih ekonomskih knjiga! >.>
^_^ Odustajem... bilo je lepo podsetiti se! :D

Boris
01-12-2008, 23:03
Da li mogu da dobijem html kod za školu gitare?

Ja nisam autor ove skole, da ne bi neko nesto pomislio, a html kod mozes da vidis na (u FF recimo) desni klik pa view page source. ;)

nosferato
01-12-2008, 23:07
ja sam sad trenutno krenuo da sviram bubnjeve,ali cim se budem premestio u zasebnu sobu,kupujem gitaru i krecem konacno da je ucim....a zivotna zelja mi je da naucim saksofon da sviram....jednog dana kad budem imao para,valjda cu i to da naucim...:D Ima vremena....:D

Boris
02-12-2008, 01:41
E.... i ja imam želju naučiti bubnjeve.. i saxofon, i klavir, i gitaru kako treba pa da sviram kao Satriani... ČD

nosferato
02-12-2008, 12:04
a klavir vec znam...svirao sam ga 3 god. kao klinac....da ga imam,trebalo bi mi vreme da se vratim u formu,ali opet znam dovoljno :D Jbg,bio sam glup ko klinac,pa sam odustao od muzicke...sta ces...mladost ludost

Milantex
02-12-2008, 13:38
ja sam sad trenutno krenuo da sviram bubnjeve,ali cim se budem premestio u zasebnu sobu,kupujem gitaru i krecem konacno da je ucim....a zivotna zelja mi je da naucim saksofon da sviram....jednog dana kad budem imao para,valjda cu i to da naucim...:D Ima vremena....:D

Eh... mi vampiri! Imamo vremena na pretek, a?
Paz sad nosferato, drzi se ti gitare, a ostalo slobodno mozes da napustis. Samo gitaru nikada ne ostavljaj... :headbang: :cool:

nosferato
02-12-2008, 14:37
hahaha....gitara ce da mi bude najveci izazov...veci od bubnjeva,iako su bubnjevi 3x tezi od gitare....cale mi je bubnjar pa se uzdam koliko toliko u to da mi je nesto preslo....:D

Milantex
02-12-2008, 18:35
Samo napred. Imas celu vecnost... osim ako je taj nick nasumican! :D
Podrska!

nosferato
02-12-2008, 18:54
hvala.....P.S. Ne bih bas hteo da mi treba citava vecnost.....lol :D

Milantex
04-12-2008, 11:16
Sta te briga ako si nosferato?

nosferato
04-12-2008, 12:31
pa moz i nesto bolje da se radi :D

Milantex
04-12-2008, 19:18
Zlotja... definitivno, definitifno... sta mislis sta ja radim poslednjih stotinak godina... zivela sex revolucija! :)

vesna
05-12-2008, 11:10
E super je ova skolica...Dobro mi dodje, da ne blejim sam u Guitar Pro...:)...Kada se slegnu stvari na faksu, imacu s cime da se zanimam..

Boris
05-12-2008, 11:59
Eh.... prodje mladost.. :D Nabavio sam 3-4 DVD-ja video skola, kao u fazonu, ima da predjem barem nekoliko, meni najdrazih, ali jednostavno ne mogu da stignem, jer za svirku koju ja gotivim potrebno je visesatno vezbanje svaki dan. :(

nosferato
05-12-2008, 13:24
a jel to sto imas je za pocetnike totalne ili ne?

Boris
05-12-2008, 15:54
Hm... nije bas za pocetnike, tj. jeste za pocetnike u soliranju, nema o akordima ako na to mislis. Uglavnom tehnikalije i to alternate picking, sweep, arpedja, skale, modusi i tako to.. :) Ima i pojedinacnih pesama, solo ili riff neki i tako.

Evo sta imam na disku trenutno. Malo sam se zabrojao, na disku imam preko 22GB videosa, i to je ovo sto vidis u attachu, i plus sto imam na DVDs.

Milantex
05-12-2008, 16:14
Pa ti to ozbiljno hoces da ucis turbo, a? lepo... ali nemoj da ti predje u naviku da stalno "konsultujes" videos i knjige dok sviras...
Moj drug je "ucio" gitaru tako pomocu kjnizica, tabulatura itd. i na kraju se navikao da nove pese uci iskljucivo se oslanjajuci na njih za "note"...

Ako imas sluha, onda se ne brini... ovo moze da bude koristan savet nekima koji nisu nikada ranije svirali, pa sada "hoce" da nauce gitaru!

Boris
05-12-2008, 16:33
Pa sviram nekih 4godine. :)

I sviram i ucim preko sluha, ali komplikovanije stvari jednostavno ne mozes preko sluha, pre svega mislim na zeznute lickove, skale, arpedja, a prevashodno mislim na brze deonice, koje ne mozes dobro ni da cujes. :D Recimo, skidati malmsteena po sluhu nije zahvalno ni malo, ali zato se, da kazem, "klasika" svira preko nota, tj. preko zapisa. :)

nosferato
05-12-2008, 17:06
pa dobro,mozes preko sluha dosta toga....ali brate,trebaju ti i osnove...:D treba da naucis akorde pa posle toga moze da se prica o sluhu :D

Boris
05-12-2008, 20:30
Pa to, naravno, akordi su osnova. :)

Milantex
05-12-2008, 22:32
Nisam rekao da ne ucis iz knjiga, nego da se ne "zalepis" za njih... mozda sam koristio [na]prosto [pre]prosirene recenice, pa je malo bilo [ne]jasno! :D

Boris
06-12-2008, 00:39
Naravno, ja sam se mnogo "odlepio" od knjiga, uopste ni ne ucim po knjigama, sto je greska. Sam sluh nije dovoljan. :D

Sunasce
14-12-2008, 15:38
Naravno, ja sam se mnogo "odlepio" od knjiga, uopste ni ne ucim po knjigama, sto je greska. Sam sluh nije dovoljan. :D
Naravno... :tongue:

Boris
14-12-2008, 23:45
:):) Crni leptir, crni leptir... xD

Milantex
15-12-2008, 12:23
Eh... a ja tek treba da "odlepim" od istih...
Pitam se kako ce to onda izgledati...

Gitara? gi-taaa-raaaa? gi-ta-ra!...??? @_@

Sunasce
15-12-2008, 14:06
:):) Crni leptir, crni leptir... xD
To ja bolje sviram od tebe :tongue5:

Boris
15-12-2008, 15:07
Nek ti bude.... :) ;)

Boris
15-12-2008, 15:10
Eh... a ja tek treba da "odlepim" od istih...
Pitam se kako ce to onda izgledati...

Gitara? gi-taaa-raaaa? gi-ta-ra!...??? @_@

I ja treba da sednem i naucim teoriju, ali nemam vremena jbg... A kako ce izgledati?? Pa dosadno, smor, itd.. :)

Milantex
15-12-2008, 17:01
Studenti smo... knjige su nam najbolji prijatelji...

"Come on Booky... come on... fetch... fetch boy... .... ... good boy..." @_@

Boris
15-12-2008, 19:44
Jel ti to mene malo podj.. ??? xD

Sunasce
15-12-2008, 23:59
Jel ti to mene malo podj.. ??? xD
Au al ste prsli...sta vam uradi fakultet ju ju hehe :angel4:

Boris
16-12-2008, 14:01
Ja jesam, ali ne od faksa... :)

nosferato
15-02-2009, 16:37
dobio gitaru danas, sa sve zicama i za 15 min drndanja jagodice na levoj ruci ne osecam....Hvala :D

P.S. Imam tri metalne zice i tri najllonske il kako se vec kaze,jel to problem? Meni se licno ne uklapa nesto po zvuku...

Boris
15-02-2009, 22:09
Auu.. Jesi cuo za stimovanje gitare?? :)

Dobio si klasicnu gitaru, i za nju ces ubuduce da kupujes zice za klasicnu gitaru, niposto metalne zice. ;)

To za jagodice ce trajati u pocetku, kasnije ces moci devojkama da cepas carapice i slicno... ;)

Preporucujem ti http://muzicki-forum.com/forum/, tamo ces pronaci zaista mnogo saveta i pomoci za pocetnike.. ;) (forum izgleda ne radi trenutno, pa probaj malo kasnije ako ti se ne ucita)

nosferato
16-02-2009, 01:35
Auu.. Jesi cuo za stimovanje gitare?? :)

Dobio si klasicnu gitaru, i za nju ces ubuduce da kupujes zice za klasicnu gitaru, niposto metalne zice. ;)

To za jagodice ce trajati u pocetku, kasnije ces moci devojkama da cepas carapice i slicno... ;)

Preporucujem ti http://muzicki-forum.com/forum/, tamo ces pronaci zaista mnogo saveta i pomoci za pocetnike.. ;) (forum izgleda ne radi trenutno, pa probaj malo kasnije ako ti se ne ucita)

da,dobio sam klasicnu gitaru,video sam na netu.....sta bi to trebalo da predstavlja?Tj. koja je razlika u odnosu na akusticnu(posto su odvojeno stavili akusticnu i klasicnu) :D Ja sam mislio da takve sve spadaju u akusticne....

nisam mislio na stimovanje(btw u medjuvremenu sam i nastimovao,bar mislim da jesam :D) nego jednostavno drugaciju boju il kako vec mi proizvode metalne u odnosu na najlonske(ako me razumes)

hvala za sajt, procackacu ga cim budem imao vremena....

a sto se tice jagodica....kakve bre carapice, cu cepam nesto drugo :D

Boris
16-02-2009, 01:55
Pa mislim, onako kad prelazis prstima preko nogu, pa rasporis.. :) Mislim da nesto drugo neces bas moci na taj nacin da pocepas, ali uvek postoje alternative.. :) :)

Pa pazi, ne mogu ti napamet reci, ali moguce je da ima razlike, mada ne bi trebalo.. ja sam svega par puta svirao klasicne gitare, i nisam imao takav osecaj.

Razlika? Pa razlika je pre svega u nameni, klasicna gitara se koristi za klasicnu muziku, ima drugacije zice, svira se prstima, ima siri vrat nego akusticna itd.. Ali, naravno, ti mozes da sviras sve sto mozes da sviras i na akusticnoj, samo sto to nece bas da zvuci isto, ali za pocetak i za ucenje je sasvim OK. ;)

nosferato
16-02-2009, 09:17
siri vrat? A ja mislio da imam retardske ruke pa ne mogu da napravim veci raspon sa rukom :D

Boris
16-02-2009, 18:37
A pa cekaj, raspon ruke se vremenom siri, dolazi sa vremenom.. ;)

Milantex
16-02-2009, 18:42

:shock: ... Raspon ruke? :shock:

Mozda prstiju, pa da kazes sake, ali za ruku bas ne znam... :laughing4:

nosferato
16-02-2009, 22:49

nadam se, na to racunam :D

Boris
17-02-2009, 02:55
:shock: ... Raspon ruke? :shock:

Mozda prstiju, pa da kazes sake, ali za ruku bas ne znam... :laughing4:

Mislio sam na saku... (ruku).. nisam se dobro izrazio.. ;)

gile
17-02-2009, 10:36
Navici ces se, samo budi uporan. Nemas pojma koji je trip kad uhvatis da sviras klasicnu posle 6-7 godina sviranja elektricne! Imas osecaj da su ti sake i prsti ko kod Palcice! :D ?! :D

Jagodice na levoj ruci (pretpostavljam da sviras "desnjacki") prvih par nedelja OTKIDAJU, a posle ces moci cigaru da gasis vrhom kaziprsta... (ja sam to iz zezanja radio, nista ne osecas!)

Milantex
17-02-2009, 11:08
Navici ces se, samo budi uporan. Nemas pojma koji je trip kad uhvatis da sviras klasicnu posle 6-7 godina sviranja elektricne! Imas osecaj da su ti sake i prsti ko kod Palcice! :D ?! :D
Yup... i meni je trebalo malo vise od par nedelja da mi se prsti naviknu na slatke, male, tanke metalne zice, ali posle je sve ok! :D Samao napred!

nosferato
17-02-2009, 18:51
ako moze mala pomoc....Krenuo sam da se cimam i ok, skapirao sam tablature...ali akorda ima milijardu. Ja tu sad nista ne kapiram. Ima npr. A dur i ima 7 varijacija....sta bi sve to trebalo da predstavlja? Na sta se odnose te varijacije? Jel ko na klaviru oktave ili sta? Dajte mi neke osnovne akorde da naucim prvo, jer ih ima mnogo, a ja ne znam sa kojima da krenem.tnx

Boris
17-02-2009, 19:12
Lepo te ja uputih na muzicki forum, ima tamo sve objasnjeno.. ;)

Milantex
17-02-2009, 21:32
ako moze mala pomoc....Krenuo sam da se cimam i ok, skapirao sam tablature...ali akorda ima milijardu. Ja tu sad nista ne kapiram. Ima npr. A dur i ima 7 varijacija....sta bi sve to trebalo da predstavlja? Na sta se odnose te varijacije? Jel ko na klaviru oktave ili sta? Dajte mi neke osnovne akorde da naucim prvo, jer ih ima mnogo, a ja ne znam sa kojima da krenem.tnx

Pa u principu to je isti akord, naravno, samo odsviran na drugim pragovima, uglavnom nize na vratu gitare koriscenjem, cesto, bare hvata. Predlazem da se drzis prvog akorda ili par nizih dok ne savladas bare i dok ti stvano ne zatreba za neke jako glasne i brze melodije.

Predlog: Vezbaj SKALE, zbog dobijanja na brzini i uci dur i mol akorde svih nota C, D, .... B.

Tabove treba da znas, ali NEMOJ mnogo da se oslanjas na njih kada "ucis" pesmu da sviras, jer je to ok kada ti treba solo, ali za riff ili pak neku lepu melodiju gde su akordi, potrebna ti je "brzina"... zato... udri po skalama za brzinu, a po akordima za spretnost. Kada ta dva kombinujes na konju si... onda vezbaj bare i sve te ostale "varijacije" akorda. :D

Srecno!

nosferato
18-02-2009, 00:51
Hvala, trebace mi... A jel ima neko mozda tu cuvenu knjigu (knjige) od Jovana Jovicevica sto je svi pominju?

nosferato
18-02-2009, 18:02
evo ucim balkane moj :D Standardno :D Nego sad gledam,jel G svirate sa malim prstom na e zici ili sa domalim? Meni je mnogo lakse sa domalim nego sa malim, ali vidim da je funkcionalnije sa malim. Dal da vezbam sa malim ili je nebitno? :D A D dur cu naucim nikad...jel ima caka za takve akorde gde jedan prst hvata vise zica? Ili samo moram da izvezbam prste? Znam da smaram, al jbg. Na onom forumu nisam naso, pa ajd da pitam vas...

Milantex
18-02-2009, 21:07
evo ucim balkane moj :D Standardno :D Nego sad gledam,jel G svirate sa malim prstom na e zici ili sa domalim? Meni je mnogo lakse sa domalim nego sa malim, ali vidim da je funkcionalnije sa malim. Dal da vezbam sa malim ili je nebitno? :D A D dur cu naucim nikad...jel ima caka za takve akorde gde jedan prst hvata vise zica? Ili samo moram da izvezbam prste? Znam da smaram, al jbg. Na onom forumu nisam naso, pa ajd da pitam vas...

G sa malim na kraju. Lakse je zbog prelaza na druge akorde, veruj mi. nemoj pogresno da ucis, nece izaci na dobro!
Sto se D tice, on je zapravo jednostavan. Nema potrebe za bare hvatom kada se svira!? Koji to book koristis?

Pazi, evo ti jedan sajt gde imas akorde napisane tako da vidis kojim prstom drzis zicu na kom pragu:
http://www.chordbook.com/guitarchords.php
Jako lepo uradjena aplikacija, imas i na dole niz vrat serije hvatova za isti akord.
Prsti ti idu 1, 2, 3, 4 od kaziprsta do malog. Palac se, naravno, ne racuna. Jedino gd enjega koristis je u nekim ekstremnim hvatovima 9sus4 ili aug9 akordima nize na vratu. Zaoravi... od 1 do 4 je od kaziprsta do malog, respektivno.

Gledaj taj sajt, koris[T]no je... ;) korisTno!

A da tabove NE bi ucio amaterski (prati broj na zici i sviraj ga), evo ti kratak lesson ( http://www.playguitar.org.uk/guitar_tabs.htm ) kako sa raznim cakama, kao na pr. za vibrato itd... sto moze da bude veoma "lepo" kada sviras neki "sladak" solo! :D

Uzivaj!

Srecno!

nosferato
18-02-2009, 22:25
hvala.....taj sam sajt vec bio zakacio, ali sam sa ovog drugog (http://www.yumidi.com/akordi-za-gitaru/D/dur/1) krenuo da ucim. Evo sad vidim da ima i taj oblik D, ima vise varijacija. Uh, dosta stvari ima za pocetnika, malo mi sve konfuzno,al ne dam se :D

Milantex
19-02-2009, 17:51
Vidis, ovo je isto extra sajt. Nisam znao za njega. :D
Ja kada sam ucio, to je bilo sa nekim knjigama i tako... ovi sajtovi su bas dobra stvar za pocetnike.

mLaDi HaCKeR
27-02-2009, 15:04
evo ucim balkane moj :D

Evo i ovo ce ti biti dobro za uchenje ;)
http://www.youtube.com/watch?v=M6Y0c-HWriI

nosferato
27-02-2009, 19:37
Evo i ovo ce ti biti dobro za uchenje ;)
http://www.youtube.com/watch?v=M6Y0c-HWriI

ti to mene zajebavas? :D To je pojam jos uvek za mene.....cekam da mi nastimuje jedan lik gitaru,do sad sam samo vezbao akorde bez okidanja zica,jer kad okinem zvuci uzasno. Skinuo sam i jednu stranu knjigu,pa polako :D a kad skinem ovu stvar, cu se pohvalim :D Hvala u svakom slucaju

Milantex
27-02-2009, 19:55
Da li imas mikrofon kod kuce? Ako imas, skini neki freeware guitar tuner i stavi ga da "slusa" mic-in i da odredi koji je ton koji sviras i tako namestas zice dok ne dobijes E A D G B E!
Eat All Day Get Big Easy. :D

nosferato
27-02-2009, 20:46
jok,nemam mikrofon,jbg.

mLaDi HaCKeR
27-02-2009, 21:49
cekam da mi nastimuje jedan lik gitaru

Skini GUITAR PRO, i uz pomoc njega nashtimuj gitaru.
http://rapidshare.com/files/147125918/ChitarraPro.rar

P.S. Tablature za GuitarPRO (nekih 120 000:)):
http://rapidshare.com/files/147403780/centoventimila.part01.rar
http://rapidshare.com/files/147408684/centoventimila.part02.rar
http://rapidshare.com/files/147413655/centoventimila.part03.rar
http://rapidshare.com/files/147418744/centoventimila.part04.rar
http://rapidshare.com/files/147423914/centoventimila.part05.rar
http://rapidshare.com/files/147425627/centoventimila.part06.rar Pass: DRS

nosferato
28-02-2009, 03:11
uu,ovaj program je loodilo....jel ima mozda kad stavis fretboard pa da stavis umesto da ti prikaze note,da ti prikaze koji prst gde ide ? Sumnjam da moze,bilo bi preterano:D

mLaDi HaCKeR
28-02-2009, 04:00
uu,ovaj program je loodilo....jel ima mozda kad stavis fretboard pa da stavis umesto da ti prikaze note,da ti prikaze koji prst gde ide ? Sumnjam da moze,bilo bi preterano:D

Mislim da ima opciju i po burek da ga shaljesh ;)

Ocean_Soul
28-02-2009, 20:06
Mislim da ima opciju i po burek da ga shaljesh ;)
al to samo u premium verziji :-o

nosferato
01-03-2009, 11:10
hahahhaha....
bio sam juce kod oonog lika da mi nastimuje.....totalno rastimovanu gitaru mi je nastimovao ja mislim za 30sek,stao sam i gledao sam ga kao tele :D Nije normalno :D

[F]aca
03-03-2009, 03:15
Snimi ovaj sajt za ucenje gitare, lik super objasnjava osnovne stvari, prepun je stvari na jutubu.. a i zanimljiv je :)

http://www.justinguitar.com/

nosferato
05-03-2009, 17:31
e jos da imam net....izgleda mi ok....samo mi treba net....mada evo kobeljam se i ovako....poceo sam ove nedelje i racunam da cu za nekih dve nedelje(max) moci posteno da odsviram jednu, dve pesme, ako ne i vise, ali potpuno tacno, bez bugova i cekanja da prebacim ruku na akord....malo mi falilo da odustanem,ali sinoc me je nesto odjedanput krenulo, iz cista mira, pa mi je to dalo elana za dalji rad.... :D Verovatno sve to vremenom polako legne na svoje mesto....

nikola1111
30-07-2009, 10:30
brate koliko svirash gitaru?...........ima sam i ja isti problem teo sam da prestanem,,,,,,,,,,,,ali samo vezbaj i granica tvojih mogucnosti ce se pomerati..........eve ja npr. na pochetku leta bukvalno nisam znao ni za "S" od solo-a a sada vec uchim hotel californiju....dobra vezba za prste je po menije pesma fade to black(ritam deo)
nadam se da negreshim nigdE:P

nikola1111
30-07-2009, 12:58
deste ljudi ja sam novi ovde...........

nosferato
01-08-2009, 16:35
Kad se sve sabere,malo jace od 3meseca :D I lepo(za rostilj na plazi ne za Arenu) sam krenuo u poslednje vreme da sviram,nego mi sad oduzeli gitaru... :D Tj. morao sam da je vratim :( sad skupljam pare do novembra pa treba da izaberem dal cu da kupujem elektricnu ili akusticnu(klasicnu).To ce da bude opasna dilema :D Samo vreme i strpljenje treba za gitaru....kad vec krenu prvi akordi,posle ide sve lakse :D Bar je meni islo....

nikola1111
03-08-2009, 10:04
nevalja sto pravish pauzu ali ok........meni su rekli da se prvo svira klasicna pa acc. i tek onda el.
ja sam prvo krenuo sa acc.muchio sam se ono bare akorda a posebno oko F-dura pokidao sam prste ali sada je sve ok. ja sam kupio najprostiju gitaru(9000 din.). za po chetak je sasvim dobro(tako me savetovali:P)
i bilo bi dobro da probas gitaru pre nego sto kupish, da vidish da li zuje pragovi,tamo negde od 10 praga.
josh jedan savet:vezbaj skale da bi razradio sve prste ja sam za samo 2 nedelje vezbanja skali po nekih 1:30 dnevno oslobodio prste nisam skroz ali nastavicu sa vezbanjem.
Probaj durske skale,bluz,hromatske,pentatoniku,molske.....itd
nadam se da sam pomogao:P

nikola1111
03-08-2009, 10:18
Eh.... prodje mladost.. :D Nabavio sam 3-4 DVD-ja video skola, kao u fazonu, ima da predjem barem nekoliko, meni najdrazih, ali jednostavno ne mogu da stignem, jer za svirku koju ja gotivim potrebno je visesatno vezbanje svaki dan. :(

kao npr.sta gotivish ako nije tajna

nikola1111
03-08-2009, 10:19
Hm... nije bas za pocetnike, tj. jeste za pocetnike u soliranju, nema o akordima ako na to mislis. Uglavnom tehnikalije i to alternate picking, sweep, arpedja, skale, modusi i tako to.. :) Ima i pojedinacnih pesama, solo ili riff neki i tako.

Evo sta imam na disku trenutno. Malo sam se zabrojao, na disku imam preko 22GB videosa, i to je ovo sto vidis u attachu, i plus sto imam na DVDs.

si to skino sa neta ili.....ako jesi moze link:P

nikola1111
03-08-2009, 10:22
I ja treba da sednem i naucim teoriju, ali nemam vremena jbg... A kako ce izgledati?? Pa dosadno, smor, itd.. :)
stvari koje volish ne mogu da te smore:P

nosferato
03-08-2009, 11:53
juce sam otkrio jedan sajt.... http://www.guitar-tube.com/guitar_lessons/ ... imas ovde dosta korisnog materijala.... a sto se tice onoga da mora prvo da se svira klasicna, pa akusticna pa elektricna, to je cista glupost.Mozes i odmah elektricnu.Kupicu na kraju ozvucenu akustaru,malo kvalitetniju,tako da je ne prevazidjem posle 3meseca pa da trazim novu gitaru da kupujem

nosferato
21-09-2009, 19:15
jel ima neko ovo ?[/URL]
learn & master guitar with steve krenz
[URL="http://www.freshwap.net/forums/e-books-tutorials/122404-learn-master-guitar-steve-krenz-complete-8gb.html"] (http://www.freshwap.net/forums/e-books-tutorials/122404-learn-master-guitar-steve-krenz-complete-8gb.html)

mLaDi HaCKeR
21-09-2009, 19:30
Learn & Master Guitar with Steve Krenz

1. Learn & Master Guitar - 20 Lessons

http://rapidshare.com/files/247973930/Session.1.Starting.Off.Right.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247973847/Session.1.Starting.Off.Right.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247973868/Session.1.Starting.Off.Right.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247973530/Session.1.Starting.Off.Right.part4.rar
http://rapidshare.com/files/247973888/Session.2.Notes.1st.2nd.Strings.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247973810/Session.2.Notes.1st.2nd.Strings.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247973405/Session.2.Notes.1st.2nd.Strings.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247973885/Session.3.Notes.3rd.4th.Strings.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247973792/Session.3.Notes.3rd.4th.Strings.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247973923/Session.3.Notes.3rd.4th.Strings.rar
http://rapidshare.com/files/247973813/Session.4.Notes.the.5th.6th.Strings.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247973871/Session.4.Notes.the.5th.6th.Strings.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247973873/Session.4.Notes.the.5th.6th.Strings.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247973326/Session.4.Notes.the.5th.6th.Strings.part4.rar
http://rapidshare.com/files/247973889/Session.5.Basic.Open.Chords.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247973890/Session.5.Basic.Open.Chords.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247973734/Session.5.Basic.Open.Chords.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247973379/Session.5.Basic.Open.Chords.part4.rar
http://rapidshare.com/files/247980458/Session.6.Minor.Seventh.Suspended.Chords.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247980385/Session.6.Minor.Seventh.Suspended.Chords.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247980611/Session.6.Minor.Seventh.Suspended.Chords.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247978584/Session.6.Minor.Seventh.Suspended.Chords.part4.rar
http://rapidshare.com/files/247981784/Session.7.Barre.Chords.on.the.6th.String.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247981005/Session.7.Barre.Chords.on.the.6th.String.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247980221/Session.7.Barre.Chords.on.the.6th.String.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247981809/Session.8.Barre.Chords.on.the.5th.String.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247980921/Session.8.Barre.Chords.on.the.5th.String.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247977979/Session.8.Barre.Chords.on.the.5th.String.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247980769/Session.9.The.Secret.to.Great.Strumming.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247981889/Session.9.The.Secret.to.Great.Strumming.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247977970/Session.9.The.Secret.to.Great.Strumming.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247980996/Session.10.Fingerstyle.Guitar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247981717/Session.10.Fingerstyle.Guitar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247981538/Session.10.Fingerstyle.Guitar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247980445/Session.11.Pentatonic.Scales.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247980776/Session.11.Pentatonic.Scales.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247978592/Session.11.Pentatonic.Scales.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247980620/Session.12.Advanced.Chords.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247981927/Session.12.Advanced.Chords.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247978283/Session.12.Advanced.Chords.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247982056/Session.13.Playing.the.Blues.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247977418/Session.13.Playing.the.Blues.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247979325/Session.13.Playing.the.Blues.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247985520/Session.14.Giving.Your.Playing.Some.Style.part1.ra r
http://rapidshare.com/files/247986264/Session.14.Giving.Your.Playing.Some.Style.part2.ra r
http://rapidshare.com/files/247986208/Session.14.Giving.Your.Playing.Some.Style.part3.ra r
http://rapidshare.com/files/247983515/Session.14.Giving.Your.Playing.Some.Style.part3.ra r
http://rapidshare.com/files/247985617/Session.15.Electric.Guitar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247983571/Session.15.Electric.Guitar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247985604/Session.15.Electric.Guitar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247984461/Session.15.Electric.Guitar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247985630/Session.16.Advanced.Strumming.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247986407/Session.16.Advanced.Strumming.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247986217/Session.17.Going.Beyond.the.First.Position.part1.r ar
http://rapidshare.com/files/247986175/Session.17.Going.Beyond.the.First.Position.part2.r ar
http://rapidshare.com/files/247986273/Session.18.Jazz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247985406/Session.18.Jazz.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247985728/Session.19.Soloing.AVI.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247984570/Session.19.Soloing.AVI.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247985894/Session.20.All.The.Chords.You.Need.to.Know.part1.r ar
http://rapidshare.com/files/247984995/Session.20.All.The.Chords.You.Need.to.Know.part2.r ar2. Learn and Master Guitar Workshop - 20 Lessons

http://rapidshare.com/files/247999258/Learn.Master.Guitar.Workshop.part01.rar
http://rapidshare.com/files/247999651/Learn.Master.Guitar.Workshop.part02.rar
http://rapidshare.com/files/247999148/Learn.Master.Guitar.Workshop.part03.rar
http://rapidshare.com/files/247999299/Learn.Master.Guitar.Workshop.part04.rar
http://rapidshare.com/files/247999384/Learn.Master.Guitar.Workshop.part05.rar
http://rapidshare.com/files/247999061/Learn.Master.Guitar.Workshop.part06.rar
http://rapidshare.com/files/248001121/Learn.Master.Guitar.Workshop.part07.rar
http://rapidshare.com/files/247999209/Learn.Master.Guitar.Workshop.part08.rar
http://rapidshare.com/files/247999274/Learn.Master.Guitar.Workshop.part09.rar
http://rapidshare.com/files/247999114/Learn.Master.Guitar.Workshop.part10.rar
http://rapidshare.com/files/247999337/Learn.Master.Guitar.Workshop.part11.rar
http://rapidshare.com/files/247999326/Learn.Master.Guitar.Workshop.part12.rar
http://rapidshare.com/files/247999077/Learn.Master.Guitar.Workshop.part13.rar
http://rapidshare.com/files/248000662/Learn.Master.Guitar.Workshop.part14.rar
http://rapidshare.com/files/248001257/Learn.Master.Guitar.Workshop.part15.rar
http://rapidshare.com/files/247999218/Learn.Master.Guitar.Workshop.part16.rar
http://rapidshare.com/files/247999425/Learn.Master.Guitar.Workshop.part17.rar
http://rapidshare.com/files/247999176/Learn.Master.Guitar.Workshop.part18.rar
http://rapidshare.com/files/247999366/Learn.Master.Guitar.Workshop.part19.rar
http://rapidshare.com/files/247999389/Learn.Master.Guitar.Workshop.part20.rar
http://rapidshare.com/files/247999429/Learn.Master.Guitar.Workshop.part21.rar
http://rapidshare.com/files/248001105/Learn.Master.Guitar.Workshop.part22.rar
http://rapidshare.com/files/247999257/Learn.Master.Guitar.Workshop.part23.rar
http://rapidshare.com/files/247999293/Learn.Master.Guitar.Workshop.part24.rar
http://rapidshare.com/files/247999204/Learn.Master.Guitar.Workshop.part25.rar
http://rapidshare.com/files/247999393/Learn.Master.Guitar.Workshop.part26.rar
http://rapidshare.com/files/247999341/Learn.Master.Guitar.Workshop.part27.rar
http://rapidshare.com/files/248001167/Learn.Master.Guitar.Workshop.part28.rar
http://rapidshare.com/files/247999199/Learn.Master.Guitar.Workshop.part29.rar
http://rapidshare.com/files/247999342/Learn.Master.Guitar.Workshop.part30.rar
http://rapidshare.com/files/247999989/Learn.Master.Guitar.Workshop.part31.rar 3. Jam Along CDs

http://rapidshare.com/files/248000271/Jam.Along.CD1.rar
http://rapidshare.com/files/248000231/Jam.Along.CD2.rar
http://rapidshare.com/files/248000618/Jam.Along.CD3.rar
http://rapidshare.com/files/248000810/Jam.Along.CD4.rar
http://rapidshare.com/files/248001119/Jam.Along.CD5.part1.rar
http://rapidshare.com/files/248000158/Jam.Along.CD5.part2.rar Missing songs from Jam Along

16.Love me tender (Fast)
17.Minuet in C (Slow)
18.Minuet in C (Medium)
19.Minuet in C (Fast)
20.Simple gifts (Slow)
21.Simple gifts (Medium)
22.Simple gifts (Fast)
23.The star spangled banner (Slow)
24.The star spangled banner (Medium)
25.The star spangled banner (Fast)
26.Minuet in G (Slow)
27.Minuet in G (Medium)
28.Minuet in G (Fast)
http://rapidshare.com/files/248000069/springtime.rar

Jam-Along cd2 ---> files 14-28
http://rapidshare.com/files/248000067/early_springtime.rar

Password: warez-bb.org 4.Learn & Master Guitar (108 pages) - Guitar Manual (182 pages)

http://rapidshare.com/files/247999873/1.L.M.Guitar.Manual.rar
http://rapidshare.com/files/247999870/2.L.M.Bonus.Workshop.Manual.rar
http://rapidshare.com/files/248000488/Tuning.Lesson.rar
http://rapidshare.com/files/247999880/Tuning.rar

Linkovi za fajlove u kojima se nalaze linkovi za verziju od 16 DVD-a:
http://www.filefactory.com/file/af8046c/n/LM_Krenz_D1_D2_txt
http://www.filefactory.com/file/af9bb16/n/LM_Krenz_D3_D4_txt
http://www.filefactory.com/file/af90h0e/n/LM_Krenz_D5_D6_txt
http://www.filefactory.com/file/af920h4/n/LM_Krenz_D7_D8_txt
http://www.filefactory.com/file/agadab3/n/LM_Krenz_D9_D10_txt
http://www.filefactory.com/file/agag97b/n/LM_Krenz_D11_D12_txt
http://www.filefactory.com/file/agb5f89/n/LM_Krenz_D13_D14_txt
http://www.filefactory.com/file/agb89cf/n/LM_Krenz_D15_D16_txt

I za one koje koriste CryptLoad, kompletni linkovi u jednom fajlu (prva verzija - od 1 do 4):

nosferato
21-09-2009, 23:49
:D Fala! Naso sam ja nesto slicno,ali sam mislio da ima neko gotovo,da ne moram da skidam pa da mu dam 1000din. da mi da :D Nista, od oktobra krecem da skidam.... tnx again

a ne kapiram....kao ima 20dvd....sa torrenta kad se skida 1dvd ima oko 3.5 GB a ovo sve ima mnogo manje...u cemu je fazon?

mLaDi HaCKeR
22-09-2009, 00:18
a ne kapiram....kao ima 20dvd....sa torrenta kad se skida 1dvd ima oko 3.5 GB a ovo sve ima mnogo manje...u cemu je fazon?
Prva verzija je iz chetiri dela, i zauzima 8GB. A druga ima 16DVD-a. Pojma nemam koja je razlika izmedju njih, ali je verovatno ova druga dosta bolja i 'originalnija'.

nosferato
23-09-2009, 22:16
nece ovaj filefactory preko cryptloada da mi radi....sta da radim?

mLaDi HaCKeR
23-09-2009, 23:19
nece ovaj filefactory preko cryptloada da mi radi....sta da radim?
Skini svaki *.txt fajl posebno... u tim fajlovima su linkovi. Ali mislim da su i ti linkovi, koji se nalaze unutar *.txt fajlova takodje sa FileFactory-a, tako da... moracesh sve manualno da radish :( jbg

nosferato
24-09-2009, 00:46
pa jesu sa filefactorija....ubaci ih crypt al kad krene da skida samo se iz zelene prebaci u crvenu zvezdicu. Joj, ubicu se...ovde ima milijardu linkova...

mLaDi HaCKeR
24-09-2009, 01:05
Joj, ubicu se...ovde ima milijardu linkova...
Onda skini ovu prvu verziju - ona ti je sa rapidshare-a. A i dovoljna ti je za pochetak.

nosferato
30-09-2009, 21:08
daj bre,skinuo sam ceo onaj spisak za prvi dvd al neki fale.....fale mi 2.rar i 50-ti....daj vadi me....5dana vec skidam taj 1dvd

nosferato
10-10-2009, 14:03
I za one koje koriste CryptLoad, kompletni linkovi u jednom fajlu (prva verzija - od 1 do 4):

ovo je isti djavo kao i ono prvo....skinuo sam onaj prvi dvd,onih 76fajlova,kako vec i isti je djavo kao i ova prva verzija,samo sto je mnogo vece(mislim u MB,odnosno GB). Inace ovo sa rapida je prebaceno u .avi i super su lekcije,sve sto treba ima,cak i za naprednije gitariste. Kad bi ovo sve neko savladao,mogao bi sebe da nazove gitaristom....Znaci ko hoce da skida te cd-e,skidajte tu prvu kao manju verziju,ista je kao i ova druga,nemojte za dz da se zamlacujete ko ja...pozz

mLaDi HaCKeR
10-10-2009, 14:53
ovo je isti djavo kao i ono prvo....skinuo sam onaj prvi dvd,onih 76fajlova,kako vec i isti je djavo kao i ova prva verzija,samo sto je mnogo vece(mislim u MB,odnosno GB). Inace ovo sa rapida je prebaceno u .avi i super su lekcije,sve sto treba ima,cak i za naprednije gitariste. Kad bi ovo sve neko savladao,mogao bi sebe da nazove gitaristom....Znaci ko hoce da skida te cd-e,skidajte tu prvu kao manju verziju,ista je kao i ova druga,nemojte za dz da se zamlacujete ko ja...pozz
Ta prva je verovatno Rip-ovana verzija.

nosferato
10-10-2009, 15:14
jeste.....

jel neko moze da mi preporuci el. gitaru da me sa sve pojacalom izadje do nekih 22-24k din.? Svirao bih sve zivo,za svoju dusu...ne bih narodnjake i mozda onaj najtvrdji metal,a ostalo sta god mi padne na pamet....ako nista drugo,dajte neki savet sta bi ta gitara trebala da ima,sta obavezno zaobidjem,itd.... tnx

salsero
11-11-2009, 19:58
Zanima me gde se nalazi skola gitare? Adresa i broj imam brata koji uci po sluhu i ima 21 god pa mi treba mala pomoc. Hvala unapred.

salsero
11-11-2009, 20:00
Moze li mala pomoc? Treba mi adresa skole za gitaru?

nosferato
11-11-2009, 22:11
skola gitare predstavlja onaj fajl na prvoj strani....ako hoce da uci sam,moze,imaju super video lekcije na prethodnoj strani....moze mnogo da nauci....attachovan je fajl.....ispod texta
to nek skine i bice mu i vise nego dovoljno za pocetak,a i za neku sredinu.... :D

wizard666
20-11-2009, 12:02
Nosferato, ne spominjes da li si kupio instrument??

nosferato
20-11-2009, 14:17
jesam :D Pre neki dan.... kupio sam Ibanez GRGR121 sa 2humbackera,super je....i pojacalo microcube RX :D

Milantex
20-11-2009, 15:35
jesam :D Pre neki dan.... kupio sam Ibanez GRGR121 sa 2humbackera,super je....i pojacalo microcube RX :D

:) Mmmm.. NICE!!!

http://profile.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/8/1/0/2/810276/pics/_c569157_image_0.jpg

wizard666
20-11-2009, 16:56
Nije los taj Ibanez. Probao sam jedan. Moze da da fin zvuk :)

wizard666
20-11-2009, 17:06
A evo i mog ljubimca

http://www.rocknrollweekend.com/Aqua%20Wolf%20Special%20Flametop%20crop.jpg
http://k43.pbase.com/g4/04/638704/2/61303242.PeaveyWolfgangQTSpecial.jpg

Kao i

http://www.firstqualitymusic.com/images/product/1376/P_1376_L00.jpg
Ajde i ostali. Postujte vase komade

nosferato
20-11-2009, 18:28
u jbt.....koliko si platio pojacalo ? Koja ti je ta gitara?

wizard666
20-11-2009, 19:05
Gitara je Peavey EVH Wolfgang Special.

Pojacalo (Line 6 spider III 150) mi je uletelo polovno za 300 eur i nimalo se nisam razmisljao da li ga uzeti ili ne. Iskreno, jede malu decu. Samo sto nije bas za stan... blago mojim komsijama :)

nosferato
20-11-2009, 19:17
ja sam isprobavao moju gitaru na tom pojacalu....ogromno je :) ....isprobavao sam i neki peavey deluxe i ne znam tacno dalje kako ide oznaka, gitara je vrh, ima tri single coil-a,prelep zvuk ima,skroz cist,al kintu nisam imao za nju,iako je samo 22000. Mada i ova moja rastura i totalno se ne zalim,nisam pogresio :D

wizard666
20-11-2009, 19:44
Jeste ogromno ali ima i to svoje dobre strane. Posto trenutno lezim bolestan bas mi lepo sluzi pored kreveta da odlazem stvari :D

Inace smo ga nosili u jedno prazno skladiste i odvrnuli na najjace tj na 9 od 10. Zamalo nas nocni cuvar nije ubio. A kucica mu je valjano udaljena od objekta.

wizard666
02-12-2009, 17:40
E, a stigla i jos jedna igracka. A sa ovim bas ima da se igra :) Ko je zainteresovan za druzenje neka se javlja.

http://www.tunnelvisionmusic.com/images/products/g7.1ut.jpg

Mijo
05-12-2009, 21:00
Ima li ovakva školica za bas gitaru?

nosferato
26-02-2010, 02:46
http://www.aaronsguitarlessons.com/basslessons.html

evo naiso na nesto pa ti mozda posluzi......

thecoby
26-02-2010, 12:33
Evo i moje.

http://www.kalakendar.com/images/Tumbi.jpg

nosferato
20-03-2010, 20:43
jel moze neko da mi nadje linkove za Learn & Master :
-drums
-piano
-painting
-a moze i blues guitar :)

posto ja ocigledno google vise ne znam da koristim......

mLaDi HaCKeR
21-03-2010, 05:37
Learn and Master Piano with Will Barrow | 14 DVDs |+38GB

Evo ti za pochetak samo za PIANO:

BOOKS:
http://www.megaupload.com/?d=JHCP3MDF
http://www.megaupload.com/?d=WAAPK9Y8
http://www.megaupload.com/?d=HRBF2073
http://www.megaupload.com/?d=5H36VWZ0

DVD-1

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=3UTHL4I3
http://www.megaupload.com/?d=AZT9A8BD
http://www.megaupload.com/?d=EFQTST5M
http://www.megaupload.com/?d=4PRHBSYF
http://www.megaupload.com/?d=9YYGGYUH

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=Z3AVR7L4
http://www.megaupload.com/?d=IYK9K7W9
http://www.megaupload.com/?d=MQU0Z3NJ
http://www.megaupload.com/?d=Y7L4Y2A2
http://www.megaupload.com/?d=3EHF034C

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=4JV6LHP4
http://www.megaupload.com/?d=PDQFUZEI
http://www.megaupload.com/?d=VEXK6J1H
http://www.megaupload.com/?d=994HMGPS
http://www.megaupload.com/?d=MOJO4WXQ

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=RV4K1UA4
http://www.megaupload.com/?d=BJFUJU87
http://www.megaupload.com/?d=TSWSA8FS
http://www.megaupload.com/?d=N8OCEONM
http://www.megaupload.com/?d=MI74BI60

21 - 25
http://www.megaupload.com/?d=6HXTIQX1
http://www.megaupload.com/?d=ROJIJGQP
http://www.megaupload.com/?d=3MODZI9Q
http://www.megaupload.com/?d=ONP39FHF
http://www.megaupload.com/?d=09AK2B5T

26 - 30
http://www.megaupload.com/?d=B54PF7FO
http://www.megaupload.com/?d=HD15YV3V
http://www.megaupload.com/?d=VJA3AJHA
http://www.megaupload.com/?d=TVUCO4PV
http://www.megaupload.com/?d=NLNL8REJ

sfv
http://www.megaupload.com/?d=NHU8KPMW

DVD-2

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=7GN4961G
http://www.megaupload.com/?d=WP59Q73A
http://www.megaupload.com/?d=6WCN77RW
http://www.megaupload.com/?d=YGO71JK7
http://www.megaupload.com/?d=3LX73KUI

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=VHOOC9PS
http://www.megaupload.com/?d=2DGYSZN9
http://www.megaupload.com/?d=2B2GVXU5
http://www.megaupload.com/?d=3GG3H935
http://www.megaupload.com/?d=08X0HEB4

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=5P7M2UXK
http://www.megaupload.com/?d=1LQNWR4B
http://www.megaupload.com/?d=8SB8RMC6
http://www.megaupload.com/?d=VT7EWZOE
http://www.megaupload.com/?d=S8UJYPCX

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=JHFEFVDO
http://www.megaupload.com/?d=WP6E5IKX
http://www.megaupload.com/?d=D2F55RMI
http://www.megaupload.com/?d=65KXCSGY
http://www.megaupload.com/?d=OBQXNJIK

21 - 25
http://www.megaupload.com/?d=8649O6BF
http://www.megaupload.com/?d=CKQ4BMNR
http://www.megaupload.com/?d=DF6X0KKW
http://www.megaupload.com/?d=1DOXJNPM
http://www.megaupload.com/?d=XRRWCPTW

sfv
http://www.megaupload.com/?d=CNBPI2GD

DVD-3

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=72IY0MN7
http://www.megaupload.com/?d=H8XVHXNU
http://www.megaupload.com/?d=EJTL04DM
http://www.megaupload.com/?d=96MR2HFZ
http://www.megaupload.com/?d=7PV806LN

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=0ABEDAJ8
http://www.megaupload.com/?d=9305Y4EG
http://www.megaupload.com/?d=OL6DCWIK
http://www.megaupload.com/?d=T4BU7SW8
http://www.megaupload.com/?d=04S223S6

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=81B8TU2J
http://www.megaupload.com/?d=2D4HWGH3
http://www.megaupload.com/?d=0UIQEKGF
http://www.megaupload.com/?d=HQ5ARD9N
http://www.megaupload.com/?d=S41XBMYQ

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=MCILCAVD
http://www.megaupload.com/?d=1X2UYKQF
http://www.megaupload.com/?d=BDM2UL3Y
http://www.megaupload.com/?d=DVWP4S60
http://www.megaupload.com/?d=G2CAD4E1

21 - 25
http://www.megaupload.com/?d=KWUQNC9Z
http://www.megaupload.com/?d=XXFRT880
http://www.megaupload.com/?d=9V6UQPEU

sfv
http://www.megaupload.com/?d=WBG8WPQZ

DVD-4

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=UNDRJ8Z1
http://www.megaupload.com/?d=AASX73HE
http://www.megaupload.com/?d=C2EWLFGU
http://www.megaupload.com/?d=4FR3ROLR
http://www.megaupload.com/?d=AVF9QHW3

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=66GQ6D22
http://www.megaupload.com/?d=HDH54TFA
http://www.megaupload.com/?d=VUJW2XDM
http://www.megaupload.com/?d=8LAHKZ29
http://www.megaupload.com/?d=IW0K44C9

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=N8X6QKKY
http://www.megaupload.com/?d=T6SBK8GL
http://www.megaupload.com/?d=Y5Z93YUV
http://www.megaupload.com/?d=85G9VMSX
http://www.megaupload.com/?d=6I0BQW40

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=4A8UNUG2
http://www.megaupload.com/?d=J13S2SD8
http://www.megaupload.com/?d=8VDSW14F
http://www.megaupload.com/?d=DJLLWDAT
http://www.megaupload.com/?d=I7CJARTA

21 - 22
http://www.megaupload.com/?d=P4PWZDS9
http://www.megaupload.com/?d=IH3WLGG0

sfv
http://www.megaupload.com/?d=2ZPE4V7Q

DVD-5

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=0764EEH3
http://www.megaupload.com/?d=JCWC0ZTA
http://www.megaupload.com/?d=QY7UINBE
http://www.megaupload.com/?d=DEMCMAWM
http://www.megaupload.com/?d=GTBNYUIV

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=UBQPS0IW
http://www.megaupload.com/?d=KJZRYOQZ
http://www.megaupload.com/?d=KQ78XMTX
http://www.megaupload.com/?d=6M2DPKWR
http://www.megaupload.com/?d=N89YVTO4

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=H2LXVMRC
http://www.megaupload.com/?d=PV5MY2KP
http://www.megaupload.com/?d=F6VT1V4E
http://www.megaupload.com/?d=A4M7PI4O
http://www.megaupload.com/?d=MMPLC8TK

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=B0OOYSJI
http://www.megaupload.com/?d=CC1EEBEH
http://www.megaupload.com/?d=KOB0U5RK
http://www.megaupload.com/?d=D85S2JXO
http://www.megaupload.com/?d=7BC8QTGS

sfv
http://www.megaupload.com/?d=Z0FW50N0

DVD-6

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=RFG50YHU
http://www.megaupload.com/?d=36NQTSS9
http://www.megaupload.com/?d=5SKF8BWJ
http://www.megaupload.com/?d=SN45OUYT
http://www.megaupload.com/?d=A7NT1XL5

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=38LZMHTJ
http://www.megaupload.com/?d=80HGBSGR
http://www.megaupload.com/?d=5V1OGUJY
http://www.megaupload.com/?d=0J5CO8PT
http://www.megaupload.com/?d=KHDN75T3

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=CE6RYG1O
http://www.megaupload.com/?d=DTYIINPK
http://www.megaupload.com/?d=H7NNGMNE
http://www.megaupload.com/?d=UHQ08157
http://www.megaupload.com/?d=DAKMXP67

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=FYG9Y3Y6
http://www.megaupload.com/?d=ASWDHTFY
http://www.megaupload.com/?d=1L9O69AG
http://www.megaupload.com/?d=356RPGW0
http://www.megaupload.com/?d=LJVTDL2H

21 - 22
http://www.megaupload.com/?d=Z6Q7RAD4
http://www.megaupload.com/?d=O4V6LPE0

sfv
http://www.megaupload.com/?d=XLWSVSH0

DVD-7

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=KGPHQIVG
http://www.megaupload.com/?d=V7DTU8TW
http://www.megaupload.com/?d=1D5ZC9U7
http://www.megaupload.com/?d=F5OX72VF
http://www.megaupload.com/?d=ZZQY4T3R

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=ALVNX4C0
http://www.megaupload.com/?d=PR8YA3OW
http://www.megaupload.com/?d=VL46KHUN
http://www.megaupload.com/?d=ZJHOR300
http://www.megaupload.com/?d=4JSOBNNN

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=SXZDZI0C
http://www.megaupload.com/?d=J3O0WP40
http://www.megaupload.com/?d=CNBJ4MB0
http://www.megaupload.com/?d=1XA7FNFW
http://www.megaupload.com/?d=TP4EJCKO

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=CMCWXN0T
http://www.megaupload.com/?d=D01KRD4B
http://www.megaupload.com/?d=XVBBPCYY
http://www.megaupload.com/?d=HTIUR417
http://www.megaupload.com/?d=KP55BRGF

21 - 25
http://www.megaupload.com/?d=UXI0EMDE
http://www.megaupload.com/?d=N1FVIFFH

sfv
http://www.megaupload.com/?d=2P9CVAIY

DVD-8

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=D7F6BX27
http://www.megaupload.com/?d=DOOOF4F4
http://www.megaupload.com/?d=GOL2A7P2
http://www.megaupload.com/?d=HU76LR33
http://www.megaupload.com/?d=0FFQ69YG

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=6OYXF1J6
http://www.megaupload.com/?d=RGFU0PSF
http://www.megaupload.com/?d=P2RLD73R
http://www.megaupload.com/?d=APK898R4
http://www.megaupload.com/?d=DOGGR3KK

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=9BXVP1CI
http://www.megaupload.com/?d=5ND842AY
http://www.megaupload.com/?d=FCW3WEFM
http://www.megaupload.com/?d=T7AOIW37
http://www.megaupload.com/?d=P5H2N2VF

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=XT6PGP9G
http://www.megaupload.com/?d=VK9OBBXQ
http://www.megaupload.com/?d=TJPPH30C
http://www.megaupload.com/?d=180H7XOG
http://www.megaupload.com/?d=6YE36BCG

21 - 23
http://www.megaupload.com/?d=IQIKYFIC
http://www.megaupload.com/?d=L9LWHTRM
http://www.megaupload.com/?d=QQAH87TM

sfv
http://www.megaupload.com/?d=Y9AOJ52W

DVD-9

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=AR3BZ3WT
http://www.megaupload.com/?d=JC2SP66D
http://www.megaupload.com/?d=0IDYGADC
http://www.megaupload.com/?d=0D6IA5NB
http://www.megaupload.com/?d=RIM34G7P

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=HQOME9AI
http://www.megaupload.com/?d=L2MDVIIP
http://www.megaupload.com/?d=NZOET9CF
http://www.megaupload.com/?d=BCSTQ7O5
http://www.megaupload.com/?d=SJB4VXB8

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=3WY9DP3I
http://www.megaupload.com/?d=WIZUBI80
http://www.megaupload.com/?d=VFL4XW6Z
http://www.megaupload.com/?d=TXAHQANX
http://www.megaupload.com/?d=00XGVPS1

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=LU70WUVO
http://www.megaupload.com/?d=OE89XXOA
http://www.megaupload.com/?d=6JMJ6U1I
http://www.megaupload.com/?d=ZKTUV3IK
http://www.megaupload.com/?d=FVK83U9O

21 - 24
http://www.megaupload.com/?d=L4RWY5WM
http://www.megaupload.com/?d=40T05HI8
http://www.megaupload.com/?d=0R2DU7TA
http://www.megaupload.com/?d=35Q1B59Z

sfv
http://www.megaupload.com/?d=J6CB29H5

DVD-10

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=3WCDA1F4
http://www.megaupload.com/?d=19VQNI4K
http://www.megaupload.com/?d=20PIE1Q3
http://www.megaupload.com/?d=K78EU98L
http://www.megaupload.com/?d=ZMN54TR1

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=RC54DNXX
http://www.megaupload.com/?d=BCA6MUWI
http://www.megaupload.com/?d=7OXK8JVO
http://www.megaupload.com/?d=S3Z2NEY7
http://www.megaupload.com/?d=1I2CTKED

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=JHAIY0WV
http://www.megaupload.com/?d=PAO4WVYH
http://www.megaupload.com/?d=7TF97D7V
http://www.megaupload.com/?d=J6A20944
http://www.megaupload.com/?d=EO7TPL2G

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=YC6FOKE0
http://www.megaupload.com/?d=1LOUBWG6
http://www.megaupload.com/?d=JH66IO4B
http://www.megaupload.com/?d=Q6FWK62I
http://www.megaupload.com/?d=O8XJPLA5

21 - 23
http://www.megaupload.com/?d=1QHE9T46
http://www.megaupload.com/?d=0ASKQBKQ
http://www.megaupload.com/?d=AHV9FFS7

sfv
http://www.megaupload.com/?d=MS2CMF5P

DVD-11

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=ELAXWXJL
http://www.megaupload.com/?d=TL8EPQ8R
http://www.megaupload.com/?d=8UGMESQI
http://www.megaupload.com/?d=BSUQ63YG
http://www.megaupload.com/?d=7G6W60K8

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=Q5S86IA0
http://www.megaupload.com/?d=LSAT9ZT3
http://www.megaupload.com/?d=TLD4ADIK
http://www.megaupload.com/?d=9UDSKZ47
http://www.megaupload.com/?d=UHXROP5O

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=ZV3NUBZL
http://www.megaupload.com/?d=GI0E3I3N
http://www.megaupload.com/?d=PIU8S0YO
http://www.megaupload.com/?d=3RXNY594
http://www.megaupload.com/?d=NLY3NTUC

16 - 21
http://www.megaupload.com/?d=I2RSXBG2
http://www.megaupload.com/?d=0V40TAR6
http://www.megaupload.com/?d=2CH2OY8D
http://www.megaupload.com/?d=ZBVUVS00
http://www.megaupload.com/?d=9MUT9UMN
http://www.megaupload.com/?d=JFIMDE50

sfv
http://www.megaupload.com/?d=9WXE1KMI

DVD-12

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=W5GA8QN9
http://www.megaupload.com/?d=U32H5VQS
http://www.megaupload.com/?d=F299W84E
http://www.megaupload.com/?d=OHWPZ14E
http://www.megaupload.com/?d=TI3LLV2L

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=AGRFIUSI
http://www.megaupload.com/?d=A7L2YT5K
http://www.megaupload.com/?d=C035DRAQ
http://www.megaupload.com/?d=ZTT2Z2FY
http://www.megaupload.com/?d=R2VKYWG2

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=LSMJWNFN
http://www.megaupload.com/?d=TXZG65SW
http://www.megaupload.com/?d=YJOX23ZM
http://www.megaupload.com/?d=CSTBK3TJ
http://www.megaupload.com/?d=A61PITXX

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=80EID3Q8
http://www.megaupload.com/?d=DMLSC7FO
http://www.megaupload.com/?d=LHUS4MA7
http://www.megaupload.com/?d=RLNBK7YS
http://www.megaupload.com/?d=64Y9H432

21 - 27
http://www.megaupload.com/?d=0R8843UI
http://www.megaupload.com/?d=ST5XKDLQ
http://www.megaupload.com/?d=~censored~ (http://www.megaupload.com/?d=%7Ecensored%7E)
http://www.megaupload.com/?d=QQ59SBPF
http://www.megaupload.com/?d=AUOC8ZPC
http://www.megaupload.com/?d=B6LE8S2G
http://www.megaupload.com/?d=ZSGY1013

sfv
http://www.megaupload.com/?d=0YJ5LCVA

DVD-13

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=MWKU97Y0
http://www.megaupload.com/?d=R1JRZLWN
http://www.megaupload.com/?d=R5T5VT8X
http://www.megaupload.com/?d=EY9NKN5L
http://www.megaupload.com/?d=251Z01YY

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=KJ4MY4W0
http://www.megaupload.com/?d=AJO2EXMQ
http://www.megaupload.com/?d=IU24LF2C
http://www.megaupload.com/?d=28SJ63AO
http://www.megaupload.com/?d=1ILT4RD3

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=M43XXQEY
http://www.megaupload.com/?d=3UMOFP84
http://www.megaupload.com/?d=EZMP4ZTK
http://www.megaupload.com/?d=NQNIYUGF
http://www.megaupload.com/?d=Y0CJGRZ2

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=2IBCBMFK
http://www.megaupload.com/?d=OEBABSZN
http://www.megaupload.com/?d=6I7I99H0
http://www.megaupload.com/?d=0IS9E2RP
http://www.megaupload.com/?d=SD0FPGJ8

21 - 24
http://www.megaupload.com/?d=9T7LXCHX
http://www.megaupload.com/?d=BNICA67V
http://www.megaupload.com/?d=5A1P25IP
http://www.megaupload.com/?d=8FSR805R

sfv
http://www.megaupload.com/?d=IRVERN9S

DVD-14

1 - 5
http://www.megaupload.com/?d=OGWI24JE
http://www.megaupload.com/?d=CGTBFWRC
http://www.megaupload.com/?d=A7GD4CZM
http://www.megaupload.com/?d=KJLNQQ4E
http://www.megaupload.com/?d=DRG5GMZF

6 - 10
http://www.megaupload.com/?d=DKG560ND
http://www.megaupload.com/?d=9FU7EZQZ
http://www.megaupload.com/?d=R0XZYQML
http://www.megaupload.com/?d=JNAY5VC1
http://www.megaupload.com/?d=E6GT04TT

11 - 15
http://www.megaupload.com/?d=5IPAWWOZ
http://www.megaupload.com/?d=7S7GA4XL
http://www.megaupload.com/?d=EODWUASW
http://www.megaupload.com/?d=MPHILV7F
http://www.megaupload.com/?d=MD72YKM6

16 - 20
http://www.megaupload.com/?d=929775HK
http://www.megaupload.com/?d=216E74MR
http://www.megaupload.com/?d=2F0576WD
http://www.megaupload.com/?d=3VJ0CT66
http://www.megaupload.com/?d=LIB5CTG0

21 - 25
http://www.megaupload.com/?d=8768769X
http://www.megaupload.com/?d=X2DC32AH
http://www.megaupload.com/?d=DGXLD0TE
http://www.megaupload.com/?d=RZUZIC1X
http://www.megaupload.com/?d=QR4Q6T2U

26 - 30
http://www.megaupload.com/?d=JHFEDEN4
http://www.megaupload.com/?d=B2E78GGB
http://www.megaupload.com/?d=XFK7E85X
http://www.megaupload.com/?d=QPSDR85P
http://www.megaupload.com/?d=XKQ9AOUY

sfv
http://www.megaupload.com/?d=YNMID7Q0

Ako se nisi uplashio od velikog broja linkova (ukupno 354), dobicesh i ostalo shto si trazio... samo da ne kachim za dzabe!!!

nosferato
21-03-2010, 11:59
a jel ima mozda ko za gitaru sto si mi nasao, onako smanjeno na 80-tak linkova? Ovo je bas mnogo :) Hvala u svakom slucaju

mLaDi HaCKeR
21-03-2010, 18:54
http://rapidshare.com/files/332019283/_Learn_Master_piano_1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332034247/_Learn_Master_piano_1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/332037689/_Learn_Master_piano_1.part3.rar

http://rapidshare.com/files/332052698/_Learn_Master_piano_2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332069086/_Learn_Master_piano_2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/332069216/_Learn_Master_piano_2.part3.rar

http://rapidshare.com/files/332147694/_Learn_Master_piano_3.part3.rar
http://rapidshare.com/files/332166701/_Learn_Master_piano_3.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332184570/_Learn_Master_piano_3.part2.rar

http://rapidshare.com/files/332204473/_Learn_Master_piano_4.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332226475/_Learn_Master_piano_4.part2.rar
http://rapidshare.com/files/332230661/_Learn_Master_piano_4.part3.rar

http://rapidshare.com/files/332296335/_Learn_Master_piano_5.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332316825/_Learn_Master_piano_5.part2.rar
http://rapidshare.com/files/332319680/_Learn_Master_piano_5.part3.rar

http://rapidshare.com/files/355965935/_Learn_Master_piano_6.part1.rar
http://rapidshare.com/files/355969903/_Learn_Master_piano_6.part2.rar
http://rapidshare.com/files/355980369/_Learn_Master_piano_6.part3.rar

http://rapidshare.com/files/356008860/_Learn_Master_piano_7.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356013897/_Learn_Master_piano_7.part3.rar
http://rapidshare.com/files/356017267/_Learn_Master_piano_7.part2.rar

http://rapidshare.com/files/356053374/_Learn_Master_piano_8.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356061469/_Learn_Master_piano_8.part3.rar
http://rapidshare.com/files/356061852/_Learn_Master_piano_8.part2.rar

http://rapidshare.com/files/356165620/_Learn_Master_piano_9.part2.rar
http://rapidshare.com/files/356171793/_Learn_Master_piano_9.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356184778/_Learn_Master_piano_9.part3.rar

http://rapidshare.com/files/356227647/_Learn_Master_piano_10.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356236013/_Learn_Master_piano_10.part2.rar
http://rapidshare.com/files/356241603/_Learn_Master_piano_10.part3.rar

http://rapidshare.com/files/356300792/_Learn_Master_piano_11.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356301452/_Learn_Master_piano_11.part2.rar
http://rapidshare.com/files/356303845/_Learn_Master_piano_11.part3.rar

http://rapidshare.com/files/356406273/_Learn_Master_piano_12.part2.rar
http://rapidshare.com/files/356409921/_Learn_Master_piano_12.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356433910/_Learn_Master_piano_12.part3.rar

http://rapidshare.com/files/356449472/_Learn_Master_piano_13.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356464231/_Learn_Master_piano_13.part3.rar
http://rapidshare.com/files/356469814/_Learn_Master_piano_13.part2.rar

http://rapidshare.com/files/356503152/_Learn_Master_piano_14.part1.rar
http://rapidshare.com/files/356508407/_Learn_Master_piano_14.part2.rar
http://rapidshare.com/files/356517231/_Learn_Master_piano_14.part3.rar

Books and Cd's

http://rapidshare.com/files/332270810/_Learn_Master_piano_Books.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/332250583/_Learn_Master_piano_Books.part1.rar.html

nosferato
21-03-2010, 21:36
Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nosferato
27-03-2010, 22:22
daj uputi me gde i kako nalazis te stvari da te ne cimam za dz.....

inace,jel ima neko Randjinu skolu gitare za pocetnike?