View Full Version : ozbiljno pitanje
nalickANA
07-03-2006, 22:13
да ли верујете да је човек слетео на месец?
au, otkud ti to pade na pamet(u slučaju da nisi plavuša) :lol: :lol: :lol:
Stvarno bre, kakvo ti je to pitanje!?
Pa zar to nije dokazano i prikazano bar 60 puta, kako je sleteo i sve to!
Znam da postoje pustinje u Mexiku koje su iste kao i mesec i tamo vezbaju astronaute, ali sto bi bre pravili onolike rakete!? i Bacali za jednu raketu koja ce da se raspadne pri izlasku iz atmosfere preko 1 milijarde dolara!?? :shock: :shock:
Chika Mishke
08-03-2006, 04:10
I kako bi odradili foru a da ih rusi ne izvale da baronishu?
Milanche7395
08-03-2006, 10:29
Ljudi su hodali po mesecu, i to je i dokazano! A koliko sam obaveshten, a mozda i nisam, slali su rakete i na Mars, al' bez posade!
Mom bivsem umrla baka ima vise od dve god...I odem ja na zalost,tamo mu familija i tako to...Sestra student ETF,mislim da je ujak zavrsio masinski fax...I umesto da zale baku oni smislili teoriju zavere kako rakete nikad nisu napravljene niti poslate u svemir nego je to sve namestaljka...Ja ih pitala otkud im to,a oni mi dali odgovor zato sto njima nije jasno kako raketa funkcionise,samim tim najverovatnije je da nikad nije ni odletela...Meni je tata jos odavno objasnio kako raketa funkcionise ali ja to nemam pojma da ponovim...Ne da sam odlepila nego brooka... Prvo sto sam se iznenadila da to jedan ozbiljan covek prica...Kao drugo bolje im je da pitaju strucnjaka ako nesto ne znaju nego da lupaju gluposti takve...Strasno!!!!
S_M_I_L_E
08-03-2006, 14:02
Pa bas da je sam covek sleteo na mesec ne verujem ali da je zakoracio na mesecevu povrs, e u to verujem! A i ako je sve to kao sto kazes farsa, onda su je mnooogo dobro odradili!
PhantomOfTheOpera
08-03-2006, 18:56
Da li verujete u vanzemaljski zivot, tj. postoje li "mali zeleni" :wink: ???
Johnny E.
08-03-2006, 19:17
Mom bivsem umrla baka ima vise od dve god...I odem ja na zalost,tamo mu familija i tako to...Sestra student ETF,mislim da je ujak zavrsio masinski fax...I umesto da zale baku oni smislili teoriju zavere kako rakete nikad nisu napravljene niti poslate u svemir nego je to sve namestaljka...Ja ih pitala otkud im to,a oni mi dali odgovor zato sto njima nije jasno kako raketa funkcionise,samim tim najverovatnije je da nikad nije ni odletela...Meni je tata jos odavno objasnio kako raketa funkcionise ali ja to nemam pojma da ponovim...Ne da sam odlepila nego brooka... Prvo sto sam se iznenadila da to jedan ozbiljan covek prica...Kao drugo bolje im je da pitaju strucnjaka ako nesto ne znaju nego da lupaju gluposti takve...Strasno!!!!
pa šta si mislila da srbi rade na sahranama. pa normalno da pričaju o drugim stvarima, a ne o pokojniku
Johnny E.
08-03-2006, 19:19
pa verujem u postojanje života na drugim planetama. a da su baš mali i zeleni, to je relativno, ali verovatno ih ima negde. jednom sam u Zabavniku čitao da na Neptunu ima nekih ribolikih bića većih od kitova po nekoliko puta
pa šta si mislila da srbi rade na sahranama. pa normalno da pričaju o drugim stvarima, a ne o pokojniku
Komunizam je cudo...
Johnny E.
08-03-2006, 20:44
Komunizam je cudo...
pa malo komunizam, a malo i srpski mentalitet. vidiš na primer, na selima, kad je sahrana, ljudi se skupe i pričaju nove abrove i jedu, jel' mi se čini da su sahrane u stvari više gozbe nego sahrane.
ali opet, to je sve samo da bi se skrenule misli sa smrti
nalickANA
08-03-2006, 22:30
pa verujem u postojanje života na drugim planetama. a da su baš mali i zeleni, to je relativno, ali verovatno ih ima negde. jednom sam u Zabavniku čitao da na Neptunu ima nekih ribolikih bića većih od kitova po nekoliko puta
сад га претера! једини ванземаљци које могу да нађу јесу неке врсте бактерија или нешто слично. и то ако су срећних руку. али ја свеједно верујем у њихово постојање. :)
PhantomOfTheOpera
08-03-2006, 23:04
сад га претера! једини ванземаљци које могу да нађу јесу неке врсте бактерија или нешто слично. и то ако су срећних руку. али ја свеједно верујем у њихово постојање. :)
I ja chvrsto verujem u postojanje zivota van zemlje, pa pogledajte samo koliki je svemir, sigurno da jos negde postoje uslovi za bilo kakav zivot...
THE TRUTH IS OUT THERE! :D
I ja chvrsto verujem u postojanje zivota van zemlje, pa pogledajte samo koliki je svemir, sigurno da jos negde postoje uslovi za bilo kakav zivot...
Slazem se mozda ih nema u nasem suncevom sistemu mozda cak ni u galaksi ali postoji 1.000000.00000000.00000000000.000000000000 galaksija tako da ih negde sigurno ima.
Johnny E.
09-03-2006, 09:34
Slazem se mozda ih nema u nasem suncevom sistemu mozda cak ni u galaksi ali postoji 1.000000.00000000.00000000000.000000000000 galaksija tako da ih negde sigurno ima.
e svaka ti čast za broj
Komunizam je cudo...
To nema veze sa komunizmom, šta više ne možeš da veruješ koliko je to hrišćanski(iako ti ljudi ne rade to iz hrišćanskih pobuda, pretpostavljam). U hrišćanstvu "smrt" nije tužna, nego radosna pojava.
Vrlo dobro znam sta sam napisala...I znam na sta sam mislila,podrazumeva se da ne mogu tolkio da globalizujem sa komunizmom...Hriscanka sam i podobro sam upucena u svoju religiju...
Ne smemo nastavljati dalje jer su diskusije na ovu temu valjda zabranjene...
Johnny E.
10-03-2006, 00:30
a što uzimate komunizam i religiju. na forumu je zabranjeno. držite se slepih majmuna, ćoravih antilopa i ćopavih kengura
Milanche7395
10-03-2006, 05:25
Posto se svemir siri u beskonacnost, u njemu postoje milijardu drugih, da kazem sistema, bas kao sto je sunchev sistem! I postoje mnogo drugih planeta koje imaju iste uslove za zivot, bas kao i Zemlja! Bilo bi apsurdno prichati o tome da je ceo svemir stvoren samo zbog Zemlje, i da samo na njoj postoji zivot!
S_M_I_L_E
10-03-2006, 09:40
Kada smo vec kod takvih tema, da li verujete u, sto kazu smak sveta???
Johnny E.
10-03-2006, 09:58
ma jok. veće su šanse da slon padne sa najviše grane sekvoje (1:1000000000000) nego da bude smak sveta (1:10000000000000000000000000000000000000000000000 0itd)
a što uzimate komunizam i religiju. na forumu je zabranjeno. držite se slepih majmuna, ćoravih antilopa i ćopavih kengura
Kao prvo ne uzimamo...Kao drugo zabranjeno je vredjanje po religijskoj osnovi...A ne treba ni zapocinjati rasprave jer ih je tesko kontrolisati...
PhantomOfTheOpera
10-03-2006, 19:07
Ni ja ne verujem da ce se to ikada desiti...mada ne bih se ja za*ebavao sa takvim stvarima! :D
Chika Mishke
10-03-2006, 20:10
Sunce ce jednog dana preci u srednji stadijum svog zivota, ono sto se naziva crveni dzin, tada ce na zemlji biti dosta vruce, a posle toga prelazi u poslednji stadijum (beli patuljak, crna rupa, supernova) i nece vise davati dovoljnu kolichinu toplote, mozda bi to mogli da nazovemo smakom sveta :)
Uglavnom imamo jos nekih 4.000.000.000 godina dok se to ne desi
PhantomOfTheOpera
10-03-2006, 20:13
:shock: Jao pa ja cu umreti mlad... :)
Uglavnom imamo jos nekih 4.000.000.000 godina dok se to ne desi
aaaaaaa fuck...sad moram da isplaniram svoje vreme :(
S_M_I_L_E
11-03-2006, 20:44
Ok, a kakvo vam je misljenje oko silnih asteroida, meteora i koje kakvih opasnih objekata za koje naucnici upozoravaju da mogu biti fatalni po Zemlju ukoliko nam se putevi ukrste!?
Johnny E.
12-03-2006, 12:52
ma jok. veće su šanse da slon padne sa najviše grane sekvoje (1:1000000000000) nego da bude smak sveta (1:10000000000000000000000000000000000000000000000 0itd)
to ti je moj odgovor
PhantomOfTheOpera
12-03-2006, 14:58
Prochitao sam u nekim novinama da ce 2029. (postoji tacan datum) veliki asteroid svojim kretanjem ugroziti zivot na Zemlji i da naucnici pozivaju sve velike sile da pronadju nachin za njegovo unistenje...
Mada ja lichno ne zelim da verujem u to... :roll:
Aepa Lee
12-03-2006, 15:38
http://www.windows.ucar.edu/kids_space/images/moon_flag_sm.jpg
(prvi snimak choveka na mesecu... zastava se zavija i vijori....)
Misli se da ameri nisu sleteli na mesec zato shto se Americhka zastava vijorila (a mesec nema atmosferu i samim tim nema ni vetra) i da se sve to snimilo u pustinji ili studiju da bi ameri prvi dobili trku za mesec (samim tim sto se NASA bavila i produkcijom filmova)
...ma daj...to dal su sleteli ili ne...to je sasvim nevazno :) ali to da mogu da odu sa zemlje..mogu...
Mokar lebac
12-03-2006, 22:47
http://www.windows.ucar.edu/kids_space/images/moon_flag_sm.jpg
Misli se da ameri nisu sleteli na mesec zato shto se Americhka zastava vijorila (a mesec nema atmosferu i samim tim nema ni vetra) i da se sve to snimilo u pustinji ili studiju da bi ameri prvi dobili trku za mesec (samim tim sto se NASA bavila i produkcijom filmova)
http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=177569&start=45
http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=177737&start=45
i zar stvarno mislite da rusi ne bi izvalili da je snimano, i da niko od brdo zaposlenih u nasi ne bi odao?
Aepa Lee
13-03-2006, 04:21
http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=177569&start=45
http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=177737&start=45
i zar stvarno mislite da rusi ne bi izvalili da je snimano, i da niko od brdo zaposlenih u nasi ne bi odao?
zato sam i napisao misli se.... otkud ja znam sad shta je tachno a shta ne....
nalickANA
19-03-2006, 12:49
да ли мислите да је исус постојао и да је урадио све оно што му се приписује? (немојте се препирати око вере)
PhantomOfTheOpera
19-03-2006, 14:19
да ли мислите да је исус постојао и да је урадио све оно што му се приписује? (немојте се препирати око вере)
Sve je stvar vere.....
Pr. Kada ugledam zenu sa suknjom ja ne znam da li se ispod nje krije muski ili zenski polni organ ali VERUJEM da je zenski... :D
nalickANA
19-03-2006, 14:37
нада умире последња...
Jel si ti to citala DaVincijev kod :?: :lol: :lol:
nalickANA
20-03-2006, 11:56
нисам још. баш ћу да купим.
у дому синдиката је пролећни сајам књига. сви брзо на књиге! :D
nalickANA
14-06-2006, 15:01
::ново питање::
зашто људи држе тел (моб најчешће) десном руком на левом увету?!
jos jedno pitanje
ako se voz krece po sinama brzinom 50 km/h a zec ima 3 uveta koliko se metara zice moze provuci slonu kroz uvo ako je zvaka 50 centi???
::ново питање::
зашто људи држе тел (моб најчешће) десном руком на левом увету?!
Zato sto je to lopovska deformacija, lopovi sve rade leva ruka desni dzep, a mobilni telefon drze desnom rukom na levom uvetu! 100%
jos jedno pitanje
ako se voz krece po sinama brzinom 50 km/h a zec ima 3 uveta koliko se metara zice moze provuci slonu kroz uvo ako je zvaka 50 centi???
:shock: :shock: :shock: sta ti je? :lol:
Sta je brze ili vrabac?! :lol:
ludilo_srbija
14-06-2006, 16:33
Ma kakav svemir,vanzemaljci....!!! Covek bio na Mesecu? Sve je to jedna velika lazi propaganda za budale,ja u to ne verujem,verujem samo u SRBIJU i CETNICKI POKRET,a za ostalo me bas nesto zabole!!
EvilNeoNAZYY
14-06-2006, 16:50
YEAH zivio NACIONAL SOCIJALIZAM, SIEG HEIL!
aaa, to je zabranjeno ovde?
paaaaa mislio sam....
zivela NACIONALNA GEOGRAFIJA, 8 MILE!
:sign10: :angel7: :occasion5:
Milanche7395
14-06-2006, 17:25
Ma kakve žvake? Ne bi vi bili ovde da Adam nije ubrao jabuku...
A i koga je briga za to, jer u današnje vreme se jabuke prodaju na pijaci! :D
Ma kakav svemir,vanzemaljci....!!! Covek bio na Mesecu? Sve je to jedna velika lazi propaganda za budale,ja u to ne verujem,verujem samo u SRBIJU i CETNICKI POKRET,a za ostalo me bas nesto zabole!!
Tako je srpski sine, ziveli mi! :wink: :wink: :wink:
filipovamama
01-11-2008, 18:21
Ma kakve žvake? Ne bi vi bili ovde da Adam nije ubrao jabuku...
A i koga je briga za to, jer u današnje vreme se jabuke prodaju na pijaci! :D
hahahahahhaha
pa kad vec pomenu Adama, daj mi razjasni ko je pravio decu Adamovoj i Evinoj deci :lol:
mLaDi HaCKeR
01-11-2008, 19:36
hahahahahhaha
pa kad vec pomenu Adama, daj mi razjasni ko je pravio decu Adamovoj i Evinoj deci :lol:
Adam i Eva su bili prvi ljudi koje stvori Bog (ali ne i poslednji). Pa je onda smishljena kombinatorika... i eto nas ovde.
evo novog pitanja :
C E R N ?
Ruznidebeli
01-11-2008, 21:35
YEAH zivio NACIONAL SOCIJALIZAM, SIEG HEIL!
aaa, to je zabranjeno ovde?
paaaaa mislio sam....
zivela NACIONALNA GEOGRAFIJA, 8 MILE!
:sign10: :angel7: :occasion5:
Kroz tebe poznajem sebe, onog što sam bio i što jesam... a možda i ono što ću biti.
Sećam se kad sam te prvi put sreo, bio sam propali student Filološkog, a ti sav onaj bunt i samopouzdanje koje mi je trebalo te proklete i davne 2005.
Zašto si me ostavio, gde si otišao? Bojim se i usamljen sam bez tebe, znam da sam se trudio da te oteram, ali, ali pogrešio sam. Trebaš mi, ti si moj mrak, a ja sam tvoj dan. Pomozi mi. Vrati se.
.................................................. Wtf?!?!?!
Ocean_Soul
01-11-2008, 22:26
.................................................. Wtf?!?!?!
postavicu isto pitanje...
WTF??? :S
nosferato
02-11-2008, 02:03
izlivi neznosti izmedju kolega....
sto se tice cern-a ......ce izginemo :) Salim se....toliko pametnih ljudi na jednom mestu
nikad ne moze da napravi nesto pametno....samo neku glupost....tako da mislim da od toga nista nece biti....
mene najvise plasi da iz toga ne proizidje neko novo zlo koje ce ljudi da iskoriste.... svet postaje sve sj*baniji.... :(
nosferato
02-11-2008, 02:27
jedina sigurna stvar je ta da cemo mi da budemo uzrok naseg nestanka sa ove planet,mozda i ove planete same :) Vremena su sve gora,sve crnja,svaki dan sve se vise losih stvari desava,sve se vise losih stvari desava.....zatupljuju se ljudi,"ispira" im se mozak i tolika ljudska gupost nista dobro ne moze da donese...iz generaciju u generaciju se vrsi to lagano zatupljivanje... A jel ste culi sto su ovi iz intela(neki deo intela) bezicno da napajaju sijalicu? Nisu mogli da nastave onu teslinu zamisao,ali kao smislili novu....nisam procitao text do kraja,al sam se odusevio....
E ja naso na netu kamere sa cerna - 24/7 dostupne
http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
GORAN_AS
02-11-2008, 14:54
Аахахахахахаххахахааххах!!!!!!!!!!
mLaDi HaCKeR
02-11-2008, 16:35
Da nema Jupitera, odavno bi nama bio smak sveta.
Milanche7395
02-11-2008, 22:51
Kroz tebe poznajem sebe, onog što sam bio i što jesam... a možda i ono što ću biti.
Sećam se kad sam te prvi put sreo, bio sam propali student Filološkog, a ti sav onaj bunt i samopouzdanje koje mi je trebalo te proklete i davne 2005.
Zašto si me ostavio, gde si otišao? Bojim se i usamljen sam bez tebe, znam da sam se trudio da te oteram, ali, ali pogrešio sam. Trebaš mi, ti si moj mrak, a ja sam tvoj dan. Pomozi mi. Vrati se.
Kakav crni CERN... Mene vishe brine Ruznidebeli! :p
nosferato
03-11-2008, 01:46
^hahahhahahaha
Ovaj ima odgovore na sva vasa pitanja
http://nl.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
GAMBIT85
05-11-2008, 19:01
[quote=ypow;71977]E ja naso na netu kamere sa cerna - 24/7 dostupne
Znaci imacemo direktan prenos apokalipticne utakmice, ja ulazem sve sto imam na konacan rezultat crna rupa 1, ostatak sveta 0.:mrgreen: Naravno ako poprave masinu...
mLaDi HaCKeR
05-11-2008, 19:52
Ovaj ima odgovore na sva vasa pitanja
http://nl.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
Hvala lepo...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.