View Full Version : Raf
ZizaZiza
03-12-2006, 16:30
jel video neko kako izgleda ovaj fax??
znam da je bila tema FPI vs BARN,al bi sad mogli da pokrenemo FPI vs RAF...
jel video neko kako izgleda ovaj fax??
znam da je bila tema FPI vs BARN,al bi sad mogli da pokrenemo FPI vs RAF...
ne tema je bas bila fpi vs raf!a fax je u knez mihajlovoj 6,i nije mi nista posebno...nas bas izgleda kao fax,a raf su 2 sprata te zgrade,blah
S obzirom da je RAF skuplji za dve-tri hiljade evra od FPI-a, ostajem pri FPI-u, kvalitet predavanja moze da se poredi, cak smo mi i na boljoj poziciji i boljem poloazju, jer ipak imamo nasu zgradu i sve uslove kao stodenti. ;)
Milanche7395
03-12-2006, 21:43
S obzirom da sam ja napisao gornji post, tako da su moji komentari suvishni! :D
Na rafu je godina 3000e, ali mi se čini da se tamo malo više uči, ima i više predmeta.
Milanche7395
04-12-2006, 12:11
Nije bitan kvantitet nego kvalitet! :cool:
Ko zna... Ne poznajem nikoga iz RAF-a, tako da mogu da pricham napamet neke stvari u koje nisam upucen!
ZizaZiza
04-12-2006, 14:24
pa imas na njihovom sajtu sva predavanja i smerove...
meni taj RAF nije nishta posebno, pogledajte im sajt, pogledajte forum! koliko forum ima chlanova, odnosno, koliko faks ima studenata. dalje pogledajte cenu. shta vishe reci? FPI definitivno!
mislim, da je po meni raf bolji ja bih ga upisao! jedno je shto je preskup a drugo je shto mi je bzvz ono shto sam do sada video! kako Storm reche, oni aman nemaju ni svoje prostorije, i FPI barem lichi na fakultet, onda mislim da ne bi trebali imati cenu od 3k Eura!
ma pricali smo o ovome vec....
Johnny E.
04-12-2006, 17:36
moj ortak iz srednje je išao na RAF pa se prebacio na VE(T)Š
Milanche7395
04-12-2006, 20:25
Zbog chega?
PhantomOfTheOpera
05-12-2006, 02:47
Zbog chega?
Pa ponestalo mu para! :p
Johnny E.
05-12-2006, 12:03
kaže da je fax extra s****e. to je on rekao, a ne ja
Sa druge strane, kada sam jednog ortaka pitao koji je fax najbolji (bez obzira dal je državni/privatni, kolko košta), on reče raf. Išao je valjda kod njih na neki napredan kurs, valjda mu se dopalo...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.