PDA

View Full Version : Kucni ljubimci

No_SiX
24-11-2006, 11:49
i sve o njima.... pa pisitee
ako tema vec postoji,brisite,ali nisam primjetio....

Boris
24-11-2006, 12:04
ja imam 2 psa! (dva glupa psa, dva glupa psa) :D:D:D

i jednu cica macu! :)

Milanche7395
24-11-2006, 12:48
Ma imam neshto shto trchkara po dvorishtu, valjda je to machka! :D
P**** joj materina koti se na svakih tri meseca... Ima machice na izvoz! :D
Taman se ratosiljam jednih, kad eto nove ture! :D

Vishe volim pse, verniji su choveku nego machke. Machkama je bitno samo da ima da jedu i to je to. Pozitivna strana je shto nisu zahtevne, same se tushiraju, i ne treba ih shetati, dok psa morash deset puta dnevno da shetash, pa da se igrash sa njim pa gomilu ostalih stvari koje ne mozesh uvek da im pruzish od silnih obaveza! Ali... psi su psi... A machke samoziva stvorenja koja ne mogu da se dresiraju, i igraju se sa chovekom samo kada one to hoce, a to je u sushtini prvih godinu dana... posle samo smrdi na kauchu, jede i spava... To je sve... :)

Boris
24-11-2006, 13:11
dodao bih josh, da su machke jako uobrazene zivotinje!

Vlada
24-11-2006, 14:10
Imam mačora.

http://wireless.mirijevo.com/p.jpg

Spavanje na radijatoru je glavna zimska disciplina, pored otpadanja na kuhinjskom bojleru i spavanja u dnu kreveta

http://infinitexperiment.com/tmp/pufi/Picture(29).jpg

radule
24-11-2006, 15:10
Ma imam neshto shto trchkara po dvorishtu, valjda je to machka! :D
P**** joj materina koti se na svakih tri meseca... Ima machice na izvoz! :D
Taman se ratosiljam jednih, kad eto nove ture! :D
E imam ja slican problem. Izlazim u po noci da ih gadjam papucom pa posle moram da silazim i trazim papucu gde je odletela :D

No_SiX
24-11-2006, 20:59
ja imam papagaja
plavu tigricu,i sad smo u fazi navikavanja....a sto se boji....al je extra

PhantomOfTheOpera
24-11-2006, 21:52
E imam ja slican problem. Izlazim u po noci da ih gadjam papucom pa posle moram da silazim i trazim papucu gde je odletela :D

E, pa zato ljubi nabavite jednog macora koji nece ici po selu da se je*b i da dovodi macice! :D
Ja sam imao psa ali je otisao u vecna lovista, neko ga otrovao, ruke mu se osusile!!! :(

Koja
24-11-2006, 23:34
ma macka je jedini kucni ljubimac koji nema gazdu
one jedino "vole" osobe koje im tog trenutka posvete paznju sve dok se ne okrene,tad cak i zaboravi da je ta osoba postojala.
Dok sa psima to ne vazi,pas kad odabere gazdu moze da mu isti radi shta hoce,on ce ga uvek voleti i poshtovati kao gazdu.Bash iz tog razloga nije svim ljudima odredjeno da imaju pse,mnogi ih i ne zasluzuju

PhantomOfTheOpera
24-11-2006, 23:51
Pa zato se i kaze, da se macke vezuju za kucu, a psi za gazdu...

Koja
24-11-2006, 23:56
To je tacno,zato ja imam i psa i dve macke:D:D:D

PhantomOfTheOpera
24-11-2006, 23:58
Koja vam je najomiljenija (najlepsa) vrsta psa?
Meni "Haski", recimo ili "Samojed". :)

Koja
25-11-2006, 00:01
Pa meni Aljaski Malamut,koga bash malo ima ovde kod nas,ja ga bash gotivim zato shto je to pas koji je najblizi vuku,on cak ne zna da laje nego zavija samo,to mi je bash ql.
Inace imam Staforda i prezadovoljan sam(nisam od onih koji se loze na borbe pasa i sl)pravi pas,koji nikada nije umoran i neraspolozen za igru,i uvek je srecan,ima veliko srce,zato ga i volim

PhantomOfTheOpera
25-11-2006, 00:07
Naravno, ni ja nisam nikada bio za je*ene borbe kerova, a jos vise me zgrozavaju ljudi koji se na to klade...

Koja
25-11-2006, 00:09
Joj da,oni su najstrasniji,bacaju pare da bih gledali kako se psi kolju i otkidaju jedni drugima parcice tela.......UZAS
Ali opet to je za ovu drugu temu Kladionica:D

PhantomOfTheOpera
25-11-2006, 17:30
Ulazem 100 e, na mog machka! :D

Milanche7395
25-11-2006, 21:52
Meni je Bigl jedan od najlepshih pasa... Mali, srecan, nemoze mu niko odoleti... A sa druge strane gotivim i zlatnog retrivera... Mozesh da ga pretopish u zlato! :D :D :D

VecaPereca
25-11-2006, 22:14
I samojed i zlatni retriver su slatki ali ubedljivo najsladji od svih SAR PEJ :D

No_SiX
26-11-2006, 12:50
I samojed i zlatni retriver su slatki ali ubedljivo najsladji od svih SAR PEJ :D

haski vucjak iaustralski terier

Milanche7395
26-11-2006, 13:27
A Shar planinac?! :D
Ja mislim da njemu nema ravnog... Shapa mu je velichine ljudske pesnice! ;)

ZizaZiza
26-11-2006, 15:29
Meni je Bigl jedan od najlepshih pasa... Mali, srecan, nemoze mu niko odoleti... A sa druge strane gotivim i zlatnog retrivera... Mozesh da ga pretopish u zlato! :D :D :D

eto prvi put da se slozim sa Milancetom!!!!!

Bigl je keva... Pas sa najrazvijenijim culom mirisa... Jedino sam cuo da je zaje^an zato sto je neumoran,i zato sto mu treba 15 sati dnevno setnje...
Inace je jedna od inteligentnijih rasa... isto je gotivan i haski,za koga sam cuo da je najverniji gazdi,mada je njih zlo drzati... PROKUVACE!!!!!!!!!

Milanche7395
26-11-2006, 15:52
eto prvi put da se slozim sa Milancetom!!!!!

Bigl je keva... Pas sa najrazvijenijim culom mirisa... Jedino sam cuo da je zaje^an zato sto je neumoran,i zato sto mu treba 15 sati dnevno setnje...
Inace je jedna od inteligentnijih rasa... isto je gotivan i haski,za koga sam cuo da je najverniji gazdi,mada je njih zlo drzati... PROKUVACE!!!!!!!!!

Hehe... Nije teshko sloziti se samnom! :D

ZizaZiza
26-11-2006, 16:03
kolega,ovo je samo po pitanju Biglova :)